iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Iwonka c 28 moje dziecie też miało takie napady jak Kubuś. Tylko nie spełniaj jego zachcianek gdy probuje coś wymusić histerią bo to mu sie utrwali Uwierz mi najlepszy sposób choc nie lada trudny to gdy Kuba zaczyna być niedobry najlepiej go "odłożyć" nawet powiedzieć "pogadamy aż sie uspokoić" i nie zwracać uwagi na jego wrzaski. Jest jeszcze malutki ale szybko zajarzy że nie tędy droga
Iwona fajnie, że imprezka urodzinowa udana. Co do Natalki i jej lekcjirety ile te dzieci mają zadawane. To nie jest normalne.
Co do wrzasków małego. Mam takie samo zdanie jak Cloe. Nie reagować, bo na głowę wejdzieJędrek też próbował w ten sposób wymuszać na mnie niektóre rzeczy, ale jak zobaczył, że ja sobie nic z tego nie robię (wewnętrznie mało z siebie nie wyszłam) to odpuścił.
Wlasnie tak zrobilam ostatnio. Otworzyl szafke Mariusza i zaczal wyrzucac z niej ciuchy. Powiedzialam ze tak nie wolno i zabralam go od szafki, a on w histerie. Posadzilam go sobie na kolanach usiadlam na lozku i przeczekalam. Uspokoil sie po paru minutach.

Dzień dobry! Wiecie co nie jestem w stanie odczytac nic na BB bo musiałabym miec lupę!!!!!Mam mikroskopijne lliterki i odpowiedż też piszę na wyczucie
Ciekawe czy to u mnie się coś porobiło, czy wy też tak macie
Pozdrawiam! Wrócę jak kupię lornetkę
![]()
U mnie jest normalnie