reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny. Wiecie ze przez 3 dni naklikalyscie 10 stron:szok:. Ode mnie wlasnie odjechali goscie. W czwartek byli moi rodzice zjedlismy torta, Kuba zlapal rozaniec ( taka zabawa uklada sie dziecku pare rzeczy i ktora zlapie ta o czyms swiadczy : rozaniec ze bedzie bardzo wierzacy albo ze zostanie ksiedzem:-D:-D). Ja to traktuje tylko jako zabawe. W piatek przyjechal moj brat z zona i synkiem i odjechali dopiero dzisiaj. I w piatek byla jeszcze chrzestna Kubusia. Jednym slowem 4 dni gosci, ale bylo super rozerwalam sie:tak::tak:. Teraz odrabiam z Natalka lekcje wszystkie zaloglosci z ostatniego tygodnia:no: nazbieralo sie tego:szok:, a jutro mala juz idzie do szkoly. Kubusia wygolilam prawie na lyso ( obcielam mu wloski na glowce) wyglada zajeb**:tak::tak:. Narazie uciekam jak znajde czas to was poczytam.

reklama
. iwona.c28- no to jedziemy na jednym wozku, chociaz mam nadzieje ze twoj M jest normalniejszy niz moj. Jestem tak na niego wsciekla ze az mnie nosi, 3 dni nic nie robi innego tylko gra na kompie, dzieci ma w dupie i mnie tez. odwali kapiel jednego dziecka i dalej klika w ten piep*********ny komputer.Nie mam motywacji do niczego, dziewczyny mi daja popalic bo na dworze paskudnie i musza siedziec w domu.
.
CZARNA to moj mi troche pomaga - czasami;-), ale poza praca w wojsku ma drugi etat wiec wiecej go w domu nie ma niz jest. Wychodzi przed 7 wraca kolo 21:no::-(

Vanessko kochana!!!! Najlepsze życzenia urodzinkowe dużo zdrówka i uśmiechu!
1645.gif

VANESSKO OD NAS TEZ NAJLEPSZE ZYCZONKA I DUZO SLONKA KAZDEGO DNIA:-)

Madziu, z okazji urodzinek życzymy Ci dużo drowia, pomyślności, samych 6 w szkole i spełnienia wszystkich marzeń.

Jędrzej i cioteczka sewa.

MADZIU TY ROWNIEZ PRZYJMIJ NAJLEPSZE ZYCZENIA URODZINOWE OD CALEJ NASZEJ CZWORECZKI:-)
hey dziewczyny... przyjmiecie mnie do swojego grona?? co prawda nie mam jeszcze dzidziusia, ale prawdopodobnie po macierzyńskim nie wróce szybko do pracy... pozdrawiam serdecznie!

Witaj wsrod nas:tak:

Dziewczynki sorki ale nie przeczytalam was dokladnie tylko troche przelecialam;-) bo Kuba marudzi i Natalka z tymi lekcjami urwanie glowy:no:

LEIKA a czy ty w koncu znalazlas jakis domek??
ANIA 138 a jak Dawidek chyba bardzo ci nie dokucza bo masz czas do nas zagladac:tak: Wycaluj go od cioteczek z BB

Dobra lece do dzieci

hehe, to mało ;-) Czasem tu jest kilkanaście stron dziennie :tak::-D

Domku nadal szukamy nowego... :-( choć ja powoli mam już dość :-(

LEIKA wiem ze 10 to nie duzo, bo czasami w jeden dzien wiecej klikamy, ale ostatnio bylo tu troszke spokojniej i myslalam, ze nie bede miala tyle do nadrobienia;-):-).

A domku szukajcie nie poddawaj sie w koncu cos znajdziesz odpowiedniego:tak:

dziękuję za miłe przyjęcie :tak::tak::tak:

ja jestem własnie po obiado-kolacji, miałam ochote znowu na pizze, ale na szczescie mój luby był twardy... nie wiem czemu mam przed porodem ochotę na mało wartościowe posiłki,....

SEWA świetny plan miałas na dzisiaj... hehe, ja mam taki codziennie; najlepiej że by sie wszystko naokoło samo robiło ;)
EWCIA mam nadzieje ze obiadek sie udał :tak::tak:
IWONA dobrze ze sie rozerwałaś w towarzystwie gości! ja troche patrze teraz na wszystkich moich gości z ukosa, bo ciągle sie mnie pytają czemu jeszcze nie urodziłam... :confused::confused::confused:

ok, ja spadam polezec.. jutro rano mam znowu ktg i pewnie znowu żadnych skurczy nie bede miała... nie wiem czemu to moje dziecko jest takie leniwe...

hejka
Ja wróciłam niedawno,moje dziecko śpi,a ja do pracy sie przygotowuje,ciuszki prasuje,układam sprawdziany,,itp itd,,,
Kurcze teraz o nocy posiedze,a tak jak byłabym w domu to wcale nie musialabym po nocach,bo w dzien spokojnie bym to zrobila...
ach co za ......
Matus śpi,usnął w aucie jakw racaliśmy i dalej spi,już do rana zapewne...ja juz wyrkoz robiłam,,ale zanim tam wskocze,,,hmmm chociaż myśle ze za godiznke jak sie spręże to wskocze,,
pozdrawiam wsyztskie,,,,
i mówie juz dobranoc,,a moze zajrze potem...:-p

Reniferku udał sie udał,,a potem znajomych poodwiedzaliśmy,,takze kolęda po wsi,hehe

Cześć ja właśnie też zostałam słomianką chyba do 1 listopada o ile m dostanie wolne:tak:Ale za to we wtorek będę mieć już swoje autko bo m kupił autko i nawet dziś dał mi pojeździć:tak:Ale super autko szkoda że to jego a nie moje:-D
Madzia dziękuje wszystkim cioteczkom za życzenia. Impreza była udana i solenizantka zadowolona z prezentów:-)
Witaj Reniferku. Współczuję tej końcówki ale już niedługo dzidzia będzie z Tobą:tak:
Idę oglądać Skazanego i zajrzę tu o ile jeszcze ktoś jest:-D

Aniab no to witaj,ja tez od dzisiaj,,ale anjgorsze sa początki,,potem przyzwyczajenie,heh
A ja sie przestraszyłam,bo zobaczyłam,ze mam 12 ćwiczeń do sprawdzenia(po cąłej stronie każde),,ale obadałam plan i mam to dopiero na wtorek,,uff kamień z serca,,ide cosik przekąsze,,i lece sie wykapkać i do wyreczka...
A tak wogóle,,my znowu mamy zaproszenie na ślub i wesele i to na 25 grudnia w święta,,nie wiem czy pójdziemy,,kurcze no tyle wydatków....zmykam,,,i mówie dobranoc,,,,

reklama
Dziewczyny witam wieczorkiem:-)
Ewcia od kiedy pracujesz domatorką sie stałaś ale ponoć tak to właśnie jest. Mnie poki co w domu nosi :crazy:
Iwonka to super że imprezka udana Mimo wszystko musisz byc skonana tyle dni goszczenia;-)
Renifer 24 witaj.:-) Ja jak widać też jestem ciężarówka i mam nadzieje że moje bedzie chcaiło wyjśćo zaplanowanym czasie. Już jest mi ciężko co dopieo przy końcówce która sie przdłuża i przedłuża...:blink::no:

Do góry