reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PYCHA ja cie zawioze;-);-):laugh2: a tak serio to tez bym na wesele poszla - macie wolne miejsce:-p;-)

już załatwiłam z miom tatkiem, a szczerze mówiąc iwona to chętnie ci odstąpie miejsce, bo nadal nie mam ochoty na ta imprezę, chyba się starzeje, bo kiedyś to tylko imprezy, a teraz.... :no:

kurcze, za szybo jestesmy gotowi :szok: i sie nudzimy, (ja już troszke podrinkowałam :zawstydzona/y:) zeby nie fryzura, to bym połozyła sie spac, ale jeszcze niecałe pół godzinki i będziemy się ubierac i śmigamy

Coś ostatnio ze wszystkimi lekami jest dużo niedociągnięć i błędów.:no:Nie wiem jak można do czegoś takiego dopuścić. Mnie strasznie głowa rozbolała i leczę się czekoladkami Merci:-DChyba mi to się wagowo odbije:-D
OlaK zazdroszczę wyjazdu do kina bo sama nie pamiętam kiedy byłam:tak:
Iwonka zuch dziewczyna i garaż cały:tak:;-):-)
Pycha baw się dobrze:tak:I mocnej głowy życzę i oby alkohol lał się strumieniami;-):-D
Leika współczuję bardzo , to na pewno przykre bo sama wiem ze jak mi się coś spodoba i się na to napalę i pozniej nie wyjdzie to jestem rozczarowana ale z drugiej strony dobrze że to wyszło teraz a nie później bo mógł to być np. oszust który naciąga na kasę itp.Życzę oby humorek się poprawił i szybko żebyście coś znaleźli:tak:

Nie no z tymi szczepionkami to normalnie:szok::szok: i jak tu mozna spokojnie szczepic dzieci jak na kazdym kroku takie informacje:eek:. Ide sobie chyba znowu kawke zrobic bo i mnie cos glowa bolec zaczyna:baffled:. Ja juz wszystko w domku zrobilam Kuba usnal Natalka czyta lekture wiec mam chwile na BB:-)

reklama
Witam mamusie :-):-):-)
ponad rok na Bb siedze a dopiero teraz tu trafiłam:zawstydzona/y: na pewno znajde tu koleżanki z siepniówek 2006.Będę zagladac na ten watek ale moge sie czasami zapomniec bo ja to uzależniona jestem od działu dzieciaczków z sierpnia 2006:-D

na razie pozdrawiam i bede podczytywac co u Was aby troszke Was poznac, ja siedze w domu ale czasami juz mam dość , zdziczałam okropnie, zaniedbałam sie i czasami po całym dniu gonitwy za małą mam dość a BB to jedyna "rozrywka" jaka mam:-pa dzis mała pobiła rekordy szarpania moich i tak juz nerwów w strzepach:wściekła/y:

miłej reszty dzionka:-)

Do góry