reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-) u mnie pochmurno:-( i zle spalam w nocy,najpierw nie moglam usnac:no:a po 2 w nocy jak w koncu zasnelam reszte nocy ciagle snilo mi sie ze ogladalam jakies zdjecia USG:szok::szok::szok:kiedy sie nie przebudzilam to mialam ten sen bo na siusiu chyba z 5 razy dzis chodzilam:wściekła/y:ale na szczescie coreczka dala mamusi po spac i wstalismy o 8:30:tak::-)
Dziekuje kochane w imieniu mojej fasolki malej:tak::-):-):-):-):-)
IwonaC mi tez wydaje sie ze teraz lepiej w tych wlosach:tak::-)

Ja też wpadłam powiedziec dziendoberek!!!

Iwonka.c -super przemiana, bardzo mi sie podoba i gdybym była facetem... he he

OlaK- trzymaj się Kochana, obronisz się na piatke, a malutkiej fasolce jest dobrze w Twoim brzuszku i tez nie musisz się tym teraz martwić...

Leika- to co domek kupujecie? Napisz coś więcej...

Sewa- fajnie że Jędrus będzie już si.ę angielskiego uczył, chociaż z drughiej strony żeby Ci za szybko za wielką wode nie uciekł:-);-)

No a teraz zmykam śniadanie zjeść, obiad wstawic i na spacerek, bo tzreba czyms lodówkę zapełnić...Pogoda u mnie super....

Sewa- fajnie że Jędrus będzie już si.ę angielskiego uczył, chociaż z drughiej strony żeby Ci za szybko za wielką wode nie uciekł:-);-)

ten angielski w sumie po to, aby mały trochę się obsłuchał języka, bo jak do męża pojedziemy to może przeżyć wstrząś jak wszyscy będą jakoś dziwnie mówić :baffled:

Może to mu trochę pomoże :baffled:

Olak powodzenia kochana. Trzymaj się cieplutko.

Cześć dziewczyny, Ostatnio ogarnia mnie zmęczenie:sick:Mogłabym spac cały dzień Chyba wchodze w rtaki właśnie senny okres:-(
IWONKA C 28 WYGLąDASZ śWIETNIE :tak:Zresztą msz atki typ urody że cokolwiek być nie nałożyła na głowę będziesz wygladać dobrze. Szczęściara!:tak:Ja niestety do takich nie należę Mam za cienkie włosy więc zbyt ciemne farby odpadają a szkoda bo ostatnio podobaja mi się ciemnie dziewczyny:dry:
Ania 138 leżaczek fajny i nie drogi Może i ja się skuszę:confused: Musze to przmyśleć. Co prawda mam podobny po Julce Julka dostała po kuzynce kuzynka jeszcze po kimć tam więc nie wygląda tak ładnie Zobaczymy.
A teściową masz udaną nie ma co:dry:
Iwonka ja jutro idę na USG i biorę płytkę :tak: Jeśli mi się uda też pochwalę się moim maleństwem:tak:
Ola K. powodzenia z obroną:tak: i nie martw się na zapas Czasem sprawy układają się zaskakująco dobrze choć nawet się nie spdziewamy

reklama
Do góry