reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po spacerku.

Ale się cieszę:-D:-D:-D Właśnie Madzia odważyła się po raz pierwszy sama podreptac:-D:-D:-D Doszła do mnie od ściany z 5 kroczków. Wcześniej jej się zdarzyło dreptac ale jak ją asekurowałam a teraz sama, nawet nie patrzyłam.:-D:-D:-D
Wielkie gratulacje dla Madzi!!!

noo starndard ja sama do siebie pisze,,no ja to mam cos z głowa,,no i co....kurcze potem powiecie ze ja mam cos z głowąąąa:-D:-D:-D:szok::szok::dry::sorry2::blink::happy2::happy2:
nie przejmuj się, ja też lubię cię czytać:tak::-)

no i co ,,dalej pustki,,co wy na spacerki poslziscie,,przecież leje,,a dzisiaj to nawet u mnie grad dwa razyw dzien padał i tak wiało,ze ohohohoh...........
nie mam co robic nudiz mi sie dosłownie,,bo prace zostawiłam w szkole,,,mogłam wziąśc i posprawdzać...zeszyty i prace...
Nom, nas na spacerku złapał i deszcz i grad:-( Ale się tej pogodzie nie daliśmy i pochodziliśmy ze 2 godzinki:-) Do domu wróciliśmy jak zmarzłam.:tak::-)

Ja wlasnie wrocilam od kardiologa i jest wszystko ok! Tzn jest ten szmer ale nie grozny i jesli na kolejnym bilansie teraz 4latka cos pediatra uslyszy to mam przyjsc do niego na kontrol.
No widzisz, a tak się martwiłaś.:-)

Cześć wybaczcie że narazie was nie poczytam ale jestem tak wściekła że albo zaraz się rozbeczę albo kogoś zatłukę. Wczoraj dostałam wezwanie do skarbówki. Dziś tam pojechałam i okazało się że 4 lata temu nie mogłam się z mężem rozliczyć a się rozliczyłam i muszę złożyć korektę. Mało tego muszę im kasę zwrócić i zapłacić odsetki:wściekła/y::wściekła/y:Teraz właśnie zrobiłam korektę i wynika że mam im 310 zł zwrócić plus odsetki które nie wiem ile wyniosą za 4 lata:wściekła/y:Nie można było wtedy tego sprawdzić tylko po 4 latach sobie raptem przypomnieli nie.Ach te nasze urzędy:no:
-bez komentarza. Po prostu szkoda słów :no:

reklama
Ja tu odpisuję, zatwierdzam odpowiedź i co widzę? już kolejna stronka zapełniona, i trzeba czytać i odpisywać.:-D

Ania138 współczuje przeżyć no i tego palca. A na te babeczki już dawno miałam ochotę, ale jakoś się wstrzymywałam, ale jak polecasz, to napewno się skuszę, kupię i zrobię.:tak: Już mi nawet ślinka leci.:rolleyes:
A prasowanie też mnie czeka. Ale jeszcze się nie zmusiłam, może wieczorkiem. Najbardziej nie lubię prasować koszul mojego M. Ale na szczęście dziś mam tylko jedną, bo druga jest znów jest do prania -ptaszek zrobił kupkę;-):-D:-D

Ale się cieszę:-D:-D:-D Właśnie Madzia odważyła się po raz pierwszy sama podreptac:-D:-D:-D Doszła do mnie od ściany z 5 kroczków. Wcześniej jej się zdarzyło dreptac ale jak ją asekurowałam a teraz sama, nawet nie patrzyłam.:-D:-D:-D

WIELKIE GRATKI:tak::tak:

noo starndard ja sama do siebie pisze,,no ja to mam cos z głowa,,no i co....kurcze potem powiecie ze ja mam cos z głowąąąa:-D:-D:-D:szok::szok::dry::sorry2::blink::happy2::happy2:

EWCIA bo ty nam w psychiku w koncu wyladujesz;-);-):-D:-D zartuje oczywiscie pisz ile wlezie:tak:
Ja wlasnie wrocilam od kardiologa i jest wszystko ok! Tzn jest ten szmer ale nie grozny i jesli na kolejnym bilansie teraz 4latka cos pediatra uslyszy to mam przyjsc do niego na kontrol.

IWONKA bardzo sie ciesze ze to niegrozne SUPER:tak::tak:

ANIAB ta kur** skarbowka ma 5 lat na to zeby cie sprawdzic ( z tego co sie orientuje), ale naprawde robia to za pozno i dlaczego odsetki naliczaja idiotyzm:wściekła/y::wściekła/y:

Chyba jakiś wirus panuje co się objawia bólem głowy:-DMoże to jaki wirtualny wirus:-D

No i mnie dzis cos pobolewa, ale u mnie usprawiedliwiony bol bo nocke mam nieprzespana za soba, ale dzis sie wyspie, bo Kubusiowi przeszla goraczka i apetyt mu wrocil:tak::tak:. Jeszcze tylko nozka go boli bo nie daje sobie dotknac ale robie oklady:tak:

ANIA 138 i dobrze tak temu gosciowi - sam sie prosil:tak:, ale musialo mu byc glupio:cool2:

No to tyle zmykam. Dobranoc:-)

Mieszkanko wysprzątałam pozostało tylko odkurzenie, ale to już jutro:tak: Adrianek już ma się dobrze, jutro przedszkole. Dziękuje bardzo za komplementa a Madzia za gratulacje. Jeszcze troszkę i będzie broic dwunożnie:cool2: razem z bratem :szok: Dobra odmeldowuję sie narazie bo mi mała marudzi okropnie:dry: Myślałam, że sie bajką zajmie:no:

Ja tu odpisuję, zatwierdzam odpowiedź i co widzę? już kolejna stronka zapełniona, i trzeba czytać i odpisywać.:-D

Ania138 współczuje przeżyć no i tego palca. A na te babeczki już dawno miałam ochotę, ale jakoś się wstrzymywałam, ale jak polecasz, to napewno się skuszę, kupię i zrobię.:tak: Już mi nawet ślinka leci.:rolleyes:
A prasowanie też mnie czeka. Ale jeszcze się nie zmusiłam, może wieczorkiem. Najbardziej nie lubię prasować koszul mojego M. Ale na szczęście dziś mam tylko jedną, bo druga jest znów jest do prania -ptaszek zrobił kupkę;-):-D:-D

No, często tak jest niby pusto a tu za chwilę 2 strony :szok::tak::-D.
Naprawdę polecam, 12 szt za około 5 zł, a teraz w Real są za 3,75zł. Dodajesz tylko 2 jajka, po 100 ml oleju i wody i już. A szwagier robił jogurtowe i też mu smakowały, albo cytrynowe :zawstydzona/y:, nie pamiętam ale mówił że pucha.
No właśnie a gdzie Pycha :-D?, dawno jej nie było.
A prasowanie jeszcze w misce bo trochę poczekałam i Dawidek się obudził ;-):-D

Hello wieczornie :)

Nati już śpi, a ja piekę ciasto z galaretką i owocami :)

ania138 - nie dziwię się, że się wkurzyłaś... Jak tylko mój synek się urodził, to odłączyłam domofon całkowicie, bo wku*** się za każdym razem, jak ktoś chciał wejść na klatkę (listonosz, ulotki i takie tam) to dzwonili do mnie, bo byłam na samym dole listy domofonowej :wściekła/y:

U nas nie robią żadnych bilansów, taką mam dupną przychodnię :no:

Ania138 to nizle sie wku...as ale ja tez po wylaczalam wszystkie dzwonki jak urodzila sie Vanesska i mialam spokoj.
Leika to dziwne ze nie ma bilansow,przeciez w ksiazeczce nawet masz pierwszy bilans 2 latka .potem 4 latka itd az do szkoly ponad gimnazjalnej....

reklama
hej

jestem jestem, dzis was trochę podczytuję, zeby byc na bieząco, bo przez 2 dni prawie nie miałam czasu na BB, mała nie śpi juz w dzien i nie mam chwili wytchnienia, wieczorem trzeba zająć sie mężem i tak to wygląda

a miałam nadzieję na dzisiejszy luźny wieczór, bo Majka już była tak wykończona, ze o 19 zaczęlismy ja kapać i napatoczyła sie tesciowa :wściekła/y: no i Maja szalała prawie do 21 :wściekła/y:

a dziś taki senny dzien, że zaraz spadam do wyrka

a te dzwonki wtedy, kiedy akurat dziecko śpi to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tez cośo tym wiem :no:

piszecie o ciasteczkach, a ja teraz robiłam świetne ciasto, normalnie pychota, jak zdążę to zaraz wam podam przepis,bo bardzo łatwe

a teraz narazka

Do góry