reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Sikoreczka korzystaj ze snu póki ci dają :-DAle trzymam kciuki żebyś dzisiaj się wyspała.
Ja już posprzątałam. Piję teraz herbatkę i patrzę czy ktoś tu jeszcze jest czy raczej też powinnam iść do łózia:-)

reklama
Sikoreczka spokojnej nocy!:tak:
I wszystkim mamom zycze tez spokojnej nocki:tak::-):-):-)Ja tez zmykam spac.Dobranoc:-)
18.gif

Witaj Joanna. Trochę tych zaległości masz do odrobienia:-DAle wystarczy że teraz będziesz na bieżąco bo dziewczyny tyle tu piszą że zanim skończysz jedno czytać już następne będzie:-DA napisz co u Ciebie słychać nowego poza netem oczywiście:tak:
Ja już też zmykam bo jeszcze kąpiel i mycie włosów mnie czeka.Dobranoc

Reniferku nie martw się to dla ciebie i dzidziusia całkiem nowa rola- musicie się siebie nauczyć. Początki są ciężkie ale ważne ze możesz polegać na bliskich, że służą ci pomocą. Teraz będzie już tylko lepiej może nie tak odrazu ale te chwile szybko miną a kiedyś kiedy będziesz to wspominać to wcale nie będziesz pamiętać tego braku czasu i ciężkich chwil tylko na zawsze w twej pamięci pozostaną takie chwile jak pierwszy uśmiech, uścisk małej piąstki, ciepełko tego maleńkiego zycia...:tak::-)Głowa do góry jesteś cudowną mamą:tak:

Amen:-). Naprawde RENIFERKU dasz rade i jestes najlepsza mama dla swojego synka:tak::tak:

IWONKA WIELKIE GRATULACJE!!!:-)

A moj maly zasnal. Wstal o 6 ( czyli tradycyjnie) zjadl troche pochodzilismy i poszedl spac:tak:. Jak tylko wstanie to lecimy na zakupy i mam dzis zamiar calutki dzien poswiecic tylko i wylacznie dzieciom ( no chyba ze Kuba bedzie spal to wtedy zajrze;-), bo Natalka juz duza jest i zazwyczaj oglada Disney chanel jak Kuba spi). Nie oparlam sie jednak pokusie zeby do was zajrzec;-):-). Milego dnia

czesc wam dziewczyny...
myw staliśmy dzisiaj niedawno,ale pobudka była o 7:30,bo matuś juz sie wyspał i wstał,,ale dobrze,ze on potrafi sam sie soba zając...
ja pije kawe,śnaidnaie juz zjedliśmy,,,robie pranie,ogarne chatke,,umyje głowe i na 12 gdzies do mamy dzisiaj jade...

czesc wam dziewczyny...
myw staliśmy dzisiaj niedawno,ale pobudka była o 7:30,bo matuś juz sie wyspał i wstał,,ale dobrze,ze on potrafi sam sie soba zając...
ja pije kawe,śnaidnaie juz zjedliśmy,,,robie pranie,ogarne chatke,,umyje głowe i na 12 gdzies do mamy dzisiaj jade...

reklama
no w63iecie co ja myslalam, z emi sie nic nie wyslalao,bo mnie ze strony BB wywaliło,,a tu wyzło na to,ze dwa razy tego samego posta wysłałam,,hehe

Do góry