reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku nie martw się to dla ciebie i dzidziusia całkiem nowa rola- musicie się siebie nauczyć. Początki są ciężkie ale ważne ze możesz polegać na bliskich, że służą ci pomocą. Teraz będzie już tylko lepiej może nie tak odrazu ale te chwile szybko miną a kiedyś kiedy będziesz to wspominać to wcale nie będziesz pamiętać tego braku czasu i ciężkich chwil tylko na zawsze w twej pamięci pozostaną takie chwile jak pierwszy uśmiech, uścisk małej piąstki, ciepełko tego maleńkiego zycia...:tak::-)Głowa do góry jesteś cudowną mamą:tak:
:-D
pRWADA,,Reniferku,,jesteś najcudowniejsza mamausia dla swojego syneczka,,najlepsza,,pamiętaj o tym,,tyy jestes najlepsza dla niego...a każda z nas mmiała jakies problemy,,takze spokojnie,bo wszystko bedzie dobrze,,buziaki..

Ewcia a co u ciebie? Mam nadzieję że @ jednak cię tym razem ominęła? :confused:
:confused2:
no nie ma @,,chyba błądzi na te 3 piętro...ale chyba dzisiaj kupie testa i jutro rano cyk myk zrobie i bede wiedziała cyz mam czekac na @ czy juz nie:sorry2:

no nareszcie mam neta:) powrocilam, i zaczynam nadrabiac zaleglossci
uuuuu witaj,,ale tych zalelości masz sporo,,,lepiej badź teraz an bieżąco,,,

reklama
a u mnie
s065.gif
,,a wolałabym
s020.gif

Już pośniadaliśmy, tylko Madzia jeszcze cyca:-D
Ewcia to mocno trzymam kciukaski żeby tym razem już nie trafiła;-)
Idę ubierac bo mamy dziś piżama-party:tak:
Acha u mnie narazie słoneczko, dam wam troszkę

hey, dziś troszke lepiej w nocy ale sie nie chwale bo Mikuś jeszcze może dac czadu w dzień...

IWONKO wiem ze nie moge alkoholu aczkolwiek czasem mam ochote sie zalac w trupa - szczególnie wtedy jak mały płacze a nie moge go uspokoic . Karmie moim mlekiem z butli bo w szpitalu dostał glukoze po urodzeniu i potem mojej siary było za mało wiec gdy piszczał z głodu daliśmy mu mleko modyfikowane... ja mam swoje mleko dopiero od 3 dnia po porodzie i mały ssac piersi juz nie chciał... tylko butla i butla... jak mu piers daje to krzyczy jakbym go rzuciła o ściane - cwaniak mały...

EWCIA udanej wizyty u mamy!!!

lece wstawic pranie ... nie wiem, moze tak rozleniwiłam sie tak pod koniec ciąży, a moze troszke jestem za słaba po porodzie, bo mam jakies wolne obroty...

buziaki dla wszystkich i milego dzionka!!

Już pośniadaliśmy, tylko Madzia jeszcze cyca:-D
Ewcia to mocno trzymam kciukaski żeby tym razem już nie trafiła;-)
no nie dizekuje,,,
zresztą ja nie wiem czy testować,,znowu jedna krecha,,ach jak ja nie lubie rozczarowń,,a wogole to wolałabym w sumie wiedziec jest fasolka,,cyz będzie @...moze którasz z was jest jasnowidzem??:-D

dobra ja sie zbieram powoli i 3jade do mamy,.,..,,

hey, dziś troszke lepiej w nocy ale sie nie chwale bo Mikuś jeszcze może dac czadu w dzień...

IWONKO wiem ze nie moge alkoholu aczkolwiek czasem mam ochote sie zalac w trupa - szczególnie wtedy jak mały płacze a nie moge go uspokoic . Karmie moim mlekiem z butli bo w szpitalu dostał glukoze po urodzeniu i potem mojej siary było za mało wiec gdy piszczał z głodu daliśmy mu mleko modyfikowane... ja mam swoje mleko dopiero od 3 dnia po porodzie i mały ssac piersi juz nie chciał... tylko butla i butla... jak mu piers daje to krzyczy jakbym go rzuciła o ściane - cwaniak mały...

EWCIA udanej wizyty u mamy!!!

lece wstawic pranie ... nie wiem, moze tak rozleniwiłam sie tak pod koniec ciąży, a moze troszke jestem za słaba po porodzie, bo mam jakies wolne obroty...

buziaki dla wszystkich i milego dzionka!!
no widzis zjuz lepiej reniferku,,nie denerwuj sie i bądź dzielna,,pwodozonka,,buziaki dla Mikusia twojego kochanego syneczka..
Dzieki ja zmykam,bede popołudniu,,tzn jeszcze zaraz wpadne,bo znaim sie ubiore,to achhh

no ja jzu z Matim gotowa dow yjścia,,życze wam mięłgo dnia,,,ja soadam do mamy na akwe,ciacho i obaida,papa
bede wieczorem albo popoludniu,,narazkoo

reklama
Madzia mi się zaśpiła:sorry2: Robię więc kawusię i czekam az wstanie. Nie chce mi sie wychodzic, ale skoro świeci słoneczko to trza by to wykorzystac.
Ewcia miłego pobytu
Reniferku jeszcze możesz byc osłabiona po porodzie i drażliwa przez hormony. Powoli siły wrócą:tak:

Do góry