reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja przed chwilka odebrałam przesyłkę... prezent na roczek Kubusia
ROWEREK HAUCK GREEN-BLUE*CENOWY HIT* WYS.24H GW.PL (248355558) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem tylko czy uda mi się go skręcic, bo już bym chetnie odpaliła:-)

U nas na obiadek ogórkowa, miałm ochote na zupkę...

elisabeth super suwaczek ze zdjeciem :) ślubny
Dzieki, dzięki...

A co do domku... w Łasku jest, ok 25 km od Łodzi, jest raczej mały i przytulny - 130 m. Dom położony jest w dzielnicy wypoczynkowej, głównie tylko domy jednorodzinne.
No to super, nic tylko kupowac i się przeprowadzać, czy pooglądacie jeszcze coś innego?

reklama
ten angielski w sumie po to, aby mały trochę się obsłuchał języka, bo jak do męża pojedziemy to może przeżyć wstrząś jak wszyscy będą jakoś dziwnie mówić :baffled:

.
Sewa Ty to jednak mądra babka jesteś... podziwiam, ja to chyba bym o tym nawet nie pomyslała...

OlaK- będzie dobrze... obrona to juz tylko formalność, ocene masz już wystawiaoną za całe studia, za pracę, a pytania to jest mała część oceny końcowej, ale pewnie wiez o tym, tak pisze dla pocieszenia, bo pamiętam jak swoją obronę przeżywałam... no i jesteś w podobnej sytuacji...Bo co dwie głowy to nie jedna:-)...też byłąm w ciąży jak sie broniłąm w 6 m-cu.... POWODZENIA

Iwona.c, właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcie w nowym kolorze - ŚWIETNIE!! to jest chyba "TO" w Twoim przypadku, prawda? oby tylko Ci się z rozjaśnionych szybko farba nie zmyła!
....

Niestety Olu moze sie szybko zmyc, ale siostra bedzie u mnie za 2 tygodnie wiec w razie czego powtorzymy zabieg:blink::laugh2:
U nas na obiad pyzy z mięsem. Jędrek je uwielbia. Mam obok siebie sklep z wyrobami garmażeryjnymi, robią takie pychotki, że mmmmmmm paluchy lizać. Szkoda tylko, że ja nie zjem bo dalej trzymam dietę. Ja mam sałatkę :-(

No to uparta kobieta jestes:tak:, bo ja dla pyzow z miesem to cala ta diete bym rzucila w diably:sorry2::laugh2:

Nic mi sie dzisiaj nie chce:baffled: zalapalam jakiegos wrednego dola:baffled::-(
Moze ta pogoda mnie tak dobila:confused::baffled: wczoraj bylo ladne slonko a dzisiaj szkoda gadac:no:

.
Agatka poprawy nastroju zycze:tak:
A ja przed chwilka odebrałam przesyłkę... prezent na roczek Kubusia
ROWEREK HAUCK GREEN-BLUE*CENOWY HIT* WYS.24H GW.PL (248355558) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem tylko czy uda mi się go skręcic, bo już bym chetnie odpaliła:-)

?
Super ten rowerek:tak::tak::tak:

SIKORECZKA zdrowka dla dzieci:tak:

LEIKA ta okolica to rzeczywiscie super:-) i co bedziecie kupowac czy jeszcze poogladacie inne domki?

Dziewczyny jeszcze raz bardzo wam dziekuje za mile slowa:tak::-) - mnie tez moje "nowe" wlosy bardziej sie podobaja:-)

Agatka zaglądaj do nasczęściej. Pochwal sie co za pracę dorwałaś.

Agatka a co sie dzieje,praca nie odpowiada ci?A co wogole robisz?

Wlasciwie to nie ma sie czym chwalic....to jest fizyczna ciezka praca. Trzeba duze palety ze zgrzewkami z woda przepakowac na mniejsze.
Ciezka praca ale dobrze platana i na warunkach bardzo mi pasujacych, bo jak mam ochote to ide tam a jak nie to nie. Moge byc w pracy na ile chce, na godzine, dwie, trzy, czy dwanascie to ich nie interesuje.

Sewa
zagladam do was czesto ale jakos ostatnio mam dola i wole nic nie pisac zeby nie smecic wam;-)

zagladam do was czesto ale jakos ostatnio mam dola i wole nic nie pisac zeby nie smecic wam;-)

Agatko a od czego my tu jesteśmy??? Masz pisac i smęcić ile wlezie... może to nie to samo co rozmowa, ale jak sie z siebie całą złość wyrzuci to czasami lżej się na wątrobie robi;-)... no głowa do góry

Witam serdecznie :-)
Ale dziś jestem zalatana -nie mam chwilki, żeby usiąść i odpocząć. Jak nie Maciek coś chce, to Grzesiu płacze, że się nudzi, zrobił kupkę lub jest głodny. A tu jeszcze odbiadek trzeba gotować...
Iwona c.28 wiem, że się powtórzę;-), ale według mnie o wiele lepiej wyglądasz w ciemnych włoskach:tak:

Iwonka śliczny bobasek rośnie Ci pod seruszkiem:-)

Sewa ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy:-) Z tego powodu Maciuś szybko nauczył się wchodzić sam po schodach;-) Z Grzesiem bedzie pewnie podobnie:-D

Elisabeht super ten rowerek! Sama byś się chcętnie na takim przejechała;-):laugh2:

A teraz już zmykam i wracam na "wysokie obroty":-(

hej hej

ja dziś mam mało czasu, nadrobiłam wszystko, ale juz nie wiem co komu pisac :zawstydzona/y:

u nas ładne słoneczko, Maja wybiegała się i teatrz śpi, a ja muszę zmykac obiadek robići moze jakąś kawke uda mi sie jeszcze wypić, a na obiadek mamy mizerie, ziemniaczki i filety z piersi kurczaka :-)

Agatko a od czego my tu jesteśmy??? Masz pisac i smęcić ile wlezie... może to nie to samo co rozmowa, ale jak sie z siebie całą złość wyrzuci to czasami lżej się na wątrobie robi;-)... no głowa do góry

Podpisuje sie pod tym obiema rekami:tak::tak:

Iwona c.28 wiem, że się powtórzę;-), ale według mnie o wiele lepiej wyglądasz w ciemnych włoskach:tak:

ASIULINKA a powtarzaj sie ;-);-) dzieki:-). Zdrowka zycze dzieciom a tobie wytrwalosci:tak:

reklama
Elisabeht super ten rowerek! Sama byś się chcętnie na takim przejechała;-):laugh2:

:-D:-D:-D jasne ,najgorsze jest to ze nie moge go skręcić, bo śruby są tak pozapiekane, ze chłopa do tego potrzeba, a mam na niego apetyt, no i kurna nie poszpanuje na osiedlu:-)

Słuchajcie, a co z Novaczką, bo chyba dawno sie nie odzywała???

Do góry