reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sikoreczka spokojnej nocy!
I wszystkim mamom zycze tez spokojnej nocki
:-):-):-)Ja tez zmykam spac.Dobranoc:-)

I wszystkim mamom zycze tez spokojnej nocki

Witaj Joanna. Trochę tych zaległości masz do odrobienia
Ale wystarczy że teraz będziesz na bieżąco bo dziewczyny tyle tu piszą że zanim skończysz jedno czytać już następne będzie
A napisz co u Ciebie słychać nowego poza netem oczywiście
Ja już też zmykam bo jeszcze kąpiel i mycie włosów mnie czeka.Dobranoc

Ja już też zmykam bo jeszcze kąpiel i mycie włosów mnie czeka.Dobranoc
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Reniferku nie martw się to dla ciebie i dzidziusia całkiem nowa rola- musicie się siebie nauczyć. Początki są ciężkie ale ważne ze możesz polegać na bliskich, że służą ci pomocą. Teraz będzie już tylko lepiej może nie tak odrazu ale te chwile szybko miną a kiedyś kiedy będziesz to wspominać to wcale nie będziesz pamiętać tego braku czasu i ciężkich chwil tylko na zawsze w twej pamięci pozostaną takie chwile jak pierwszy uśmiech, uścisk małej piąstki, ciepełko tego maleńkiego zycia...:-)Głowa do góry jesteś cudowną mamą
![]()
Amen:-). Naprawde RENIFERKU dasz rade i jestes najlepsza mama dla swojego synka

IWONKA WIELKIE GRATULACJE!!!:-)
A moj maly zasnal. Wstal o 6 ( czyli tradycyjnie) zjadl troche pochodzilismy i poszedl spac

E
Ewcia81
Gość
czesc wam dziewczyny...
myw staliśmy dzisiaj niedawno,ale pobudka była o 7:30,bo matuś juz sie wyspał i wstał,,ale dobrze,ze on potrafi sam sie soba zając...
ja pije kawe,śnaidnaie juz zjedliśmy,,,robie pranie,ogarne chatke,,umyje głowe i na 12 gdzies do mamy dzisiaj jade...
myw staliśmy dzisiaj niedawno,ale pobudka była o 7:30,bo matuś juz sie wyspał i wstał,,ale dobrze,ze on potrafi sam sie soba zając...
ja pije kawe,śnaidnaie juz zjedliśmy,,,robie pranie,ogarne chatke,,umyje głowe i na 12 gdzies do mamy dzisiaj jade...
E
Ewcia81
Gość
czesc wam dziewczyny...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry:-) Idę robic śniadanko bo to godzinka mojego Adrianka

reklama
E
Ewcia81
Gość
no w63iecie co ja myslalam, z emi sie nic nie wyslalao,bo mnie ze strony BB wywaliło,,a tu wyzło na to,ze dwa razy tego samego posta wysłałam,,hehe
Podziel się: