reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry...
widze ze czekacie z necierpliwośca na moj test,,niepotrzebnie,,wyszło to co sie spodziewałam,jedna kreska:crazy:,,nawet o dwoch nie myślałam....aod rana mam takiego nerwa,,ze rozpe..... wszytskod zisiaj,,wstalam chyba lewą noga..nerwowośc:crazy: nei taka dzisiaj złapała,,że ohohoh...
a na dodatek mam chrzesniaka w domu,,pilnuje go cąłyd zień dzisiaj,,a on z moim matim nie umieją sie dogadać i non stop kłótnie,,ja chyba dzisiaj zwariuje...ja pitole,,,mam dośc od rana...

także staranek ciag dalszy,,ale teraz to nawet nie wiem kiedy M przyjedzie,,bo jak liczyłam to wogole nie trafi w TE dni....:-(

reklama
Cloe- odebrałam wiadomość na naszej-klasie... jak Ty mnie tam znalazłaś???
Elizabeth od kiedy jestem na tym portalu ( a Julka śpi bo tylko wtedy mam czas;-)) bawię się czyli w wyszukiwarce wpisuję imię czasem nazwisko nazwy miast, i przeglądam wszystkich którzy się pojawią;-)
Vici ja jestem!Ale ciebie ni w ząb nie umie znaleźć no chyba że ty znajdziesz mnie;-)
My dzis mamy gości Po ok. czterech miesiącach odwiedziła nas siostra. Julka wzięła ciotkę za tręke i oprowadziła po całym domu" tu jest pokój tatusia, tu pokój mamusi( czyli sypialnia , tu mój pokoik tam są bachy (czyli okój dzadka ) tam widać gazdki ale trzeba otworzyć okno..." myślałam że padnę:-D:-D Taką mam spryciulę i na dodatek taka gościnna;-)
Ja juz uciekam. Może wieczorem zajarzę. No i obowiązkowo na wybory marsz:tak:;-)

Widzę ze dziś też wszyscy wybywają więc jednak weekendy nie służa pisaniu na BB:tak:Ale wcale się nie dziwię bo to pewnie raczej takie dni kiedy całe rodzinki są razem i mają czas dla siebie:tak:

Widzę ze dziś też wszyscy wybywają więc jednak weekendy nie służa pisaniu na BB:tak:Ale wcale się nie dziwię bo to pewnie raczej takie dni kiedy całe rodzinki są razem i mają czas dla siebie:tak:
no nie wiem nie wiem,,ja nie wybywam,,i czasuz rodiznka tez nie spedzam,,jestem an BB raczej,hehe,,no i czas zaczac do siebie pisaniee:-D:-Dcobyście miały co czytac...

Ja robie gofry dzieciom,,no i oni juz po dwa zjedli,a ja jeszcze nic,,nie załapałam sie...

Witam wpadłam na chwilunię.
Oj Ewcia szkoda,że nie wyszło.Ja ci powiem coś o strankach próbować trzeba nawet nie w te dni kiedy powinnaś.Ja w ciąże zaszłam 2 dni przed@ to jest pewne jakoś tak się złożyło i na 100% wiem,że to właśnie wtedy zaszłam.Więc jak coś to róbta i róbta:-D
Cloe w tej naszej klasie to ciężko się znaleźć bo każdy ma swoje prawdziwe i mie i nazwisko a nie nick więc trzeba się trochę pomęczyć idę próbować może cosik znajdę:-)

Witam wpadłam na chwilunię.
Oj Ewcia szkoda,że nie wyszło.Ja ci powiem coś o strankach próbować trzeba nawet nie w te dni kiedy powinnaś.Ja w ciąże zaszłam 2 dni przed@ to jest pewne jakoś tak się złożyło i na 100% wiem,że to właśnie wtedy zaszłam.Więc jak coś to róbta i róbta:-D
nom wiem,,myz M non stop poprostu,,bo jak on an tydzien wraca do domu,,to musi 4 tyg w tył nadrabiać,,my we wsyztskie dni praktycznie,,kiedy anm tylko ajdzie ochota...

U nas zimno,że wyjść się nie chce, ale na popołudnie wymyśliliśmy wycieczkę do lasu żeby trochę świeżego powietrza nabrać w płuca:-):-):-)Oby tylko jeszcze troszkę się ociepliło

Witam!!!
A mnie się nudziło i kolejny raz zrobiłam przemeblowanie w pokoju Kubusia...

ELIZABETH nie próbowałam z nakładkami, ale dziś wygłodziłam małego na maxa... zwlekałam z jedzeniem, potem porozciągałam sobie brodawki i położyłam go koło piersi... gapił sie i gapił z rączkami w buzi, które namietnie ssał.. zawsze płakał jak przyłożyłam mu pierś a dzis o dziwo z tego głodu zaczła ssac ! :-D:-D:-D tak sie ucieszyłam, bardzo sie zmeczył tym ssaniem i usnął jak aniołek! jany, aby tak było bardzo czesto...

dziewczyny od jakiego wieku mozna wkładać dziecko do leżaczka? bo mój mąz dziś skrecił i sie zastanawiam ile jeszcze czekac... takie samo pytanie mam apropo smoczka, bo jak mały baaardzo płacze to mam checi by go czyms zapchac...

ok, ja spadam, bo mąż sie w domu zjawił... miłego wieczorku !
O Reniferku to fajnie że maleństwo zaczęło ssac, może jednak odgniewa sie na cycusia i problem będziesz miała z głowy...
Co do smoczka to ja swojemu dawałam od razu ale on piersi nie ssał w ogóle, a jeśli dziecko jest na piersi to niby nie poleca się smoka bo to może oduczyć ssania piersi, choć ostatnio czytałąm w gazecie, ze żeby maluch nie wisiał cały dzień na cycku, to właśnie smoczek jest najlepszy na to, bo dziecko do 6 m-ca życia ma duża potrzbę ssania, potem to juz przyzwyczajenie... musisz zdecydowac sama...

a moje dziekco posżło już spać,,bo powiedizałam mu,ze jakw stanie to Michał bedzie u niego,,hehe no to on szybko idzie spać to Michał szybko przyjdze,,,ale sobie dobrze wykombinował....
Ale mądry Mateuszek:-):-):-)

Mój mały na 100% ma coś z oczami- objawy jak przy zapaleniu spojówek, bo przez noc już drugie oko zaatakowało i strasznie kicha a poza tym córka kaszle i ma katar:szok:Ja poprostu chyba oszaleję. Dopiero co jedno się pokończyło choróbsko i znów coś ich atakuje:-(W poniedziałek cxzeka mnie wizyta u lekarza .
Oj Aniu to dużo zdrówka dla małego... oby to nic poważnego... 3mam kciuki...

wyszło to co sie spodziewałam,jedna kreska:crazy:
także staranek ciag dalszy,,ale teraz to nawet nie wiem kiedy M przyjedzie,,bo jak liczyłam to wogole nie trafi w TE dni....:-(
Ewcia głowa do góry, testy nie dają 100% pewności, jeszcze poczekaj, a jak nic nie wyszło to jak mąż przyjedzie to "lejcie do pełna":-D... owocnej pracy... ja już sie nie mogę doczekać...:-)

Pycha a jak tam walka z sąsiadami, ich psami i papierosami??? cos się zmieniło???

Vici wysyłam Ci na priwa moje dane na nasza-klase, daj znać...

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spaceru a przy okazji byłam zagłosować. I jest potwornie zimno. :szok:Nawet nie pomyslałabym że aż tak się moze oziębić przez noc:no:Faktycznie z domu się wyjść nie chce. Moje młodsze dziecię spi a ja idę odrobić lekcje z Madzią.
Ewcia głowa do góry na pewno się uda i może mniej o tym myśl i nie przejmuj się tak bardzo to może jakoś pozytywniej to podziała:-)Gofry mniam sama bym zjadła. Może później też dzieciom zrobię

Do góry