reklama
sewa
mamuśka ;-)
Co do staranek o drugiego dzidziusia, to jak przyjdzie mi się starać tyle co o Jędrka to ja chyba dziekuję :-
-
-( chyba odpuścimy i mały będzie jedynakiem. Trochę to smutne, ale może tak być. Biorę pod uwagę taką możliwość. Już mam swoje lata..... ;-)
Leika kawa też nie pomogła. Nie wiem co mi się dzieje.
Leika kawa też nie pomogła. Nie wiem co mi się dzieje.
Sewa najbardziej to chyba ci sen pomoże i to taki aż do jutra
Bo jutro już nie będzie bolało
A ja wyszłam na chwilkę na dwór z moim małym i wróciłam do domku bo list polecony mi przyszedł. Cholera skarbówka mnie wzywa
Zawsze im coś nie pasi
Normalnie jutro tam awanturę urządzę
A zaraz zmykam na dworek bo jest dziś przepiękna pogoda i po Madzię bo z kółka plastycznego będzie wracać:-)

A ja wyszłam na chwilkę na dwór z moim małym i wróciłam do domku bo list polecony mi przyszedł. Cholera skarbówka mnie wzywa

E
Ewcia81
Gość
nom to ja juz zaczynam trzymam kciuki...Sewa oj bol glowy to chyba najgorsza rzecz oby minol
Ewcia my chcemy na wiosne zaczac staranka ciekawe za ktorym razem nam sie uda:-)
makabra,,,napij sie czegos dobrego z amolkiem,,to pomaga,bynajmniej mi...Ewcia zjadłam i nicnawala dalej
![]()
ojeje wex wywał ten bol za drzwi,,i zamknij an klucz,hehe
ja zawsze jeszcze pijam herbatke z amolkiem
nie dziekuje kochanaaaNie wiem, czy jest trudny, na razie nie bardzoale ja dopiero zaczęłam
Ewciu - ja też trzymam kciuki za Ciebie i Twoj staranka!!!
.
sewa
mamuśka ;-)
Przeczytałam zaległości i odpowiadam 
Iwona zdrówka dla Kuybusia, bidulek nacierpi się. Mam nadzieję, że jak odśpi to szczepienie to mu przejdzie.
Ania138 ale super pralkę ma Twoja córa
Jak ja byłam mała to też miałam pralke tylko, że "franię" 

sikoreczka zdrówka dla męża. Fajnie, że Adriankowi tak podoba sie w przedszkolu.
Ewcia ale Ty się masz z tym sprawdzaniem zeszytów
chyba musisz trochę odpuścić bo sioę nam wykończysz. Co do fasolki..... życzę Ci z całego serca szybciutkiego zafasolkowania.
Vici fota super.
elisabeth, Iwona widać, że imprezy urodzinowe udane.
Olak jak tam babcia
przystopowała trochę, czy dalej rozrabia ;-)
asiulinka jak Grzesio po szczepieniu? Mam nadzieję, że mało płaczu było. Bałagan w łazience imponujący
Cloe jak urodzi się dzidzia to zapisz i Julkę i bobala na basen. Super by to było.
Majandra witaj!
Reniferku gratuluję. Buziaki dla syneczka.
Leika fajnie masz ztym hiszpańskim
Aniab masz rację chyba tylko sen na ten ból głowy może pomóc. Ale to dopiero wieczorem.

Iwona zdrówka dla Kuybusia, bidulek nacierpi się. Mam nadzieję, że jak odśpi to szczepienie to mu przejdzie.
Ania138 ale super pralkę ma Twoja córa

sikoreczka zdrówka dla męża. Fajnie, że Adriankowi tak podoba sie w przedszkolu.
Ewcia ale Ty się masz z tym sprawdzaniem zeszytów

Vici fota super.
elisabeth, Iwona widać, że imprezy urodzinowe udane.
Olak jak tam babcia

asiulinka jak Grzesio po szczepieniu? Mam nadzieję, że mało płaczu było. Bałagan w łazience imponujący

Cloe jak urodzi się dzidzia to zapisz i Julkę i bobala na basen. Super by to było.
Majandra witaj!
Reniferku gratuluję. Buziaki dla syneczka.
Leika fajnie masz ztym hiszpańskim

Aniab masz rację chyba tylko sen na ten ból głowy może pomóc. Ale to dopiero wieczorem.
E
Ewcia81
Gość
nom mam sie,ale jak oni mają same pały,,to musze za cos ocent stawiac pozytywne i to jest za zadania z kalkulatorem,,takz enie jest źle,,narazie 3 i dwie 5,,,az sie usmiecham,,bo to kalsa z samymi 1..od góry do dołu..Ewcia ale Ty się masz z tym sprawdzaniem zeszytówchyba musisz trochę odpuścić bo sioę nam wykończysz. Co do fasolki..... życzę Ci z całego serca szybciutkiego zafasolkowania.
.
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
SEWA ja moge ci podsunac sposob mojej babci na bol glowy tylko nie wiem czy ci sie spodoba i czy zadziala ale jak tak boli to moze warto sprobowac
. Wez chusteczke tylko nie higieniczna tylko taka z materialu, rozbij na nia bialko jajka ( tylko bialko) i przyloz do glowy w miejscu gdzie boli. Glowe umyjesz jak bialko zaschnie ale podobno sciaga bol

Podziel się: