reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny! znalazlam chwilke zeby poczytac co u was, piszecie w gigantycznym tempie. Dziewczynki juz spia a M na zjezdzie w lublinie wiec mam dostep do kompa. Tylko najgorsze ze nie mam sily siedziec przed tym monitorem. W domu dalej kiepska atmosfera przez handre mojego slubnego, juz nie mam sily gadac, tlumaczyc, prosic. Olałam to, bo dluzej nie dam rady tak sie tym przejmowac. Dziewczynki daja mi niezle popalic, siedza juz 3 dzien w domu bo pogoda pod psem. Jutro jade do rodzicow, bo juz ich nie widzialam 2 tygodnie a mieszkamy w tym samym miescie. A pojutrze ide do fryzjera, mam nadzieje ze tam poprawie sobie humor. Dobrej nocki!

reklama
Czarna 83 tak to już jest ze ślubnmi potrafią popsuć krew Mojemu wydaje się że skoro siedze w domu z dzieckiem to juz niczego więcej chceć nie muszę:szok: No nie wiem skąd mu się to wzięlo i też juz nie mam do niego siły:wściekła/y:Rozerwij się u rodziców juz samo to że dziadki stęsknieni zajmą się wnukami to będzie dużo:tak:
Moje dziecie zasnęło ja mam chwilkę dla siebie tyle że nie wiem nawet na co ja przeznaczyć:dry:a na BB pustki jak to w weekend bywa;-)

Witam wieczorem.
Ja już wyprasowałam wszystko, w ciągu dnia posprzątałam całe mieszkanko, byłam z chłopakami na spacerku, więc mogę chyba udać się na zasłużony wypoczynek.;-)
Jutro jedziemy do teściów. Ciekawe jak się będzie zachowywał Grzesio? Ostatnio zauważyłam, że woli przebywać w domku -jest mniej marudny. Czyżby był domatorem?:confused:
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki!

Dobry wieczór.
Dzieci śpią, M zapatrzony w mecz, a ja jak zwykle w takiej sytuacji kompik i BB :happy2:
Jutro jedziemy do mojej siostry do Torunia a raczej do szwagra bo ma w poniedziałek urodziny, to będzie pierwsza taka "daleka" wyprawa Dawidka :tak:.
Ja już chyba też zasłużyłam już na wypoczynek ( pranie sie suszy, naczynia pomyte, lumpki wyprasowane ). No to idę się położyć, bo między 1 a 2 pobudka :-D.
DOBRANOC

Witam wieczorkiem ja dopiero teraz bo mala imprezke robilismy i czasu braklo na wszystko.

Wszystkiego naj naj dla Madzi

A ja dzis znowu po zakupach kupilismy odkurzacz bo stary juz rady nie dawal i kazalam mezowi odkurzac a on odrazu ,ze sie nie da i buch do sklepu hehe.We promocji oczywiscie kupilismy:-)
Kino o cholerka nawet nie pamietam kiedy bylam ostatni raz no ale moj sie tlumaczy ,ze niemieckiego nie kuma(tan co pracuje w austrii i zrozum facetow).
Teraz czekam az wroci z sunia ze spaceru moze to dlugooooooooooo trwac bo wypili troche hehe.
Ja mowie dobranoc bo ktos w konci sprzatnac musi do juterka papatki

Dzień dobry w niedzielny dzionek.
Ja od dzisiaj słomianka na 4 tygodnie,właśnie rano o 5 mąz wyjechał,,także jestem teraz z wami,,bo wy zastepujecie mi męza,haha ale nie dosłownie,,hehe poprostu z wmai bede gadała..
Matuś ma akszel dlej,ale od pon idzie do przedszkola,bo juz tydzień nie chodził i jeszcze mi sie odzwyczai..dlatego moze iśc,,lekarz smiało powiedział...
A u nas mroźno,jest 1 stopien i słonko,,brrr,,ja w pon ide kozaczki kupowac,,bo zamarzne w moich pantofelkach w końcu....
Ide jeśc śnaidnaie i niedługo bede z kawa...
A solenizantm wszem i wobec wszystkiego naj naj(ja juz sie pogubiłam kto kiedy i co ma)...

ja miałam iśc jeśc sniadnaie,,a jem przy kompiku,, i poczytałam troszeczke o was...

Ewcia super że inspekcja dyrektorska ci nie przeszkodziła w zajęciach;-):-D
:tak:
nom wiem,tez sie ciesze,ze juz po jestem...:tak:

Ewcia to dobrze że wizytacja poszła ładnie. Gratuluję
:happy2:
dzięki;-)

Ewcia witaj kochana :-) wracaj do nas :tak:. Gratuluję udanej wizytacji :tak:i Mateuszkowi zdrówka życzę. .
Dobranoc!
juz jestem,,wróciłam,,,hehe

ewcia zaglądaj zaglądaj i pisz:tak: a Matkowi życze zdrówka:tak:
nom teraz bede częściej zaglądała,,bo tylko wy bedziecie ze mna w doma,hehe,bo sama do siebie to nie bede gadała,,ale nie powiem czasami sie zdarza:-D:-D

Witam wieczorkiem w końcu mam czas na BB
Ewcia oby zimno szybko znikło
:-p
no juz sa strupki,ale go bola jaks ie myje,wycier itp

Ewcia -gratuluje udanej prezentacji.
!
asiulinka dzięki dzięki

Witajcie Mamuśki:-D:-D
ale u Was dużo się dzieję;-) nawet nie mam czasu nadrabiać
do ślubu pozostało tak nie wiele na samą myśl zaczynam się denerwować:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Myślałam żę obejdzie się bez nerwów a tu już pomału się zaczyna
Ślubny szał:szok::szok:
normalnie nie wyobrażam sobie tego-Ja w sukni ślubnej buhahahaha:-D:-D:-D

Ania ale Dawidek jest śliczny takie cudeńko malutkie
włoski ma przekapitalne taki słodziuteńki jest
och....ale mi się marzy 2 baby:-):-)
może za rok zaczniemy starania kto wie:confused::confused::-D:-D
a mój Dawidek robi pierwsze kroczki-zdolniacha mały:szok::laugh2::laugh2:
wczoraj przeszedł cały pokuj SAM normalnie:szok::szok::szok:

buziaki dla Was

Sto Lat dla Wszstkich małych i dużych solenizantów
(zaległe)

reklama
Witam serdecznie!!!!! Na początek życzonka:
Wszystkim naszym kochanym nauczycielkom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta!
skin20bagkm8fm7.gif

A teraz reszta:tak: Jestem okropnie nie wyspana. Całą noc mi się dzieciaki na zmianę budziły:-( Madzi chyba znów zęby idą, a Adrian śpi ostatnio jakby mu ktoś mrówek do łóżka nawpuszczał. Powiedziałam mu, że dzisiaj idzie spac sam, do drugiego łóżka. Nie powiem, żeby był zadowolony, ale to już któraś noc z rzędu i już nie wyrabiam:crazy: U nas dziś słoneczko za oknem, ale do termometra jeszcze nie dotarłam to nie wiem jak zimno:confused2: Musiałabym się wybrac na spacerek z małymi. Mężo zaczyna robic sufit w pokoju, a dzieciaki stoją pod drzwiami i wrzeszczą żeby ich wpuścił. Ciekawe czy kupię gdzieś przedłużacz w niedzielę:confused: Bo sie właśnie dowiedziałam, ze mi M za pół godzinki przedłużacz z kompa zabiera do wiertarki:wściekła/y:
Dobra zmykam, bo już zaczynam marudzic:happy2:

Do góry