reklama
E
Ewcia81
Gość
nie dziękuje,,,ale dobzre to ujęłaś "w końcu"Witam ponownie
Ewcia zafasolkowania zycze(w koncu)
.
iwona fajne fotki,,mniam jaki tort,,bym sobie takeigo zjadła z chęcią,,ostatnio jadłam na weselu,,ja uwielbiam ciasta i torty,,,
AA dzięki laski za otuche,,i wogole,,super z was dziołchy,,,,,bardzo bardzos uper,,,zajefajne,,,nie am takich qw życiu,,haha
E
Ewcia81
Gość
o matko hiszpanskiego,,to chyba trudne,,,,??A ja teraz trochę muszę się pouczyć hiszpańskiego na jutrzejszy kurs...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Iwonka, a co to było za szczepienie ? MMR? Może podaj mu Viburcol...
A ja teraz trochę muszę się pouczyć hiszpańskiego na jutrzejszy kurs...
Hiszpanski

To bylo szczepienie na pneumokoki Prevenar - ostatnia dawka.Prezydent nam fundowal wszystkim niemowlakom w moim miescie. MMR mam za 6 tygodni:dull: Sprobuje kupic ten Viburcol wlasnie slyszalam ze jest dobry
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ewcia bez urazy,ze napisalam w koncu.Wiem,ze bardzo chcecie dziecka kolejnego i troche juz sie staracie to dlatego tak napisalam.
E
Ewcia81
Gość
Vici alez aj sie nie obraziłam,,mi sie w wręc zprzeciwnie bardzo spodobało,,bo świetnie to ujęłaś....Ewcia bez urazy,ze napisalam w koncu.Wiem,ze bardzo chcecie dziecka kolejnego i troche juz sie staracie to dlatego tak napisalam.
a w sumie staramy sie od marca,,ale co dwa miechy czyli marzec,maj,lipiec,wrzesien,,czyli juz 4 cykle byly
sewa
mamuśka ;-)
Dziewczyny umieram :sick::sick::sick: tak mnie głowa boli. Nic mi nie pomaga
Jeszcze się zdenerwowałam, bo przenieśli Jędrkowy angielski z 16:00 na 16:30 nie bardzo zrozumiałm dlaczego, a nie chciało mi się z kobietą dyskutować. Dobrze, że to moje dziecię dziś takie grzeczne. Chyba wyczuł, że do mamusi dziś bez kija nie podchodź ;-)

E
Ewcia81
Gość
oj Sewcia no to zażyj pylkiz e dwie i polez troszke,,,to moż eprzejdzie,,,pozdroDziewczyny umieram :sick::sick::sick: tak mnie głowa boli. Nic mi nie pomagaJeszcze się zdenerwowałam, bo przenieśli Jędrkowy angielski z 16:00 na 16:30 nie bardzo zrozumiałm dlaczego, a nie chciało mi się z kobietą dyskutować. Dobrze, że to moje dziecię dziś takie grzeczne. Chyba wyczuł, że do mamusi dziś bez kija nie podchodź ;-)
![]()
E
Ewcia81
Gość
Ach sewcia nie zagladąłam ostatnio na nasza kalse,,ale jzu tam leze...
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Sewa oj bol glowy to chyba najgorsza rzecz oby minol
Ewcia my chcemy na wiosne zaczac staranka ciekawe za ktorym razem nam sie uda:-)

Ewcia my chcemy na wiosne zaczac staranka ciekawe za ktorym razem nam sie uda:-)
Podziel się: