Witajcie. Ja mam chwilkę dla siebie i właśnie zjadłam przekąskę- pomidorki pod pierzynką
i czytam co u Was. Kawa oczywiście jest więc nie odejdę tak prędko od komputera
Iwona c 28 super tort i jaki był ogromny i na pewno przepyszny
:-)
Asiulinka myjnia cały czas działa;-) Co do papieru to mój mały też uwielbia rozwijać rolki i ciągnie je wtedy w nieskończoność
Też mnie to złościło 
Ania 138 pralka fajna. Ja pamiętam jak byłam mała to tata mi z RFN przywiózł maszynę do szycia a mojej siostrze pralkę ale miałyśmy radochę bo w naszym kraju to nic nie było
Moja Madzia też ma pralkę i maszynę do szycia. Pralka ostatnio wpadla w ręce Matka to oczywiście jest już bez drzwiczek
Sewa tabletka, kawusia i spacerek i ból zaraz minie;-)
OlaK odpoczywaj sobie jak masz wolną chatę a pracować będziesz jak Ci się znów na głowę zwalą wszyscy

Iwona c 28 super tort i jaki był ogromny i na pewno przepyszny

Asiulinka myjnia cały czas działa;-) Co do papieru to mój mały też uwielbia rozwijać rolki i ciągnie je wtedy w nieskończoność

Ania 138 pralka fajna. Ja pamiętam jak byłam mała to tata mi z RFN przywiózł maszynę do szycia a mojej siostrze pralkę ale miałyśmy radochę bo w naszym kraju to nic nie było

Sewa tabletka, kawusia i spacerek i ból zaraz minie;-)
OlaK odpoczywaj sobie jak masz wolną chatę a pracować będziesz jak Ci się znów na głowę zwalą wszyscy