reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O a ja mam chwilkę czasu a tu wszystkie spać idą:blink:
Ania 138 my mamy osobną suszarkę -automat Jestem bardzo zadowolaona szczegolnie teraz kiedy pogoda taka że pranie schło by kilka dni jeśli nie dłużej
Iwonkac28 ty to normalnie podstawówke przerabiasz jeszcze raz z Natalką. Jestem w szoku że teraz tak jest Za naszych czasów lektury miały tylko tyle stron że ośmiolatem mógł bez problemu w kilka dni przeczytać . Pamiętam też że prawie cały czas spędzałam na zabawie więc program szkolny nie był tak rozbudowany a jakoś na ludzi wyszłm Strach pomyślkeć co to będzie jak moja pójdzie do szkoły:szok:

O a ja mam chwilkę czasu a tu wszystkie spać idą:blink:
Ania 138 my mamy osobną suszarkę -automat Jestem bardzo zadowolaona szczegolnie teraz kiedy pogoda taka że pranie schło by kilka dni jeśli nie dłużej
Iwonkac28 ty to normalnie podstawówke przerabiasz jeszcze raz z Natalką. Jestem w szoku że teraz tak jest Za naszych czasów lektury miały tylko tyle stron że ośmiolatem mógł bez problemu w kilka dni przeczytać . Pamiętam też że prawie cały czas spędzałam na zabawie więc program szkolny nie był tak rozbudowany a jakoś na ludzi wyszłm Strach pomyślkeć co to będzie jak moja pójdzie do szkoły:szok:

A jakiej firmy masz suszarkę i czy faktycznie to pranie jest suche że możesz od razu do szafy schować?

Ja też wolę nie myśleć co będzie jak Majka pójdzie do szkoła, ja to byłam taka noga z wszystkiego że nie wiem chyba będę musiała na korki chodzić żeby jej pomagać ;-):-D:-D

Witka wieczorkiem.
Ania ja mam właśnie indesita i jest giciorek niby daje na suszenie na wieszak a ciuchy i tak sa do schowania,nawet lekko wilgotne nie są.Facet jakiś imbecyl wam sie trafił i sie nie znal.Znajomi maja ale lepszy model i też mówili,że im nie suszy i w dodatku śmierdzi no ale oni testowali bez instrukcji:no:Ja to najpierw poczytałam a potem do dzieła i mi suszy i nic nie śmierdzi.Victor spał do 16.30 i obudził się z płaczem coś mu nie wyszło dzisiaj,no ale jak się wstaje o 10 to tak już jest.

Dzien dobry i skonczylo sie dluzsze spanie maly wstal o 6.20:confused2:

CLOE niestety juz teraz Natalka ma duzo nauki:no:. Teraz z matematyki przerabiamy rownania z x - em. Dla mnie proste ale ona nie rozumie kiedy musi dodac a kiedy odjac zeby obliczyc x:no:. No wlasnie moze ktoras z was ma dobry sposob zeby jej to wytlumaczyc? Inne rzeczy rozumie - nawet nawiasy zrozumiala - a tego cholerstwa nie moze( jeszcze dzis z nia bede nad tym pracowac):sorry:
Ja też wolę nie myśleć co będzie jak Majka pójdzie do szkoła, ja to byłam taka noga z wszystkiego że nie wiem chyba będę musiała na korki chodzić żeby jej pomagać ;-):-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawilas mnie. Dobre na dobry poczatek dnia:tak:

reklama
Dziendoberek,zaraz zmykam bo bede zabawiac sie w trzygodzinna niane:-) oj juz to widze Victor bedzie zazdrosny pewnie bo maly ma prawie 10 miesiecy i troche go wynosili w domku.Oj uciekam jeszcze cos zjesc bo zaraz wpadna mi na chate.Papa.

Do góry