reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha pisze:
aż wstyd się przyznac ale 42, ale niestety jestem obzaruchem, a bez słodyczy nie mogłabym życ
Tobie sie wstyd przyznac??? JA przed ciazo nosilam 40-42 a teraz 44. wiec co ja mam powiedziec??? :mad: :mad: :mad: :mad:
Ale powoli mnie ubywa wiec sie ciesze, ale zadnej bluzki nie moge kupic ( juz w spodnie sie mieszcze)
Wiec w czym wystapie na chrzcinach??
Mam taka ladna co w ciazy chodzilam ale przeciez nie zaloze bluzki w ktorem mnie widzieli nie???

ja sobie kupilam bluzke na chrzciny, do tego czarne spodnie w kan i marunara czarna, bluzka jest turkusowa, owy zakup jest nagroda za moje odchudzanie........kupilam ja w rozmiarze S.......a jeszcze 2 miesiace temu nosilam L.........wiec chyba jest dobrze

chrzest juz w sobote, na pewno wkleje fotki..................hihihi

Pycha pisze:
Joaska zazdroszcze silnej woli, ja sie przymierzam do diety kopenhadzkiej, ale jakos mi ciężko :(

zapraszam na nasz watek o odchudzaniu, wprawdzie sa tam mamy cycuchowe ale ciebie rozniez zapraszam!!!! napewno zachecimy cie do ostrej jazdy!!!!

Joaska ja czasami tam zaglądam, ale ...... no własnie nie wiem co napisac, bo ja to potrzebuje kogoś kto by był cały czas przy mnie i mnie pilnował i kazał ćwiczyć, bo inaczej to niestety nic z tego

Witam.

Zazdroszczę Wam, że  maci się w co ubrać na chrzciny. Alę będziemy chrzcić w święta a ja nadal nie mam nic dla siebie, a co gorsza nie mam czasu na chodzenie po sklepach i szukanie czegoś odpowiedniego (mieszkam daleko od centrum i wyprawa do sklepów samej nie wchodzi w rachubę). Nie wiem kiedy coś uda mi się kupić.

Pozdrawiam

reklama
tralalala pierwsza :p

Sprawozdanie :

mega wyspana :)

pogoda do pupy >:D

w kominku sie juz pali :)

wózek bedzie dopiero jutro >:D >:D >:D >:D >:D >:D

ide odziać Kierownika i potem zajże

Witaj nowa mamo domowa [ :p napisz nam cos o sobie i o slicznej Alicjii :)
a ciuszki możesz przeciez kupić na allegro .Polecam bo można znaleść coś fajnego i za niedużo kaski .

Pycha niejestes sama ..ja też nosze duży rozmiar ....40 ::) .ale walcze ...walcze :p

Do góry