reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie moje kochane netowe kolezanki!!!!!!!! ;)
jestesmy w domnu :laugh: na przepustce do poniedzialku znaczy w niedziele musimy byc na noc, w pon hubert ma ostatnie badanie wiec mam nadzieje ze wyjdzie dobrze i wrocimy do domku!
ale zescie popisaly musze teraz duuzo czytac!!!!!!!!!!!

reklama
MOJE DROGIE WYOBRAZCIE SOBIE ZE DZIS NA MIESCIE ZNALAZLAM KOLENE KULKA BLUZEK W KTORE SIE MIESZCZE- WIEC TERAZ MAM INNY PROBLEM : JAKI KOLOR WYBRAC HIHIHI

Witam.

Moja Ala urodziła się chuda 2950 g ale długa 57 cm, bo ja strasznie mało przytałam w ciąży, a na początku to nawet schudłam 6 kg. Po ciąży od razu wróciłam do swojej wagi. Chrzciny też robię w domu będzie 14 osób + 3 malutkich dzieci (4 latka + 2 latka i moja Ala). Przeczytałam że zamówiłaś tort, ja go nie będę miała. Jedzonko robię z moim bratem, trochę sie denerwuję bo dziadkowie Ali dopiero się poznają. Ciekawa jestem jak to będzie. Co do ciuszków na Allegro to jeszcze nic nie kupowałam i się trochę obawiam co dostanę, ale przemyślę to.

Pozdrawiam WAS

amarzena ja małej sama torcik upiekłąm :)
hehe odważna jesteś poznawać rodziców na chrzcinach ;D ale na pewno Alunia skrószy lody :)

no nareszcie przeczytalam wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pycha strasznie mi przykro z powodu wozka!!!!!!!!! nam tez sie zdarzylko pare razy zostawic na klatce schodowej na noc ale nie ukradli na szczescie! a niech im lapy pousychaja!
sorbek no no no.. fajniutkie zakupy! i super wygrana!
witam tez nowa mamusie!

a wyszlam wczesniej bo nie ma naszego profesora do konca tygodnia wiec po co maja nas trzymac jak i tak nie podejma zadnej decyzji bez niego bo on zajmuje sie buba! a na miejsce dzieci czekaja bardzo dlugo....poza tym hubert nie przyjmowal zadnych lekow! na najwazniejsze badanie jedziemy na poniedzialek wtedy juz bedzie profesor i zadecyduje co dalej!

reklama
o nareszcie udało mi sie wejśc na bb.
Przemek od kilku dni zabiera komputer do pracy i przynosi póżnym wieczorem kiedy już nie mam siły pisać ::)
Ale naklikałyście :) a mi sie oczka zamykają
Noe nie może spać od 2 dni budzi się znowu ze strasznym płaczem uspokaja go tylko cycuś więc to nie kolka, od 2 nocy spi przycycku jak mu wypada z buzi to wpada w popłoch a smoka w zamian nie chce-nie wiem co sie dzieje :-[ żeby przespać noc przykleje go chyba do cycka :D

mordziulka witaj po powrocie ;)

amarzena- witaj nowa mamo :)

malutka wybierz wszystkie ;D

Ide spać może jutro mi sie uda wcześniej i na dłużej , ale od niedzieli będe już miała swój domowy komputer więc i powróce w stałych godzinkach ;D
Bobranoc pchły na noc

Do góry