reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A teraz pisze co u mnie.

Wczoraj do samego wieczora bolała mnie głowa :baffled: dziś też mnie pobolewa, ale już nie tak jak wczoraj.
Wczoraj jeszcze się zdenerwowałam, bo na angielskim zmienili nam grupę i teraz Jędrek jest z trzylatkami, a nawet starszymi i trochę mnie to marwi, bo on ginie pomiędzy tymi dziećmi. Rok różnicy u takich maluszków to przepaść..... i nie wiem co mam robić :baffled: Trochę mi się to nie podoba, bo to są dzieci które chodzą do przedszkola są rozkrzyczane, a mój Jędrek patrzył na nich jakby z kosmosu przyleciały. Z całą pewnością z tych zajęć nic nie wyniósł.

Dziś po południu jedziemy do mojej siostry. Wrócimy w poniedziałek lub we wtorek. Mam nadzieję, że trochę sobie odsapnę.

reklama
Witam:-)
Reniferku dobrze ze juz jestescie w domu wszyscy i cali! Zdrowka zycze szkrabkowi!
Sikoreczka no na pomagiera sie nadajesz widac na zdjeciu!:-)
Sewa jedz i odpocznywaj sobie a z ta grupa to na mieszali i co ci powiedzieli ????
Zdrowka dla chorowitkow!
A i witam nowe mamy!!!!:-):-):-):-):-)

Asiulinka u nas również pogoda do bani. Jesli się nie poprawi zakwitniemy w domu.:baffled:
Sewa a można wiedzieć czemu Jedrka przenieśli?
Sikoreczka fajnego pomocnika miała mąż ;-).Ładny kolor ścian Ostateczny czy dopiero przed zmianą?
Iwoka 2006 co u Vanesski? jak tam serduszkao no i jak tam po drugich urodzinkach?

Cloe nie wiem jeszcze bo nie bylismy u lekarza z tym sercem.Panstwowo to dopiero pod koniec grudnia sa zapisy,a prywatnie znalazlam jednego lekarza na 7 listopada.Dalej szukam...

Choler**** nie moge sobie swojego awatarka wkleic z powrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem dlaczego jakas glupia wiadomosc mi wyskakuje:wściekła/y:.

U nas tez pogoda do bani ale ciesze sie bo Kubusiowi zeszla goraczka teraz ma 37 stopni i ladnie sie bawi:tak::tak: oby nie zapeszyc:baffled: Qrcze co z tym awatarkiem:errr:. OO widzialyscie jakie emotikonki sie pojawily:confused:

IWONKA juz nie pamietam bo to po angielsku:zawstydzona/y:, ale tez mi sie robi cos takiego ze internet explorer nie moze dac odpowiedzi czy cos takiego:confused:. Narazie wzielam taki jakis ale bede probowala nadal swoj i zmniejsze jeszcze to zdjecie tak jak radzisz:tak:

reklama
Do góry