reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny witam wieczorkiem:-)
Ewcia od kiedy pracujesz domatorką sie stałaś ale ponoć tak to właśnie jest. Mnie poki co w domu nosi :crazy:
:blink::no:
Cloe ja tez jak w domku siedziałam,tot ylko myslałam,gdzie wyjśc i do kogo i wogóle byle by z domu,,ale teraz jak non stop poza domem,,to ja chce w domu siedziec,hehe

Dobra ja spadamm-dobranoc

reklama
Witam wieczorkiem:-) ale dziś leniwy dzień był.Wczoraj mieliśmy małą imprezkę a dziś odpoczywaliśmy sobie.W południe położyłam się z małym i spaliśmy oboje 3 godzinki:szok: a potem obiadek i spacerek.No i trzeba było sprzątnąć potem po wszystkim a teraz już oczka mi się kleją i chyba zaraz będę uciekać.
Reniferek witaj wśród nas:yes:

Czekamy na foteczki z imrezek:-D

Witam
Ja dziś byłamu teściów. W sumie fajnie -obiadek był i jeszcze dostałam rosołku na jutro. Mogłam sobie poleżeć i nic nie robić.Jedynie od czasu do czasu nakarmić Grzesia. A i noszony był -to dobrze (mogłam odpocząć:tak:), a z drugiej źle (żeby tylko się nie przyzwyczaił!:no:). Ale i tak był trochę niespokojny -jak wczoraj pisałam rośnie z niego mały domator.

Reniferek świetnie Cię rozumiem -pamiętam jak ja nie mogłam się doczekać porodu i pamiętam jak czułam się ociężała oraz pamiętam też te pytania i zdziwione spojrzenia, ze jeszcze chodzę "2 w 1":wściekła/y: A w sumie urodziłam 3 dni przed terminem. Ale nie martw się już za niedługo będziesz szczęśliwa przytulać swoje maleństwo...:tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spokojnej nocki!

Dobry wieczór.
Dziękuję za komplementy i miłe słowa o nas i dzieciaczkach :happy2:.
Ale man dzień
przyjemnie minął. Jak juz pisałam byliśmy u siostry w Toruniu, Majka wybawiła sie z kuzynką i naoglądała Elmo, Dawidek i się wyspał i trochę z nami "posiedział". A całą drogę powrotną spędził przy cycolku :szok::happy2:.
Majka zdrzemnęła się w samochodzie, położyłam ją około 21 spać, wypiła mleko i soczek, po godzinie Mariusz wszedł do pokoju a ona bawiła się misiami :-D, ale on się przestraszył :-D:-D, a Majka mu wytłumaczyła że jak zamyka oczy to one się otwierają.

Witajcie Mamuśki:-D:-D
ale u Was dużo się dzieję;-) nawet nie mam czasu nadrabiać
do ślubu pozostało tak nie wiele na samą myśl zaczynam się denerwować:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Myślałam żę obejdzie się bez nerwów a tu już pomału się zaczyna
Ślubny szał:szok::szok:
normalnie nie wyobrażam sobie tego-Ja w sukni ślubnej buhahahaha:-D:-D:-D

Ania ale Dawidek jest śliczny takie cudeńko malutkie
włoski ma przekapitalne taki słodziuteńki jest
och....ale mi się marzy 2 baby:-):-)
może za rok zaczniemy starania kto wie:confused::confused::-D:-D
a mój Dawidek robi pierwsze kroczki-zdolniacha mały:szok::laugh2::laugh2:
wczoraj przeszedł cały pokuj SAM normalnie:szok::szok::szok:

buziaki dla Was
CZARNA kupę lat kochana, ja to nawet poszukałam Twojego posta hoho wstecz żeby zobaczyć ile Ci jeszcze do ślubu zostało :tak:. Gratulację dla synka, widać Dawidki to zdolne chłopaki :tak::-D.
hey dziewczyny... przyjmiecie mnie do swojego grona?? co prawda nie mam jeszcze dzidziusia, ale prawdopodobnie po macierzyńskim nie wróce szybko do pracy... pozdrawiam serdecznie!

Witaj Renifer, widzę że już się nieźle wprawiłaś :-D

Kuba zlapal rozaniec ( taka zabawa uklada sie dziecku pare rzeczy i ktora zlapie ta o czyms swiadczy : rozaniec ze bedzie bardzo wierzacy albo ze zostanie ksiedzem:-D:-D). Ja to traktuje tylko jako zabawe.
Majka tez złapała różaniec :tak:, to może razem pójdą do zakonu ;-):-D:-D
ANIA 138 a jak Dawidek chyba bardzo ci nie dokucza bo masz czas do nas zagladac:tak: Wycaluj go od cioteczek z BB
Nie chcę zapeszać ale on to prawdziwy aniołek, albo jak Majka mówi "nasze serduszko" :happy2:, sama to wymyśliła:tak::happy2:

PEDAGOGOM
życzę
wszystkiego najlepszego z okazji
Dnia Nauczyciela

Witam z wieczorka. Ale mnie dziś wszystko wkurzało:wściekła/y: Jestem zmęczona a jak na złoś moim kochanym aniołkom wyrosły różki i cały dzień mi usiąśc nie dali. A to się kłócili, a to płakali na zmiany. Normalnie tak się cieszę, że Adrianek jutro idzie do przedszkola:-D Przynajmiej od niego trochę dychnę. Zauważyłam, że jak dużo przebywa z małą to się zaczyna zachowywac jak dzidziuś. Mówi tylko płaczącym głosem, jak mała się rozpłacze to momentalnie on znajduje powód i płacze z nią. Madzia wyciąga jakieś rzeczy z szafek to on robi to samo. Najgorsze jest, że ciągle popłakuje, że nie umie sam jeśc sam się ubrac itp. (choc wiem że świetnie sobie radzi) Do kompletu Madzi idą zęby i już drugi dzień jest naręczna. Bolą mnie plecy, ręce i nogi. Idę spac.
Dobrej nocki i przepraszam, że tak marudzę, ale sie musiałam wygadac;-)

Dziendoberek:-)U nas zimno jak pierun -3 stopnie az sie odechciewa z lozka wychodzic a jak bylam z psem to myslalam ze zamarzne;-)Dobrze,ze w poludnie jest cieplo bo przynajmniej jeszcze ze sloneczka mozna troche skozystac.
Ania i oby tak dalej z tym anioleczkiem:yes:
Sikoreczka nie marudzisz my po to wlasnie tu jestesmy aby wysluchac.

reklama
Do góry