reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Elisabeth, rowerek jest super!!

Dzięki za wsparcie w związku z obroną..... bronię się jutro między 13 a 15.30 - musimy czekać i będą nas wzywać. Jestem okropnie zdenerwowana, no ale co zrobić!
Bardzo proszę - trzymajcie jutro kciuki!!! Postaram się potem napisać, może wieczorem się uda :tak:

Buziaki serdecznie dla wszystkich, jesteście naprawdę kochane!!

A ja uśpiłam dzieci i zjadłam zupkę. Zrobiłam sobie dzisiaj flaczki i wyszły całkiem dobre:tak: Teraz się nad kawką rozmyślam, ale chyba najpierw umyję podłogi. :confused: Jeszcze muszę pościel uprac bo udało mi się dzisiaj zmienic. Jedno mnie cieszy że Madzia bez problemu łyknęła antybiotyk. Ufff Już się martwiłam że czekają nas zastrzyki:laugh2: Siostrze się internet wyłączył i od wczoraj nie mam nawet z kim pogadac przez cały dzionek. :baffled: Mężo wraca to ja jestem już taka zmierzła że :szok: Wczoraj na wieczór musiałam wyjśc bo miałam dośc. Dzisiaj chyba też tak zrobię. Idę do roboty :dry:

Ania 138 leżaczek fajny i nie drogi Może i ja się skuszę:confused: Musze to przmyśleć. Co prawda mam podobny po Julce Julka dostała po kuzynce kuzynka jeszcze po kimć tam więc nie wygląda tak ładnie Zobaczymy.

No to faktycznie chyba trochę wysłużony ;-),jak już przyjdzie i go sprawdzę to dam znać :tak:

Ania138 w poniedziałek były urodzinki Twojego męża :zawstydzona/y: Trochę spóźnione, ale szczere życzonka dla niego :tak:
Dziękuję, przekażę, napewno się ucieszy. :tak:

A co do domku... w Łasku jest, ok 25 km od Łodzi, jest raczej mały i przytulny - 130 m. Dom położony jest w dzielnicy wypoczynkowej, głównie tylko domy jednorodzinne.
Brzmi wspaniale :tak::tak:

Ale dziś dużo naklikałyście. Ostatnio praweie nie miałam zaległości a dziś aż 5 stron:szok:
Iwonkac wyglądasz super i też się powtórzę ale w ciemnych Ci ładniej:-)
OlaK jutro trzymam kciuki i to tak mocno ze je prawie połamię;-):tak:Powodzenia.Będzie dobrze:-)
Sikoreczka nie denerwuj się ale to normalne z tym chorowaniem. Moja Madzia jak chodziła do przedszkola to non stop zapalenie płuc i oskrzeli aż w końcu dostałam nakaz lekarski zeby ją wypisać bo w tym tempie mogło się to u niej skończyć astmą:tak:Odsiedziała w domku ponad półroku i teraz w zerówce nie choruje tak mocno, najczęściej jest podziębiona ale zaszczepiłam ją na pneumokoki:tak:
A u nas upał i uciekam na spacer do lasu- zbierać szyszki, żołędzie i liście:-D

Dziewczynki, przesąd mówi, że nie nalezy w takiej sytuacji dziękować, więc przesyłam Wam ogromne buziaki ;-):tak:

Lecę się pakować do wyjazdu i uczyć uczyć uczyć!

reklama
O rany ale mi wstyd zapomnialam pozdrowic Was od Novaczki jak prosila,mozna podgladac jej zycie na blogu u Martynki:tak::-)nie zabardzo ma czas zagladac na BB ale o Was pamieta:tak::tak::tak::-)

Ja dopiero wstalam i jestem zakrecona,moj szkrabek jeszcze spi:tak:zjadlam 3 miske zupki i mam ochote dalej isc lulu:sorry2:

OlaK Jestesmy myslami z Toba a szczegolnie jutro!Bedzie dobrze i nie denerwuj sie:tak::-)

Do góry