reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie wiem, czy jest trudny, na razie nie bardzo :) ale ja dopiero zaczęłam :)
Ewciu - ja też trzymam kciuki za Ciebie i Twoj staranka!!!

sewa - współczuję bólu głowy... kawkę sobie walnij.

Co do staranek o drugiego dzidziusia, to jak przyjdzie mi się starać tyle co o Jędrka to ja chyba dziekuję :-:)-:)-( chyba odpuścimy i mały będzie jedynakiem. Trochę to smutne, ale może tak być. Biorę pod uwagę taką możliwość. Już mam swoje lata..... ;-)

Leika kawa też nie pomogła. Nie wiem co mi się dzieje.

Sewa najbardziej to chyba ci sen pomoże i to taki aż do jutra:tak:Bo jutro już nie będzie bolało:tak:
A ja wyszłam na chwilkę na dwór z moim małym i wróciłam do domku bo list polecony mi przyszedł. Cholera skarbówka mnie wzywa:wściekła/y:Zawsze im coś nie pasi:no:Normalnie jutro tam awanturę urządzę:tak:A zaraz zmykam na dworek bo jest dziś przepiękna pogoda i po Madzię bo z kółka plastycznego będzie wracać:-)

Sewa oj bol glowy to chyba najgorsza rzecz oby minol:yes:
Ewcia my chcemy na wiosne zaczac staranka ciekawe za ktorym razem nam sie uda:-)
nom to ja juz zaczynam trzymam kciuki...

Ewcia zjadłam i nic :no::no::no: nawala dalej :confused:
makabra,,,napij sie czegos dobrego z amolkiem,,to pomaga,bynajmniej mi...
ojeje wex wywał ten bol za drzwi,,i zamknij an klucz,hehe
ja zawsze jeszcze pijam herbatke z amolkiem

Nie wiem, czy jest trudny, na razie nie bardzo :) ale ja dopiero zaczęłam :)
Ewciu - ja też trzymam kciuki za Ciebie i Twoj staranka!!!
.
nie dziekuje kochanaaa

A mi się strasznie podoba hiszpański i uważam ze nie jest trudny bo nieraz jak oglądam jakieś telenowele z tym językiem to szybko mi w ucho wpadają słówka i zwroty. Leika powodzenia na kursie:-)

Przeczytałam zaległości i odpowiadam :tak:

Iwona zdrówka dla Kuybusia, bidulek nacierpi się. Mam nadzieję, że jak odśpi to szczepienie to mu przejdzie.

Ania138 ale super pralkę ma Twoja córa :tak:Jak ja byłam mała to też miałam pralke tylko, że "franię" :-D:-D:-D

sikoreczka zdrówka dla męża. Fajnie, że Adriankowi tak podoba sie w przedszkolu.

Ewcia ale Ty się masz z tym sprawdzaniem zeszytów :szok:chyba musisz trochę odpuścić bo sioę nam wykończysz. Co do fasolki..... życzę Ci z całego serca szybciutkiego zafasolkowania.

Vici fota super.

elisabeth, Iwona widać, że imprezy urodzinowe udane.

Olak jak tam babcia :confused:przystopowała trochę, czy dalej rozrabia ;-)

asiulinka jak Grzesio po szczepieniu? Mam nadzieję, że mało płaczu było. Bałagan w łazience imponujący :szok:

Cloe jak urodzi się dzidzia to zapisz i Julkę i bobala na basen. Super by to było.

Majandra witaj!

Reniferku gratuluję. Buziaki dla syneczka.

Leika fajnie masz ztym hiszpańskim :tak:

Aniab masz rację chyba tylko sen na ten ból głowy może pomóc. Ale to dopiero wieczorem.

Ewcia ale Ty się masz z tym sprawdzaniem zeszytów :szok:chyba musisz trochę odpuścić bo sioę nam wykończysz. Co do fasolki..... życzę Ci z całego serca szybciutkiego zafasolkowania.
.
nom mam sie,ale jak oni mają same pały,,to musze za cos ocent stawiac pozytywne i to jest za zadania z kalkulatorem,,takz enie jest źle,,narazie 3 i dwie 5,,,az sie usmiecham,,bo to kalsa z samymi 1..od góry do dołu..

Ewcia ja zawsze miałam ubaw jak sprawdzałam klasówki. Czasami to, aż płakałam ze śmiechu. Takie głupoty wypisywali.
A jak Mateuszek juz zdrowy?

reklama
SEWA ja moge ci podsunac sposob mojej babci na bol glowy tylko nie wiem czy ci sie spodoba i czy zadziala ale jak tak boli to moze warto sprobowac:dry:. Wez chusteczke tylko nie higieniczna tylko taka z materialu, rozbij na nia bialko jajka ( tylko bialko) i przyloz do glowy w miejscu gdzie boli. Glowe umyjesz jak bialko zaschnie ale podobno sciaga bol:tak:

Do góry