reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia ja zawsze miałam ubaw jak sprawdzałam klasówki. Czasami to, aż płakałam ze śmiechu. Takie głupoty wypisywali.
A jak Mateuszek juz zdrowy?
nom ja tez,,ale nieraz to aż załamka mnie chwyta,,bo takie bzdury pisza te dzieciaki...

SEWA ja moge ci podsunac sposob mojej babci na bol glowy tylko nie wiem czy ci sie spodoba i czy zadziala ale jak tak boli to moze warto sprobowac:dry:. Wez chusteczke tylko nie higieniczna tylko taka z materialu, rozbij na nia bialko jajka ( tylko bialko) i przyloz do glowy w miejscu gdzie boli. Glowe umyjesz jak bialko zaschnie ale podobno sciaga bol:tak:
ooo jaki sposob,,ja tego nie słysząłam nigdy,,jak coś to bede chwytała z tego,hehe

reklama
Mnie też wczoraj strasznie bolała głowa, ale to było już wieczorem i wystarczyło,że poszłam spać. Dzisiaj z rana już było lepiej, mam tylko nadzieję że nie chwyci mnie znowu na wieczór:tak::tak::tak:
Oj Majka się obudziła czyli na dzisiaj koniec siedzenia przed kompem:-D:-D:-D

SEWA ja moge ci podsunac sposob mojej babci na bol glowy tylko nie wiem czy ci sie spodoba i czy zadziala ale jak tak boli to moze warto sprobowac:dry:. Wez chusteczke tylko nie higieniczna tylko taka z materialu, rozbij na nia bialko jajka ( tylko bialko) i przyloz do glowy w miejscu gdzie boli. Glowe umyjesz jak bialko zaschnie ale podobno sciaga bol:tak:

Takiego sposobu nie znałam :szok::szok::szok: teraz odpada bo zaraz muszę wyjść z domu. W sumie to nie za bardzo mi się podoba :no: Ale kto wie może kiedyś jak będę już padała z bólu to go wypróbuję.

Teraz zmykam z sieci bo muszę zacząć się szykować. Jeszcze rozmemłana chodzę :confused:

Witam sie popołudniowo... ciężko za Wami nadążyć...

Ewcia to ja nie wiedziałm ,że Ty tez juz chcesz dzidziusia... pisze też bo ja też;-):-D:tak:... ja tez czekałam na @ i nawet mój mąż stwierdził że jestm już w ciązy bo inaczej wyglądam (cokolwiek by to miąło znaczyć) i jak byliśmy na zakupach to głupi kupił mi test a jak wróciliśmy do domku z zakupów to dostałam @ he he... teścik poczeka do następnego razu... ja już odliczam dni, i mam nadzieję, że się szybko uda, bo mogę się potem zniechęcić...

Asiulinka Twoja toaleta super wyglądałą... mój Kuba tez lubi papier toaletowy, ale... jeść... bleee

Sewa- jak głowa, a próbowałąś smarowac amolem? no i ja tak z innej beczki, bo jakiś czas mnie nie było---> jak z Twoim ogrzewaniem, zrypałas ich czy sami włączyli (przepraszam, że tak pytam, ale ostatnio się nad tym zastanawiałam)... no a tak w ogóle to zobaczyłam Twoje zdjęcie na naszej-klasie, fajnie wyglądasz... miło było Cię zobaczyć...:-)

A dziś przychodzi do mnie kumpela... poznałyśmy się kursie prawa jazdy, ona dopiero niedawno zdała a umóiłyśmy się, ze jak obie już zdamy to musimy oblac to prawko... no i po małym piwku się napijemy...

Witam sie popołudniowo... ciężko za Wami nadążyć...

Ewcia to ja nie wiedziałm ,że Ty tez juz chcesz dzidziusia... pisze też bo ja też;-):-D:tak:... ja tez czekałam na @ i nawet mój mąż stwierdził że jestm już w ciązy bo inaczej wyglądam (cokolwiek by to miąło znaczyć) i jak byliśmy na zakupach to głupi kupił mi test a jak wróciliśmy do domku z zakupów to dostałam @ he he... teścik poczeka do następnego razu... ja już odliczam dni, i mam nadzieję, że się szybko uda, bo mogę się potem zniechęcić...

...
elizabeth no to super,,powodoznka wam życze,,a skzoda że @ przyszła,,,wredna jedna, nastepnym razemw lesie ją zostaw...

Witam was mamuski oj ostatnio wogole nie ma czasu tu zagladnac:no::-( a tak tesknie za tymi pogaduchami...:-( jakos nie wiem gdzie ostatnio czas mi ucieka....
Czytam was tylko pare trazy w ciagu dnia ale na pisanie juz mi czasu brakuje:dry: mam nadzieje ze za niedlugo wroce do was na pogaduchy juz calkiem a nie tylko tak przelotnie:zawstydzona/y:
A nie pochwalilam sie wam osttanio odremontowalismy Igorowi pokoik sprobuje zrobic zdejecia i wam pokazac........ mam nadzieje ze dziisiaj mi sie uda a jak nie to najpozniej jutro

reklama
A moj Kubus znowu spi wiec mam chwilke zeby znow do was zajrzec. Jak nie spi to bardzo marudzi i musze cala uwage poswiecac jemu. Skonczylysmy lekcje z mala no prawie bo Natalka jeszcze przepisuje z brudnopisu do zeszytu. Jeszcze tylko musze ja odpytac bo jutro ma sprawdzian:wściekła/y:Nie mam juz dzis sily jestem wykonczona:-(

Do góry