reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia a ty co sama ze sobą piszesz?:-D
a jak trzeba jak nikogo nie ma,,hehe,,ale ja tak lubie...

Reniferku no to niexle przeżyłas poró,,najwazniejsze,ze maluszek jestz tobąz drowy i jest oki,,masz w domku swoje szczescie takze juz jest dobrze,,teraz musisz go docycac,hehe,,,,i pozbyc sie katarka,,ucąłuj mikołajka od nas,,pozdrawiam

A ja juz leze oglądam Tomka na polsacie i elze,,takze juz ide sie wykapie i pewnie potem zasne,hehe
Ostatnio to ja po 21,koło 21:30 to juz dawno śpie i na drugi bok sie przewracam,,mój M sie smieje,ze z kurami niedługo bede chodiz al spać,,ale co ja amm robić,,,,jakas wymordowana codziennie jestem,,,

dobranocccccccccccc

reklama
witaj, ja tez mam potrzebę oderwania się od pieluch. jestem bardzo związana ze swoim dziubaskiem a on na chwile nie spuszcza mnie z oczu , ale czasem chciałabym gdzieś wyjść, siedzenie w domu czasami mnie dobija:)dlatego postanowiłam coś zrobić dla siebie i wykorzystać to że nie pracuję.jakiś kurs komputerowy, językowy...oczywiście tak, aby malec nie odczuł mojej nie obeności, z głową.

No wiec tak mam na imie Iwona mieszkalam w Polsce na slasku niedaleko Rybnika, aktualnie mieszkam w Niemczech...mam wspaniala malutka coreczke o imonach HANIFE HALINKA (nie Halina zarejestrowana jest jako Halinka), ktoras z was pytala o polski odpowiednik imienia Hanife niestety nie ma. Maz moj jest Turkiem...
W Niemczech mieszkam od kwietnia, wczesniej nie moglismy razem zamieszkac, bo ja konczylam w Polsce szkole...macie jakies pytania walcie smialo na kazde odpowiem...
co do wagi mojej Malenkiej to urodzila sie z waga 3700 g mierzyla 53 cm po 4 tygodniach wazyla 4020 g teraz bylysmy w szpitalu bo mala byla chora i wazono ja trzy razy i tak
09.10 - 5000 g
11.10 - 5140 g
14.10 - 5240 g

Dobry wieczór!
Reniferku aż mi ciarki po plecach przeszły jak poczytałam o twoim porodzie. Nie zazdroszczę:no: Strasznie się cieszę, że już jest ok. Katar precz od Mikołajka:wściekła/y: Trzymajcie się;-)
Ania31 ależ ci pięknie mężczyzna rośnie:-D Nie żałuj niech cyca ile wlezie:laugh2: Moja też życ bez tego nie może. W ciągu dnia niekoniecznie ale wieczorki i nocki są jej;-)
Klavell witamy serdecznie! Pisz dużo:tak:
Asiulinka ale synio rośnie:-D Za niedługo będzie większy od Madzi, bo ona waży około 9,5 kilo:laugh2:
Iwonkac28 oby Kubuś miał spokojną nockę!
Sewa głowa odpuściła?
Aniab190 pomidorki pod pierzynką? Brzmi ciekawie:tak: a jest może przepis na książce? Bo jeszcze nie zajrzałam:zawstydzona/y:
Iwonka2006 dziękujemy za wizytę na blogaskach! :-D Myślę że niedługo dojdę do wprawy co i jak:tak:
Olak ze spaniem w przedszkolu to trudno przewidziec. Ja sama się do końca zastanawiałam jak to będzie mimo że Adrianek mówił że będzie spał. Dziś przyszłam do przedszkola a moje dziecie w płacz. Okazało się że się nie wyspał a pani go obudziła. On chciał jeszcze spac:tak: No ale z nim to już tak jest. Kiedyś mi awanture w autobusie zrobił bo go obudziłam do wysiadania. Krzyczał że mamy jeszcze pojeżdzic, bo on się nie wyspał. Ludzie to się dziwnie patrzyli, a ja musiałam powstrzymywac się od śmiechu.:-D
Acha ja również jakiś czas temu się zalogowałam na naszą-klasę. Nikogo ze znajomych nie było ale założyłam klasy i już znalazło się pare osób. Fajna sprawa:blink:
Dobranoc wszystkim!:-p

Dobry wieczór :-)
reniferek -:szok: o rety! co za poród. Ale byłaś dzielna!:tak: No i najważniejsze, że wszystko już w porządku. Jeszcze tylko przejdzie katarek i będzie cacy.:-) A żeby pokarmu pzrybywało, musisz jak najczęściej pzrystawiać Mikołajka do cycusia.
Ania138 -ano mogłyśmy razem się przejść.:tak: Przynajmniej sama bym nie spacerowała.;-):-D A mój Grzesio podobnie przybrał przez pierwsze tygodnie (w czasie 4 pierwszych tygodni pzrybrał 1300 g) A teraz przez 6 tygodni 1300g (znów;-)). A ja sie bałam, że zmniejszyła mi się produkcja mleczka, ale jest ok. No to niech nam chłopcy rosną wzdłuż i wszerz!:-D:-D

Obejżę do końca "you can dance" i do łóżeczka. Mam nadzieję, że Grześ będzie spokojnie spać, bo pod wieczór był niespokojny -płakał i niedało się go uspokoić. A teraz żegnam się już i życzę wszystkim spokojnej nocki!

Cześc dziewczyny:-)
Jakimś cudem doczytałam was do końca a przecież ostatni raz byłam tu rano:szok:
Reniferek najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło :tak: Oby mały chował sie dobrze:tak:
Leika i jak tam hiszpański idzie ? Kiedys mnie też interesował ten język tylko że poki co nie mam na to czasu
Anja 79 Klavel witajcie:-)
No i nie wiem co komu miałam odpisać Dziś uciekam jestem wykończona
Do jutra;-)

Dobry wieczór :-)
Ania138 -ano mogłyśmy razem się przejść.:tak: Przynajmniej sama bym nie spacerowała.;-):-D A mój Grzesio podobnie przybrał przez pierwsze tygodnie (w czasie 4 pierwszych tygodni pzrybrał 1300 g) A teraz przez 6 tygodni 1300g (znów;-)). A ja sie bałam, że zmniejszyła mi się produkcja mleczka, ale jest ok. No to niech nam chłopcy rosną wzdłuż i wszerz!:-D:-D!

A pewnie, niech rosną!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D

DOBRANOC

To jeszcze na chwilkę ja;-) Zapomniałam dodac: Ewcia uwielbiam czytac twoje posty:-D Od razu humorek mi się polepsza:laugh2:
I jeszcze wam wkleję jak pomagam mężowi w remoncie:-) Zostałam podtrzymywaczką sufitową:-p

Ostatnia edycja:
reklama
sikoreczka79 - ekstra fotka!!! :-D:-D

dawna cloe - ciężko powiedzieć, dopiero dwie lekcje miałam :) Ale na razie nie mam problemów z opanowaniem materiału :)

Do góry