reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiesz Pycha .....to bardzo duże prawdopodobieństwo . Dowiedz sie ejszcze czy to wnuczek czy wnuczka .Dla wnuczka raczej by zwinoł coś w innych kolorach .Najlepiej pojechac tam gdzie oni mieszkaja <te maluchy > i posiedziec przed domem ...a nuż widelec zobaczysz swoj wózeczek na ....spacerku :)

a wtedy to tylko wystarczy zadzwinic po policje ...

trzymam kciki

reklama
Witajcie ,witajcie witam nowe mamuski i te ktore juz byly i zajrzaly ponownie u nas dzis slonko ale mrozno Pycha no musze powiedziec ze faktycznie to duze prawdopodobienstwo ze to ci ludzie i tak jak L4bY pisze dobrze by bylo poobserwowas tych mlodych z dzieckiem a nuz beda na spacerku?? wiesz wsumie to i ja tez zostawiam wozek na klatce tylko mi kiedys skradli taka siatke na zakupy bo wozek byl pewnie zbyt rozpoznawalny niema drugiego takiego w opocznie no i cale szczescie sorbek wczoraj ogladalam twoje zakupki -no fajniutkie ,ale bedziecie miec impreski fajowo wam

WITAJCIE
Ja juz nawet na targu bylam- fajniutkie sa marynarki takie ze sztruksu ale kieszonki i klapli sa wyszywane ,wiec troche wizytowe
Ale ja sama sobie nie umien nic kupic( bez czyje opini) wiec nie kupilam

Moze za tyg jak juz siostra bedzie

Pycha przeprowadz sledztwo bo to moze rzeczywiscie oni
sorry za pomylke

witam z ranca!!!

a my dzisiaj do lekarza, Kuba ma katarek.............i pokasluje, wiec wole dmuchac na zimne i zabieram go do lekarza!!poza tym musi byc zrowy w sobote..........

Pycha walcz o swoje, jak masz podejrzenia do juz 50 % zalatwionej sprawy............

biedroneczko ciesze sie razem z Wami z nowego nabytku, oczywiscie poprosimy o foteczki

L4dY fajnie tak cos nowego kupić nie?? A ten wózek to rewelacja to zrób zdjecia popodziwiamy. ;D ;D ;D

Shady
kupilismy Elektrolux-a bo polecali nam wszyscy tą firmę. Prosta klasyczna od góry lodówka ods dołu zamrazalnik, ale nowa wreszcie hura!!!! ;D ;D ;D
Jak remontowalismy mieszkanie to na lodówke juz zabrakło i od 2,5 roku cały czas było coś ważniejszego ale wreszcie mamy nową.

Chrzciny robimy w domu bo teściowa płaci za wszystko i damy radę bo mi pomogą a pewnie zrobią za mnie ::) :p ;) ;D ;D ;D
Tort tez zamówiłam taką ładną książkę zrobię zdjęcie to wkleję póżniej

reklama
Do góry