reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeszcze nic nigdy nie wygraliśmy to niby nic wielkiego ale zawsze. Od czegos trzeba zacząć ;) :laugh: :laugh: :laugh:
bartek tym bardziej sie ucieszy bo zdjecia to jego pasja i ktos je wreszcie docenił

reklama
ale tu pusto a ja się znowu pochwalę bo ocean przyszedł i zaraz mi lodówkę przywiozą wreszcie !!!!!!!!!!!!!

ocean13fw.jpg

My chrzciny robimy w restauracji, bedzie 18 osob ( moj maz ma duza rodzinke)
Wicie mi sie wydaje ze tak wygodniej- nie ma tego gotowania, szykowania a poyem sprzatania. Idziemy na gotowe i wracamy do czysciutkiego domku.I wcale tak drogo nie wychodzi!!
Odebralam ubranko Jasiowe- mi sie bardzo podoba!
Teraz tylko mi cos kupic trzeba hihihi

jak ja liczyłam, to u mnie wyszłoby duzo drożej w restauracji, ale w styczniu robiłam urodziny męża i tez na tyle osób i jakos dałam rade, więc się za bardzo nie przejmuję, jedyny problem stanowi nasz samochód na warsztacie, bo jednak będzie dużo zakupów, ale tato na miejscu, więc będzie ze mną jeździł

a tak z innej beczki, jestem załamana, bylismy przed chwila na spacerze ta spacerówka i Maja cały czas płakała i to tak strasznie ze musiałam ją wyjąć i kawałek ja niosłam, może jednak znajdziemy nasz wózek ??? :(

Pycha rany jak przeczytałam o tym wózku, to ludzie sa świnie po prostu i tyle, może Maja jeszcze za mała na spacerówkę i jej nie wygodnie ???

my robiliśmy chrzciny w domku a było 18 osób, jakoś daliśmy radę, w restauracji na pewno by wyszło duuuuuużo drożej, a tak to ja popiekłam ciacha, zrobiłam obiadek i ciepłą kolację, mama trochę pomogła, teściowa przywiozła sałatki i co najważniejsze czas nas nie gonił :)

sorbek widze że kolorystycznie twój ocean troszkę inny od mojego :) ja mojej Majulce tą gwiazdkę i żółwika zawieszałam z boku i mała raz dwa to ściągałą i pożerała ;D

Wiecie moje panie zeby robic taka ipreske w domciu trzeba miec chox jeden pokoik wiekszy a moj jest 3na 4 wiec nie za duzy
A co do kanjpi to my za wynajem nie placimy tylko za jedzonko i tez czasu nie liczymy go otwarta jest do 4 rano- alyle z dzieckiem siedziec nie bede nie??

reklama
jesli chodzi o imprezke na chrzciny to robimy ja w domu, bedzie okolo 10 osob, sama bede robic jedzonko, sprawi mi to duza przyjemnosc.........tort juz zamowiony, wiec bedzie git hihihihi

Do góry