reklama
E
Ewcia81
Gość
klavell jak jakas fajna dieta i prosta ,,to ja sie przyłącze,,bo pzreciez też urodizłąm dziecko i mus zgubic kg,,tylko ja 3 lata temu

hahaha
ja juz zmykam,,musze ciuskzi jeszcze przygotować na jutro sobie i matiemu,,on sie kąpie to mus go wyciągnąc i ide skazanego oglądac,,a ptoem kąpku i aaa....
no to do jutereczka po pracy,,dobranoc

ja juz zmykam,,musze ciuskzi jeszcze przygotować na jutro sobie i matiemu,,on sie kąpie to mus go wyciągnąc i ide skazanego oglądac,,a ptoem kąpku i aaa....
no to do jutereczka po pracy,,dobranoc
czarna551
Fanka BB :)
Witam.
My dzis bylismy u mojej mamy na obiedzie.
nie zagladalam caly dzien i co? 4 stronki mialam do nadrobienia.
Dobrze, ze to niedziela, bo bylo by wiecej.

Na glosowaniu bylam-spelnilam swoj obywatelski obowiazek;-):-)
No nie powiem czasem ciezko bywa, ale przeciez nie pieniadze sa najwazniejsze.
Zreszta na pewno uda ci sie namowic meza.
Vici ja tez jestem na naszej klasie.
Jak cos, daj znac.:-)
Klavell nie wiem, czy karmisz piersia? Jezeli tak, to nie powinnas stosowac zadnej diety. Zreszta karmiac spalasz kalorie. Ja juz wrocilam do wagi sprzed ciazy (pomimo, ze zajadam sie slodyczami jak glupia-nie moge sie jakos powstrzymac
), z czego baaaardzo sie ciesze.
po Macku nie poszlo mi tak gladko -zostalo mi 8-9 kg. Ale Macka po 6 tygodniach musialam dokarmiac butelka.
ok. Ja zmykam, bo postanowilam pojsc wczesniej spac, a wczesniej zaplanowalam sobie rozkoszna kapiel...
Mysle, ze jeszcze zajrze, ale gdyby mi sie nie udalo, to zycze wszystkim dobrej nocy!
My dzis bylismy u mojej mamy na obiedzie.
nie zagladalam caly dzien i co? 4 stronki mialam do nadrobienia.

Na glosowaniu bylam-spelnilam swoj obywatelski obowiazek;-):-)
U nas tez tylko mezus zarabia (roznie bywa -raz lepszy miesiac, raz gorszy -jest przedstawicielem handlowym, wiec tozalezy od obrotu jaki zrobi). I takze splacamy kredyt (niemaly) i raty za pralke. Na dzidziusia sie zdecydowalismy pomimo wszystko. Zreszta jak nie teraz, to nie wiem kiedy bysmy sie zdecydoweali, bo im dluzsza przerwa, tym trudniej sie zdecydowac. Zreszta zostawilismy decyzje losowi-albo dzidzius, albo ide do pracy. No i wyszedl Grzes.;-)A co do mojego męża to on by chciał ja to wiem, tylko my się zastanawiamy czy finansowo damy rade, bo wiesz tylko on zarabia i niby nie tak mało, ale mamy duży czynsz i do tego kredyt za mieszaknie i troche tego się boimy... a tak to spoko...

Vici ja tez jestem na naszej klasie.

Klavell nie wiem, czy karmisz piersia? Jezeli tak, to nie powinnas stosowac zadnej diety. Zreszta karmiac spalasz kalorie. Ja juz wrocilam do wagi sprzed ciazy (pomimo, ze zajadam sie slodyczami jak glupia-nie moge sie jakos powstrzymac

ok. Ja zmykam, bo postanowilam pojsc wczesniej spac, a wczesniej zaplanowalam sobie rozkoszna kapiel...

Mysle, ze jeszcze zajrze, ale gdyby mi sie nie udalo, to zycze wszystkim dobrej nocy!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam wieczorkiem:-)Czekam zawaziecie na wyniki wyborow i chyba usne bo znow przedluzyli cjsze wyborcza tym razem do 22.55
ni nic chyba dzis sie nie dowiemm kto wygral;-)Dzis nie nadrobie cos cie na klikaly
Kupilam sobie kiecke ale jeszcze jej nie mam bo jest troszke przerabiana i zostala w sklepie do przerobki.Moj brzuszek jest juz bardzo widoczny i ciezko bylo mi cos wybrac bo poprostu nie bylo rozmiarow

Ja tez jestem w naszej klasie

Ja tez jestem w naszej klasie

Pycha
mama Mai i Marty
a o co chodzi z ta nasza klasą????Cloe w tej naszej klasie to ciężko się znaleźć bo każdy ma swoje prawdziwe i mie i nazwisko a nie nick więc trzeba się trochę pomęczyć idę próbować może cosik znajdę:-)

no niestety, sąsiad nadal wychodzi z domu z odpalonym papierosem, a drugi puszcza psa bez smyczyPycha a jak tam walka z sąsiadami, ich psami i papierosami??? cos się zmieniło???

ja polecam ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczeniaRENIFERKU a masz zamiar jakas diete stosowac, bo ja jestem 2 miesiace po porodzie i mam zamiar jeszczce 10 kg zrzucic, moze znasz jakies skuteczny sposob jak pozbyc sie zbednych kilogramow...
W ogole dziewczyny moze ktoras z was zna jakis sposob na schudniecie, moze jakas skuteczna dieta...piszcie bede wdzieczna...
ja przez 1,5 m-ca jeździłam na rowerze i nie jadłam po południu i schudłam 10 kg

ja też czekam i chyba sie nie doczekamWitam wieczorkiem:-)Czekam zawaziecie na wyniki wyborow i chyba usne bo znow przedluzyli cjsze wyborcza tym razem do 22.55ni nic chyba dzis sie nie dowiemm kto wygral;-)

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pycha jest fajna stronka nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat tam jest zbór szkół i klas wyszukujesz swoją i już się zapisujesz.Ja już znalazłam średnią i podstawówkę niestety ze studium nic nie ma.Fajnie tak pooglądać i popisać z ludziskami których się dawno nie widziało,są fotki i takie tam.Naprawdę gorąco polecam.
Elisabeth zaproszenie już poszło bo znalazłam cię :-) a reszte prosze o info na priwa z nazwiskiem i imieniem to się poszukamy i znajdziemy
im więcej znajomych tym lepiej
Elisabeth zaproszenie już poszło bo znalazłam cię :-) a reszte prosze o info na priwa z nazwiskiem i imieniem to się poszukamy i znajdziemy

vici
mama Victor´a & Raphael`a
dziewczyny mam pod postem,że otrzymano naruszenie regulaminu i nie kumam o co chodzi bo mi po angielsku pisze.Proszę wytłumaczcie mi:-(
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie kobitki:-) Miałam dzisiaj zalatany dzionek. Najpierw udało mi się wreszcie uprzątnąc podłogi. Z tym remontem to wszędzie mam bałagan i ledwo uprzątnę jedno to już muszę brac się za drugie
A potem mężo stwierdził że pojedziemy do reala po tapety do pokoju dzieciaków. Kupiliśmy niebieską w misie. Szkoda że nie mają osobnych pokoików bo była taka przeprzeprzepiękna różowiutka dla dziewczynek. Śliczności poprostu. Mały chciał iśc jeszcze do McDonalda ale było dziś tyle ludzi
Na środku marketu rozdawali gigantycznego torta ale też nie staliśmy, choc powiem że ślinka ciekła na sam widok
Ewcia to ja nadal trzymam kciuki na raz następny
A jeżeli chodzi o bliżniaki to podobno od przybytku głowa nie boli
(to jest oczywiście żart, bo od takiego przybytku to by pewno bolała i to nie raz;-))
Elisabeth za ciebie też oczywiście ściskam;-)
Aniab190 zdróweczka dla dzieciaczków
Vici na naszej-klasie można wyszukiwac znajomych po numerze GG lub SKYPE ale jeszcze tego nie robiłam! Trzeba spróbowac, ale poślę ci na priva moje dane
To chyba na tyle. M mi padł trza go tyrpnąc bo chciał wyniki obejrzec.

Ewcia to ja nadal trzymam kciuki na raz następny

Elisabeth za ciebie też oczywiście ściskam;-)
Aniab190 zdróweczka dla dzieciaczków

Vici na naszej-klasie można wyszukiwac znajomych po numerze GG lub SKYPE ale jeszcze tego nie robiłam! Trzeba spróbowac, ale poślę ci na priva moje dane

To chyba na tyle. M mi padł trza go tyrpnąc bo chciał wyniki obejrzec.

Podziel się: