E
Ewcia81
Gość
pRWADA,,Reniferku,,jesteś najcudowniejsza mamausia dla swojego syneczka,,najlepsza,,pamiętaj o tym,,tyy jestes najlepsza dla niego...a każda z nas mmiała jakies problemy,,takze spokojnie,bo wszystko bedzie dobrze,,buziaki..Reniferku nie martw się to dla ciebie i dzidziusia całkiem nowa rola- musicie się siebie nauczyć. Początki są ciężkie ale ważne ze możesz polegać na bliskich, że służą ci pomocą. Teraz będzie już tylko lepiej może nie tak odrazu ale te chwile szybko miną a kiedyś kiedy będziesz to wspominać to wcale nie będziesz pamiętać tego braku czasu i ciężkich chwil tylko na zawsze w twej pamięci pozostaną takie chwile jak pierwszy uśmiech, uścisk małej piąstki, ciepełko tego maleńkiego zycia...:-)Głowa do góry jesteś cudowną mamą
![]()
no nie ma @,,chyba błądzi na te 3 piętro...ale chyba dzisiaj kupie testa i jutro rano cyk myk zrobie i bede wiedziała cyz mam czekac na @ czy juz nieEwcia a co u ciebie? Mam nadzieję że @ jednak cię tym razem ominęła?
![]()

uuuuu witaj,,ale tych zalelości masz sporo,,,lepiej badź teraz an bieżąco,,,no nareszcie mam netapowrocilam, i zaczynam nadrabiac zaleglossci