reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam niedzielnie.

U nas słonko, ale zimnica straszna. Mam plan ;-) siedzimy dziś w domu i nie ruszamy się nigdzie. Zwyczajnie mi się nie chce :baffled: Właśnie wstawiłam rosołek niech się gotuje, a ja wyciągam nogi i leżę. Dziecku włączyłam bajkę :zawstydzona/y:i mam chwile oddechu.

sikoreczaka przedłużacz to tylko w supermarkecie w niedziele kupisz. Widzę, że u Was remoncik pełną parą.

Ewcia witaj kochana. Jak tam poszukiwania kozaków. Ja całe szczęście już mam ten zakup za sobą. Teraz jeszcze kurtę muszę zakupić i jakiś komplet dla Jędrka. Kutkę i spodnie takie, żeby na śniegu mógł się wycierać. No i jeszcze czapkę, szalik, rękawiczki do tego.

Czarna życzę jak najmniej nerwów. Buziaki dla małego piechura.

reklama
hey dziewczyny... przyjmiecie mnie do swojego grona?? co prawda nie mam jeszcze dzidziusia, ale prawdopodobnie po macierzyńskim nie wróce szybko do pracy... pozdrawiam serdecznie!

No jesteścia w końcu,,hehe
Ja kozaków nie znalałam,pójde na maisto to wynajde dla siebie cosik...
jade niedługo do teściowki,tzn zabierają mnie,nie chciało mi sie jechac,powiedizałam,ze skzod ami palwia,i nie bede jechała ponad 30km dla obiadu,no to szwgaierka mnie zabiera swoim,,alez mi sie nie chce...własnie łeba umyłam,,,beda koło 14 jakoś...ach kurcze..

Witam niedzielnie.
U nas słonko, ale zimnica straszna. Mam plan ;-) siedzimy dziś w domu i nie ruszamy się nigdzie. Zwyczajnie mi się nie chce :baffled: Właśnie wstawiłam rosołek niech się gotuje, a ja wyciągam nogi i leżę. Dziecku włączyłam bajkę :zawstydzona/y:i mam chwile oddechu.

Ewcia witaj kochana. Jak tam poszukiwania kozaków. Ja całe szczęście już mam ten zakup za sobą. Teraz jeszcze kurtę muszę zakupić i jakiś komplet dla Jędrka. Kutkę i spodnie takie, żeby na śniegu mógł się wycierać. No i jeszcze czapkę, szalik, rękawiczki do tego.
quote]
ja tez chciałam siedziec w domu,ale nie wyszło,,,boze a ja chciałam posiedziec,ale sznaowna T sie obrazi,,no to ajde,bo juzobiada ma dla ans też...ach co za typ...
hey dziewczyny... przyjmiecie mnie do swojego grona?? co prawda nie mam jeszcze dzidziusia, ale prawdopodobnie po macierzyńskim nie wróce szybko do pracy... pozdrawiam serdecznie!
heellołka Reniferku,,juz sie sptkałyśmy na staraczkach:tak::tak:

a ja paznokietki maluje,,wlosy susze,no i szykuje sie....achh len z emnie bo mi sie nie chce
u nas tez zimno,i slonko,ale wieje jeszzce...
szwagierka na giełdzie,zakupy robi,,ma mi tez cos kupic,jak bedzie fajne i tanie:-p...ciekawe czu cos znajdzeie

heellołka Reniferku,,juz sie sptkałyśmy na staraczkach:tak::tak:

hehe, rzeczywiście, tylko ze ja wtedy miałam duży problem z utrzymaniem ciąży, a teraz nie moge urodzic... własnie mijają juz 3 tygodnie od odstawienia wszystkich tabletek na podtrzymanie ciąży... szyjki brak, rozwarcie na 3 cm i ... cisza..... łapie jakiegoś doła na sam koniec, bo mam juz dośc mojej ociężałosci i nieporadności... lekarka powiedziała ze to cud jak urodze w październiku (tak bardzo obstawiała wrzesień) a ja październik prawie cały przechodze i na sam jego koniec bede miała wywołanie.... normalnie szok...

pozdrowionka dla wszyskich mamuś! musze poturlac sie do kuchni i troche posprzatac bo znajomi sie zapowiedzieli z wizytą...

renifer witaj w gronie mam siedziących w domku.

Ewcia miłego obiadkowania u teściowej :tak:

Ja wprowadzam w życie mój dzisiejszy plan..... nie robię nic ;-):tak::-D no może kawy się napiję ;-)

no ja jeszcze kwitne w domu,zaraz sie wkurze i nei pojad enigdzie,,,no bo o ktorej obiad zjemy,o ku:wściekła/y::wściekła/y: 18,,bo znaim oni dojada,,,achz nimi to zawsze atla robota,,ja ide Zrobic jajecznice sobie i synkowi,bo od 9 to troszke zdążyliśmy zgłodnieć...

Sewa masz fajny plan,,ja takie uwielbiam...
Reniferku,,nie martw sie,,juz niedługo dzidiza będzie z toba,,bądź dzielna,,,a zobaczysz jakie piękne efekty beda z twoich trudow,,buzka

ide smażyc niamia,,,narazko

reklama
no kurcze dzwoniłam do nich i oni juz jada,tzn jeszcze do reala jada po proszek i zkaupy,,,ach kurka człowiek by umrał z głodu czekają c na nich,,ja spadowywuje,,bede wieczorkiem...
buziaki dla was,appaappaap

Do góry