reklama
L4dY-bIrd
doula
pycha o jaaaa pierdziele!!!!!!! jak wam zakosili ????? o fuck !!!
I pewnie wózek niebyle jaki
wspułczuje
co za > > > > > > > >
I pewnie wózek niebyle jaki
wspułczuje
co za > > > > > > > >
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
PYCHA ale sk.....wiele!
Pewnie wozeczek suuuper byl bo na byle co by sie nie pochapali
Ciekawe czy zobzcysz go u kogac- ja bym chona nogi z d...py wyrwala
Gdzie ta nasza olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice:
Pewnie wozeczek suuuper byl bo na byle co by sie nie pochapali
Ciekawe czy zobzcysz go u kogac- ja bym chona nogi z d...py wyrwala
Gdzie ta nasza olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice: olice:
witam popoludniem u nas tez popadalo ale teraz slonko swieci to co pogody w swiecie ozdobki z kad ja to znam L4Dy ja tez ma fijola na tym punkcie dopiero co umylam w piatek okna u moich pociech bo tez mialam zawsze okna na kazda okazje udekorowane wszystkie z swiat a nawet na walentego a teraz bede stroic na wielkanoc zajaczkami jajami itp.nawet w duzym pokoju tez wieszam to fajne jest tak weselej w domku sie robi PYCHA ale masz pecha dziady jakies s....e te lobuzy tak jak pisala malutka chyba nie masz wielkich nadziei ze go odzyskasz chociaz czasem nasi stroze sie sprawdzaja oby w tej sytuacj im sie poszczescilo i tobie
no my juz po spacerku teraz obiadek bedziemy szamac potem planuje okno umyc ostatnie no i moze jeszcze jakies porzadki zobaczymy jakie bede miec checi moja mordziulka jest juz w szpitalu juz sa za sali a co dalej to ma napisac sms biedna dzis buba niedal im spac jak by wyczuwal ze jedzie gdzies daleko no to narazie ide dac brzdacom moim jedzonko
Pycha
mama Mai i Marty
dzięki dziewczyny za wsparcie,
w sumie to wszystko moja wina, bo zostawialismy wózek na klatce schodowej, tam stoi chyba z 8 wózków, my mieliśmy pomarańczowy, taki zwykły, 600 zł kosztował, a mieszkamy w małym miasteczku, więc mam jakąś cichą nadzieję, zwłaszcza, że kolor był raczej mało spotykany
nie podaruje, jutro pojade z moim tatą do sąsiedniego miasta i posprawdzamy w komisach,
w sumie to wszystko moja wina, bo zostawialismy wózek na klatce schodowej, tam stoi chyba z 8 wózków, my mieliśmy pomarańczowy, taki zwykły, 600 zł kosztował, a mieszkamy w małym miasteczku, więc mam jakąś cichą nadzieję, zwłaszcza, że kolor był raczej mało spotykany
nie podaruje, jutro pojade z moim tatą do sąsiedniego miasta i posprawdzamy w komisach,
L4dY-bIrd
doula
Pycha fajny wozeczek wiesz niby 600 zł .Ale przy dziecku az 600 zł
Pycha
mama Mai i Marty
pewnie że az 600 zł, na dodatek trzeba juz kupic drugi wózek, bo przeciez nie będziemy w domu siedziały, w tak ładna pogodę, a w święta chrzciny i skąd na to wszystko brać????
nie moge tego przezyć, mam nadzieję, że złodziejowi łapy uschną
nie moge tego przezyć, mam nadzieję, że złodziejowi łapy uschną
Wyrazy współczucia Pycha! Qrcze to już nawet wózek trzeba uwiazywać. Mojemu koledze zakosili wózek przed domu, zostawił na podwórku na noc i tyle go widział
A my wrócilismy z ćwiczen i Macio spi jak zabity. No cóz miał wrazenia.
A my wrócilismy z ćwiczen i Macio spi jak zabity. No cóz miał wrazenia.
reklama
PYCHA no wiesz 600 czy inna kwota ale w koncu jaka podlosc w ludziach ze na takie rzeczy juz sie lakomia zreszta nasi polacy to rozny narod i nigdy nic nie wiadomo i co po kim mozna sie spodziewac no ale miej jakas nadzieje moze moze.....
Podziel się: