reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha - świetne fotki :) Widac, że imprezka się udała :)) A co Majka dostała w prezencie?
Ja też widzę wszystkie Twoje suwaczki i zdjęcie w podpisie.:tak:

o juz mi sie chyba naprawiło, oj musiałby mi jakiś fachowiec zajrzec do kompa, bo cos nie tak ostatnio :no:

a Maja dostała od moich rodziców lalke, tak słodko mówiąca np. tatusiu chodź do nas, tatusiu pobaw sie z nami, chce pić ...... od nas łózeczko do lalki, od siostry puzlle i takiego misia garającego na gitarze i śpiewającego, a od teściów organki i mała laleczkę

reklama
Hej.
Vici wszystkiego naj.., najlepszego.
Nie mam czasu do Was zaglądać :zawstydzona/y:, teraz szykujemy się już do kościoła, bo to już dziś chrzciny Dawidka, ale pogoda to nam nie dopisała niestety :-(, ale nie pogoda jest najważniejsza :tak:.
Buźka i do wieczora albo do jutra.

Cześc kobitki! A ja mam w domu tornado i na dodatek nie mogę się za nic wziąśc:dry:Bo mężo wierta a Madzia się boi i siedzi na mnie:baffled:Ja wiedziałam że meblowanie tego pokoju to będzie najgorsza robota. Wszędzie mam rzeczy małych i jak na nie patrze to mi się blle robi że muszę to układac:hmm::unsure: Ech...
Pycha pozycja do spania małej świetna. Dzieci są kochane z tym zasypianiem :-D Z prezentem nie doradzę bo to niestety nie mój pułap wiekowy:no: Ja mam od 1 do 4 a potem ponad 6:sorry2:
Oki mój kończy to teraz moja kolej. :baffled::dry::zawstydzona/y:

helołkaa,,jezdem juz dawnow domku,,ale obiada zjedliśmy-pizze..
no i prace sprawdzałam do pracy
teraz odpoczywam z BB..Matu lata,je kulki czyli płatki
Reniferku no to super,ze pierwszy spacer zaliczony,,,aa jak tam małłłemu dobrze było,,spał czy co??
U mnie apmietam matu non stop na dworzu spał,,,nawet po 3 godizny...

A widze,,,sylwek nie zpalanowany,,ja cos czuje ze tez w domu ze znajomymi spedzimy,hehe,,,bo nikt nic nie ząłatwia....samo sie nie załatwi...

Witam wieczorkiem

O widze ze juz wspominacie o sylwestrze... Hmm... Ja raczej w tym roku bede w domciu...

Pycha fajnie Twoja corcia zasypia ja sie musze pochwalic ze moj Oli potrafi zasnac pod fotelem, pod biurkiem i w kazdym kaciku Hihi

Reniferku Super ze spacerek juz zaliczylas, a maly jak po spacerku?

Vici wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

A ja mam problem.............Mojre dziecko nadal sika w pampersy,na nocnik,kibel doroslych siadac nie chce:no:Jak jej poloeci w majtki to potrafila tak chodzic i jej nie przeszkdzalo:baffled:Dzis jest jakby przelom,choc nie wiem czy powinnam sie cieszyc czy martwic i odpuscic znow na jakis czas nauke.Moje dziecko potrafi nawet 5 godzin trzymac w sobie a na nocnik nie usziadzie.Jak juz nie moze wytrzymac to kreci sie w kolo,denerwuje i placze ze chce siku i drepcze nogami podskakujac.Strasznie sie meczy przy tym.Dzis dwa razy zrobila na podloge a przy tym wpadala w histerie.Ja ja szybko wtedy sadzam na n ocnik ale ona ucieka.Final jest taki ze dzis przez to waszystko nie bylo drzemki a i teraz zasnela z placzu.Nawet z wanny szybko dzis wyszla bo nie mogla juz usiedziec bo caly czas trzymala i tam nie zrobila.Zalozylam jej na noc pieluche i pizamke i zaczela krzyczec ze chce siusiu i do pampka nioe zrobila ale caly czas byla nerwowkai placz,na pytanie czy chce zeby jej zdjac pampka mowila ze tak ale i tak na nocnik nie usiadla i w koncu po wielkim placzu zasnela i po raz 3 zalozonym pampersie w ciagu jednej godziny trzymajac w sobie mocz...Spi juz pol godziny a pampers dalej suchy a przezen wirzga nogtami,To jest straszne jak ona sie meczy trzymajac to w sobie,jest nerwowa przy tym i placzliwa.Ja juz z tego wszystkiego na koniec mialamk dosc i mowilam jej zeby zrobila juz siusiu do pieluszki ale nie zrobila nigdzie.

Iwonka ja swojego Oliwiera latem probowalam oduczyc sikania do pieluszek i wiesz co robil... jak zalozylam mu majtki to sobie nasikal pod nogi dreptal w tym i sie cieszyl... hihi... mial radoche, a teraz nadal nosi pieluchy bo nie maial sily go dalej oduczac...

reklama
Wlasnie zrobila do pampka i jest caly mokry ze trzeba jej zmienic zaraz.Mam nadzieje ze sie n ie obudzi......
Sylwia ja tez latem probowalam oduczyc,mam nadzieje tylko ze uda mi sie to zrobic do maja za nim urodze kolejne dziecko......

Do góry