reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

baby dostalam wlasnie poczta ubranko dla Kubiszona do chrztu, swietne, Kuba super wyglada , spodenki troche za dlugie ale to nie szkodzi.............jeszcze tylko musze kupic jakies buciki i bedzie git!!

reklama
Witam nową mamę im nas więcej tym weselej :laugh:
Ale się wyspałam bo moje dziewczę wczoraj o 17;30 było tak zmęczone że położyłam ją spać i spała całą noc do 7;30 ;)
Objadek już mam ;) o sprzątaniu to nawet myśleć mi się niechce :-[

Joaska no to fajnie że juz masz .Ja nadal czekanm an kuriera ::)

Pogoda u nas sie poprawiła i koło 13 wypadam z Jasiem na spacer .Dzisiaj przylatuje moja mama wiec wieczorem może do niej wpadne na ploty jak niezamecza ja moi bracia i bedzie jeszcze miała troche siły :p

Noelka
ja tez obiad już mam ...grzybowa z wczoraj .Nic wiecej niechce mi sie pichcić .Trzeba przycisnąc pasa bo wiosna idzie i ciuchy w szafie czekaja :D ::)

witajcie babeczki

kupiłam Majutkowi taki komplecik fajny??

obraz1517nh.jpg

a ja dzisiaj robie warzywka z kasza gryczana...............troche ostatnio za bardzo szalalam z jedzeniem, wiec trzeba teraz troche pojesc zdrowego jedzonka!!!!!

wiecie co martwilam sie, ze to ubranko nie bedzie pasowalo, ale kamien spadl mi z serca jak przymierzylam i okazalo sie dobre!!!oczywiscie wkleje foteczki w niedziele.....................

od wczoraj zastanawiam sie, jak to wszystko zorganozowac, chcialabym podac maly poczestunek, zamowilam juz tort w takiej wiedenskiej cukierni, teraz mysle o jakims jedzonku do domu, bedzie 10 osob........sama juz nie wiem co zrobic......

reklama
Do góry