reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
L4dY-bIrd melduje sie na rozkaz :police: :police:
Moje drogie co wy wiecie o duuzych rozmiaracg......
JOASKA wyobraz sobie ze ja tez bede w spodniach czrnych w kant i turkusowej bluzce( oczywiscie jak mi przywioza i sie zmieszcze)
Jaso dzis mi pieknie spak
-karmienie 0 19 potem o 3 i dopiero o 8
Czyzby moj chlopiec rosl???

Witajcie ;D

Witaj nowa mamo domowa ;D

Mnie dzisiaj obudził piekny usmiech Macia. Wstałam zagladam do łózeczka bo cisza a Macio pięknie sie usmiecha i zaczyna gadać. Chyba sie ucieszył ze w koncu ktos go odwiedził :D

Ja ma juz ubranko na chrzciny dla Maciusia i dla taty a mama to kabinowała w ostatni dzień. Mam fajny płaszczy taki na wiosne kupiłam sobie może ze dwa miechy temu ale jeszcze nie byłam. Wiec teraz bedzie w sam raz.
Co do reszty to nie wiem. Spodnie bardzo ładne mam ale z bluzeczką trudniej. Cycki mi w ciazy urosły i w wiekszosc bluzek koszulowych jakie mam nie wchodze. Pomysle. Bo znajac mnie to jak chce cos kupic to tego nie ma wiec sie na nic nie nastawiam. :p

hej hej

widzę że nie jestem sama jesli chodzi o ubrania, zawsze jakaś to pociecha nie??? ;) 8) ;D

właśnie piorę spacerówkę po siostrzenicach, ale nie wiem czy i tak nie będziemy musieli kupić innej, bo to to taka bardziej na lato, taka przewiewna jest i nie ma przekładanej raczki i wczoraj był ciągle płacz, bo Maja mnie nie widziała

a taki dzis mamy ładny dzień i musimy go spędzic w domu :(

Biedna Maja!
U nas natomiast pogoda nie wiadomo jaka ale tan dzien spedzimy w domciu bo Macio ma katarek który mu nie chce przejsc i chwilami pokasłuje jak mu kaszelek do jutra nie minie to idziemy do lekarza

Jasio poszewdl spac ja mu juz zupke wstawilam
Niby powinnam sprzatac ale jakos nie mam weny!

Dzis mam isc do krawcowej ubranko odebrac , ciekawe jak wyglada w calosci??

malutka pisze:
L4dY-bIrd melduje sie na rozkaz :police: :police:
Moje drogie co wy wiecie o duuzych rozmiaracg......
JOASKA wyobraz sobie ze ja tez bede w spodniach czrnych w kant i turkusowej bluzce( oczywiscie jak mi przywioza i sie zmieszcze)
Jaso dzis mi pieknie spak
-karmienie 0 19 potem o 3 i dopiero o 8
Czyzby moj chlopiec rosl???

widze ze mamy podobne gusta :)

a ja juz po sniadanku, teraz ide po kawusie mmmmmm

Cześć kobietki....

Ja już byłam w sklepie zrobiłam zakupy na obiadek...Julka póki co u teściówki...Klaudia cos tam mruczy pod nosem no a ja zamiast za porządki i obiad się brać to na kompie siedzę...

reklama
malutka no właśnie u okulisty był juz dwa tgodnie temu i konował jeden powiedział że to oczy przewiane nic groźnego samo zejdzie ale ty jak powiedziałaś o swoim tacie to się zaniepokoiłam dziś przyjeżdza moja mama to jej wszystko powiem najlepiej iść do iinego lekarza...

Do góry