reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale cichutko wszystkie na spacerkach,ja idę troszkę póżniej bo o tej porze Emi zawsze śpi w swoim łóżeczku potem objadek i dopiero spacer.Dziś mam schabowe z kurczaka i ziemniaczki,mój chłop lubi bardzo takie zwykłe schabowe a ja dla siebie albo na parze albo dewolaj ::) (niewiem jak to się pisze)
Słoneczko świeci już super, niunia już guga trzeba iść :laugh:
do wieczora :D

reklama
u nas pogoda do de....o spacerku nie mam mowy w każdej chwiil może deszcz spaść...i to ma byc wiosna??? ???
robie obiadek...młodszy klusek śpi a starszy może zaraz zaśnie...

jus20sto po prostu
najpierw sie zaczerwienilo oko
potem byla ktostka jakby po skora
az wreszcie wyszlo wszystko na wieszch
wlasnie odwiozlam go do szpitala bo jeden autobus mu uciekl
i bedzie mial to usuwane, jak nie bedzie komplikacji to jutro juz ma wyjsc

BO TO PRZECIEZ OKO

helo juz po zakupach zamówiłam lodówkę ihihi i u fryzjera tez byłam tylko do ubrania na chrzest jeszcze nic nie mam :( :( :(

sorbus pokazuj fryzure i to juz :police:

ja już po obiedzie
ugotowalam zupke pieczarkową i ...
sama niewieże ze to zrobiłam ...pierogi z miesem .
dziecko po zupeczce jarzynkowej spi a ja soncze kawe

Sorbek a czego ci brakuje o chrztu ? Ja mam buty ...które jasiek ubrał na godzine w restauracjii na obiedzie ::)

reklama
Upieklam ciastka szwedzkie, takie cos niby ucierane ale na sodzie i z wiorkami...dobre , jeszcze cieple...drzewka okopalam i podsypalam azofoska, pograbilam trawnik, domu nie sprzatam na razie bo filozoficznie jeszcze mi pobrudza tak mysle. Pozdrowienia od zabieganej kaliny. ;D

Do góry