reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale te ciuszki fajne są.
u nas snieg jeszcze nie pada ale jest zimno a rano był przymrozek
Na objadek tez zupka u mnie ale z grzankami pycha zrobiłam te grzanki tak troszkę z serem i ciut jarzynką posypałam tzkże jak się zupe je to te grzanki taki dobry akcent dodaja  ;) :laugh:

reklama
Ja te ju Maciowi kupuje ubranka na 74.
Teray nic nie kupuje bo maja mi przywie ciuszki jak pryzjedzie do mnie rodzinka na chrzciny, nawet nie wiem co dokadnie :D

ale szalejecie z tymi ubrankami, ja mam tego mase po siostrzenicach i jesli chodzi o ubranka to czasami się na cos skuszę, bo bez sensu szafa to juz pęka w szwach

jsorbek mi też sie bardziej podoba ten z kwiatkami, ale tamten jest cieplejszy, wszystko zależy od pogody

dziewczyny poradźcie, teraz jeszcze jest zimno i chce kupic do spacerówki spiworek, ale zastanawiam się czy jest sens, ale chyba sa takie duże spiworki, które mogłabym wykorzystac jeszcze następnej zimy????

Ja tez mam ciensze ubranko na chrzest. Miejmy nadzieje ze jednak bendzie ladna pogoda.
A gdzie robicie przyjecie w domu czy w restauracji

wiecie co ale numer przed chwilą przyszedł kurier i ja pewna że przyniósł muzyczny ocean otwieram patrzę a tu nowiutki skaner i szok dzwonie do męża a on mówi, że widocznie wygrał bo zdjęcie do gazety "FOTOGRAFIA" wysłał. Nieżle co ???

reklama
Do góry