reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale się cieszę:-D:-D:-D Właśnie Madzia odważyła się po raz pierwszy sama podreptac:-D:-D:-D Doszła do mnie od ściany z 5 kroczków. Wcześniej jej się zdarzyło dreptac ale jak ją asekurowałam a teraz sama, nawet nie patrzyłam.:-D:-D:-D

reklama
hejka wam,,dzien dobry..
ja wwróciłamz pray,,zmordowana,ale pocieszam sie z ejutro mam wolne,,tzn ide do pracy,ale msuze odpekac i siedziec tam 4 godziny lekcyjne,,hehe bo kalsy ida 3,d teatru i nie ma tych co ja mam z nim i,,a mus byc na miejscu tam...
a jeszzce dzisiaj na koniec zamki do pokoju n-skiego sie zaciely,ktos tam klucz złamał,,no sozk,,ponad pol godz łuzej siedizalam i czekałam tam az otworza,,,ale udąło im sie zamek wyrwac,hehe...
nawet dzisiaj roboty w domu nie mam,bo spr prac na jutro sobie zostawilam,,no bo co ja jutro tyle godz bede tam robila...

o widze,ze byla awaria jakass na BB

To jeszcze na chwilkę ja;-) Zapomniałam dodac: Ewcia uwielbiam czytac twoje posty:-D Od razu humorek mi się polepsza:laugh2:
I jeszcze wam wkleję jak pomagam mężowi w remoncie:-) Zostałam podtrzymywaczką sufitową:-p
no wiem wiem sikoreczka,,bo ja czasme takei głupoty pisze,ze szok,albo poprzestawiam litery iw yjdzie cos innego,,,..ale świetnie pozujesz i podtrzymujesz,,zatrudnie cie do moich remontów,hehe

Wklejam kilka fotek mojego dziecka.Pierwsze dwa to sa jak sie ubrala w taty krawat i bokserki :rofl2::-D nie ma zdjecia ale czasami zaklada moje stringi i staniki na siebie:-D:-Dkiedys wam pokaze:tak:a na kolejnych to z urodzin:-)

!
wow Vanesska super,hehe,,ale wygląda,,ona na modelke musi iśc,,mama daj jej swoje teraz,,obadamyw cyzm jeje lepiej,,albo lepiej męża w swoje ubierz stringi i staniki:-D;-);-)

Ale się cieszę:-D:-D:-D Właśnie Madzia odważyła się po raz pierwszy sama podreptac:-D:-D:-D Doszła do mnie od ściany z 5 kroczków. Wcześniej jej się zdarzyło dreptac ale jak ją asekurowałam a teraz sama, nawet nie patrzyłam.:-D:-D:-D
no to BRAWO dla MADZI,,brawoooo:-)

no i co ,,dalej pustki,,co wy na spacerki poslziscie,,przecież leje,,a dzisiaj to nawet u mnie grad dwa razyw dzien padał i tak wiało,ze ohohohoh...........
nie mam co robic nudiz mi sie dosłownie,,bo prace zostawiłam w szkole,,,mogłam wziąśc i posprawdzać...zeszyty i prace...

no to ja jade do mamy z mateuszkiem,,bo przyjechała do niej ciotka z Niemiec cyz z Holandii,,hmmnie pamietam,,bo z 15 lat jejnie widziałam,hehe
bede wieczorkeim,w,a snie ma to nie mam co robic,,naraaazzzzkoo

Ja wlasnie wrocilam od kardiologa i jest wszystko ok! Tzn jest ten szmer ale nie grozny i jesli na kolejnym bilansie teraz 4latka cos pediatra uslyszy to mam przyjsc do niego na kontrol.

reklama
Sikoreczka gratulacje! Niedlugo zacznie sama dreptac!
Ewcia chyba masz cos z glowa nie tak........ ha ha :-Dzartuje,;-)a pisz ile wlezie,bedzie co czytac:tak:

Do góry