reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha ale pech....wspolczucia....a gdzie byl ten wozek ze wam zakosili???? nie pociesze Cie niestety....policja nie bedzie nawet szukac, niestety

reklama
PYCHA ale sk.....wiele!
Pewnie wozeczek suuuper byl bo na byle co by sie nie pochapali
Ciekawe czy zobzcysz go u kogac- ja bym chona nogi z d...py wyrwala
Gdzie ta nasza :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

witam popoludniem u nas tez popadalo ale teraz slonko swieci to co pogody w swiecie ozdobki z kad ja to znam L4Dy ja tez ma fijola na tym punkcie dopiero co umylam w piatek okna u moich pociech bo tez mialam zawsze okna na kazda okazje udekorowane wszystkie z swiat a nawet na walentego a teraz bede stroic na wielkanoc zajaczkami jajami itp.nawet w duzym pokoju tez wieszam to fajne jest tak weselej w domku sie robi PYCHA ale masz pecha dziady jakies s....e te lobuzy tak jak pisala malutka chyba nie masz wielkich nadziei ze go odzyskasz chociaz czasem nasi stroze sie sprawdzaja oby w tej sytuacj im sie poszczescilo i tobie

no my juz po spacerku teraz obiadek bedziemy szamac potem planuje okno umyc ostatnie no i moze jeszcze jakies porzadki zobaczymy jakie bede miec checi moja mordziulka jest juz w szpitalu juz sa za sali a co dalej to ma napisac sms biedna dzis buba niedal im spac jak by wyczuwal ze jedzie gdzies daleko no to narazie ide dac brzdacom moim jedzonko

dzięki dziewczyny za wsparcie,
w sumie to wszystko moja wina, bo zostawialismy wózek na klatce schodowej, tam stoi chyba z 8 wózków, my mieliśmy pomarańczowy, taki zwykły, 600 zł kosztował, a mieszkamy w małym miasteczku, więc mam jakąś cichą nadzieję, zwłaszcza, że kolor był raczej mało spotykany
nie podaruje, jutro pojade z moim tatą do sąsiedniego miasta i posprawdzamy w komisach,

pewnie że az 600 zł, na dodatek trzeba juz kupic drugi wózek, bo przeciez nie będziemy w domu siedziały, w tak ładna pogodę, a w święta chrzciny i skąd na to wszystko brać????

nie moge tego przezyć, mam nadzieję, że złodziejowi łapy uschną

Wyrazy współczucia Pycha! Qrcze to już nawet wózek trzeba uwiazywać. Mojemu koledze zakosili wózek przed domu, zostawił na podwórku na noc i tyle go widział :mad:

A my wrócilismy z ćwiczen i Macio spi jak zabity. No cóz miał wrazenia.

reklama
PYCHA no wiesz 600 czy inna kwota ale w koncu jaka podlosc w ludziach ze na takie rzeczy juz sie lakomia zreszta nasi polacy to rozny narod i nigdy nic nie wiadomo i co po kim mozna sie spodziewac no ale miej jakas nadzieje moze moze.....

Do góry