reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej kobitki:-). Ja caly weekend poswiecam dzieciom. Bawie sie z Kubusiem, z Natalka czytamy lekture i odpowiadamy na pytania:dry::baffled: i jakos nam czas leci. Bylam z dziecmi na zakupach Kubie kupilam spodnie moro i bluzeczke, sobie perfumy, Natalce rajtuzki, a chcialam jej kupic kurtke na zime, ale nie znalazlam nic ciekawego:baffled:. Albo cena przystepna ale badziewie,albo kurtka fajna ale cena:szok:. No nic trza bedzie jeszcze poszukac.

EWCIA ELISABETH trzymam kciuki za zafasolkowanie:tak:
ANIAB zdroweczka dla synusia.:tak:
VICI zazdroszcze widoku sniegu w gorach:tak:, ale oby dlugo do mnie nie przyszedl;-):laugh2:

No i zapomnialam co komu jeszcze mialam napisac:zawstydzona/y:. Uciekam z powrotem do dzieci:tak:

Ciekawe jak sie czuja nasze ciazoweczki CLOE IWONKA I OLA:confused:

Pa pa:-)

Hej Laseczki:rofl2:
Głosować byłyście???
My właśnie wróciliśmy:happy:
Dziewczyny zostawiłam wiadomość na wątku "urlop wychowawczy"
jak coś to zaglądnijcie tam
i jeszcze jedna sprawa czy któraś z Was nie chciałaby kupić kożuszka:confused::confused:
nowy nie używany???
Wystawiłam aukcje-cena dla bb-ówowych mam do uzgodnienia
ŚLICZNY BIAŁY KOŻUSZEK (259028388) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrowionka:-D:-D

Hej kobitki:-). Ja caly weekend poswiecam dzieciom. Bawie sie z Kubusiem, z Natalka czytamy lekture i odpowiadamy na pytania:dry::baffled: i jakos nam czas leci. Bylam z dziecmi na zakupach Kubie kupilam spodnie moro i bluzeczke, sobie perfumy, Natalce rajtuzki, a chcialam jej kupic kurtke na zime, ale nie znalazlam nic ciekawego:baffled:. Albo cena przystepna ale badziewie,albo kurtka fajna ale cena:szok:. No nic trza bedzie jeszcze poszukac.
EWCIA ELISABETH trzymam kciuki za zafasolkowanie:tak:
Pa pa:-)
no to dzien pełen wrażeń miałas kochana...i nie dziekuje,,,ja już poprostu musze zlewke na to wywalić i nic nie myśleć,,,poprpstu jazda z M i tyle,,,i może coś wtedy,ehhe wyjdzie z tego...:laugh2::rofl2::baffled:

Dziewczyny zostawiłam wiadomość na wątku "urlop wychowawczy"
jak coś to zaglądnijcie tam
i jeszcze jedna sprawa czy któraś z Was nie chciałaby kupić kożuszka:confused::confused:
nowy nie używany???
Wystawiłam aukcje-cena dla bb-ówowych mam do uzgodnienia
ŚLICZNY BIAŁY KOŻUSZEK (259028388) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrowionka:-D:-D
taaa ja nic nie wiem o wychowawczymm,takze nie pomoge...
a kożuszek mam,,tylko kremowy,takze ja nie potrzebuje...,,,,:happy::blink:

Ewcia i ELISABETH 3mam również za Was kciukasy;-):tak::-)
klavell polecam dietę South Beach w ciągu tygodnia schudłam 3 kilo:-D w sumie 6 kilo mi poszło w dół na wadze jeszcze 4 kilo mam do zrzucenia:-p

Czarna ja z kożuszka też nie skorzystam bo mam dwa- biały i beżowy a przez to mało miejsca w szafie:-D
Iwonka oj ciężko pracujesz dzisiaj z Natalką- lektury:szok: Ja pamiętam jak to na początku czytałam lektury a później to już tylko streszczenia:-D

u NAS MIAŁO BYĆ DZIŚ NAJCIEPLEJ ALE ZA TAKIE CIEPŁO JA DZIĘKUJE. oKROPNA ZIMNICA ŻE NOSA NIE WYSTAWI SIĘ ZA DRZWI:-DCholera poprzestawiało mi się na klawiaturze:-DMrozik dziś w nocy będzie na pewno.Gorzej jak jutro wstanę a śnieg będzie padać:szok:Bo w takim tempoie to się wszystkiego można spodziewać:tak:Nic w tv nie ma. Oglądałam supernianię i za tydzień będzie odlotowy odcinek- 11 letnia dziewczynka terroryzuje rodzinę:crazy:Jeszcze nigdy nie spotkałam takiego dziecka:no:

reklama
Do góry