reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorowo! Alez mi się dzisiaj dzień dłużył. Pogoda do niczego, dzieci marudne i gęby nawet nie było do kogo otworzyc. Do męża to chyba ze cztery razy dzwoniłam, chyba miał mnie dośc:dry: Kochane powiem tylko tyle, że kazda z nas dopada jakaś handra (może pogoda ma na to wpływ) Oj przydałoby się malutkie wyjście:tak: Ja już mam od M obiecane, że jak malutka przestanie mnie cyckac to pójdziemy do kina i na romantyczną kolacyjkę. Całkiem sami z wyłączonymi komórkami. :-D Obiecałam sobie tez że zrobię prawo jazdy i może angielski
Ania138 śliczna rodzinka
Dawna cloe a niech narzekają. Kobietom w ciązy się nie odmawia
Ewcia to dobrze że wizytacja poszła ładnie. Gratuluję
Dobra narazie na tyle, bo mi się Madzia obudziła i rozrabia:happy2:

reklama
Sewa ty to uż zupełnie mogłabyś oszaleć Cały czas tylko dziecko i dziecko...

Dokładnie tak jest :tak: jak ja siedzę całe dnie sama z Jędrkiem, to jakbym raz na jakiś czas nie wyszła do ludzi, to chybabym oszalała :tak:

Ewcia witaj kochana :-) wracaj do nas :tak:. Gratuluję udanej wizytacji :tak:i Mateuszkowi zdrówka życzę.

sikoreczka mój dzień też dzis jakos wyjątkowo długo trwał :tak::tak::tak: to przez beznadziejną pogodę.

Aniab a u Was jak ze zdrówkiem? Mam nadzieję, że juz lepiej.

A mnie poprawił się na wieczorek humorek, bo dostałam paczuszkę z Yves Rocher (zamówiłam sobie trochę kosmetyków) i dostałam odjazdowy zegarek :-):-):-) mała rzecz, a cieszy.

Zmykam bo zaraz będzie dzwonił mój mąż.

Dobranoc!

Moi mężczyżni zamonowali zlew i wygląda niczego sobie:tak:Tyle tylkoże blat pod zlew nie dopasował sie tak idealnie z blatem na pozostałych szafach Dzięki Bogu że przynajmniej szafka ze zlewem stoi nie w jednym ciągu z pozostałymi:tak:
Sewa do mnie niedawno przyszedł kombinezon dla dzidzi który zamówiłam na allegro a tego dnia byłam gorzej jak osa. Taka sobie paczuszka a poprawiła mi humor jak nic:tak:
ewcia zaglądaj zaglądaj i pisz:tak: a Matkowi życze zdrówka:tak:
Sikoreczka mój też obiecał mi częstsze wyjścia tyle że jakoś nie dochodzi do skutku:wściekła/y::no: ale ja sie o swoje upomnę Jeszcze zanim maluch się pojawi bo potem mogę utknąć już na dobre

Witam wieczorkiem w końcu mam czas na BB
Ania fajniutkie zdięcia i jaka rodzinka super.
Ewcia oby zimno szybko znikło
U nas zakupy udane pralka już w domku i podłączona leci z pierwszym praniem:-)kupiłam pralko-suszarkę z indesita i dałam za nią 280 euro bo otworzyli nowy media markt i maja ogromne promocje,a znajomi za to samo dali 500 euro wiec znów miałam farta:-p

Aniu - śliczne fotki, Twój synek jest przesłodki! Nie mogę się na niego napatrzeć!!! I bardzo mi się tęskni za takim maluszkiem ;-):-)

Domek fajny, w środku super, ale ma malusią działeczkę, tylko 200 m2 :-( Przez to chyba się nie zdecydujemy... :-(

Witam wieczorkiem.
Grześka usypiałam ponad godzinę.:sick: Miałam chyba 3 lub 4 próby odejścia, ale po krótkiej chwili znów płacz, bo nagle zabrakło cycusia...i od nowa...:wściekła/y:
Z tego wszystkiego już nie wiem co komu miałam pisać.
Ania -super zdjęcia.
Ewcia -gratuluje udanej prezentacji.
Co do wyjść,to nie wyobrażam sobie, żebym miała siedzieć w domu z chłopakami, a mój M by się bawił! Choć czasem tak bywa -jak jeździ na rozliczenia z pracy. Zazwyczaj są to dwudniowe wyjazdy, więc wieczorem idzie z kolegami z pracy na piwko. Ale zazwyczaj chodzimy razem,co prawda ostatnio mało tych wyjść, ale myślę,że to się zmieni kiedy przestanę karmić piersią. Przynajmniej się tak łudzę.:tak::-D
Ok, koniec moich zamieszanych wypocin.:-)
Życzę wszystkim spokojnej nocki!

Ja też bym chętnie gdzieś wyszła bo po ostatnich przeżyciach przydałoby się odstresować:tak:Niestety nie ma jak- mniby mąż jutro przyjeżdża ale wyprawiamy Madzi urodziny więc nigdzie nie wyjdziemy:-DPoza tym Madzia bardzo przeżyła mój i Matiego pobyt w szpitalu i codziennie ma takie momenty płaczu jeszcze i doła:-(A odpukać u nas się poprawia. Mati zaczyna normalnie funkcjonować tylko dieta mu przeszkadza i cały dzień chodzi za mną i woła mama am:tak:Nawet jak usypia to am woła bidulek:-(Musimy się jeszcze pomęczyć:tak:
Sikoreczka życzę aby twoje plany się zrealizowały i szybkiego "bywania na salonach";-):-)
Cloe dobrze że jesteś zadowolona z efektu ciężkiej pracy przy montowaniu zlewu:tak:
Sewa faktycznie małe rzeczy potrafią nas rozweselić no i widzę że zakupy się udały:-)
Leika to powodzenia w szukaniu wymarzonego domku:-)
Ja też zmykam bo zmęczona jestem. Cały dzień przy garach stałam i szykowałam jedzenie na jutro- imprezka na 16 osób które potrafią nieźle zjeść:-DDobranoc

Dobrej nocki!!!!!!!!
494.gif

reklama
Dzień dobry!

Ale miałam nockę..... Jędrkowi coś się przyśniło niedobrego i musiałam go uspokajać ponad godz. Potem co chwilę się budził, bo był już tak rozbity, że ciężko było mu zasnąć głębokim snem. Przez to jestem strasznie śnięta. Nawet kawa nie pomogła.

U mnie pięknie świeci słońce, ale wieje wiatr i jest zimnica okrutna. Wybieramy się dziś do moich rodziców, zapowiada się miły dzionek. Tylko jeszcze zakupy muszę zrobić.

Vici gratuluję udanego zakupu pralki. Ty to masz zmysł wypatrywania promocji....

Cloe super, że Twoi panowie zamontowali nowy zlew.

Aniab, Iwonka udanych imprezek życzę.

Do góry