reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

my po obiadku, zaraz pójdziemy na spacer, mam nadzieję, ze nie lunie, bo jakoś ciemno sie zrobiło, ale jakby co to podjedziemy do herbaciarni na herbate i pyszny deser lodowy

ania czekamy na fotki, a jak siostra przyjęła braciszka????

reklama
Aniu138 to dobrze że było szybciutko i bez wspomagaczy:tak: No ból trzeba wytrzymac, ale na szczęście szybko mija i nie powraca. ;-)Przykro że mały miał żółtaczkę, ale już domek więc super!:-D Rośnijcie zdrowo:-) A jak córcia? Zdrowa? Bo siostra pisała (listopad2006) że chorowała:-( Pozdrawiamy i buziaki zasyłamy:laugh2:

Hej ja się witam na krótko wieczorkiem. Poczytałam was i oczywiście nie wiem co pisac. Może ogólnie pozyczę wam zdrówka i mniej zmartwień. Mój mężuś od rana w domku i kursujemy po sklepach, lekarzach a teraz on w garazu zmienia mi coś w aucie więc mam chwilkę a za chwilkę idę jedzenie szykować. Sama proza. I już pewnie nie zawitam dzisiaj bo mi przy tym jedzeniu zejdzie ale postaram się codzienie zajrzec zeby zaległosci nie mieć:-DA od niedzielnego popołudnia będę wolna wiec i tu zawitam. Pozdrawiam

Ja tez sie juz zegnam. Jestem tak zmeczona ze szok. Wykancza mnie juz ta choroba jestem oslabiona i w ogole do d...:no:. Kupilam sobie jakies witaminki zeby uzupelnic braki po antybiotykach i cos na wzmocnienie. Do tego wszystkiego non stop sama nie mam czasu odpoczac po poludniu, a chetnie bym sie polozyla. Uciekam Kube wykapalam przed chwilka jeszcze troszke sie z nim pobawie i pojdzie spac:tak:. Dobranoc kolorowych snow;-)

Cześć dziewcxzyny
Ania138 super że wszystko u was Ok:tak: Czekamy na zdjęcia Dawidka:tak:
Aniab to ciesz się męzęm w końcu nie masz go na codzień;-)
Iwonka c 28 odpoczywaj :tak:Co prawda jutro sobota ale przy dwójce dzieci ro właściwie niewielka różnica;-)
Pycha ty chyba na weselu będzesz się bawiła w ten weekend? Udanej zabawy kochana:tak:
Ja też uciekam Ostatnio czuję się bardzo zmęczona Do jutra

Dziewczynki. Ja też uciekam, bo miałam bardzo pracowity dzionek i teraz długa kąpiel i do łóżeczka. Przeczytam co naklikałyście jutro :tak:

Dobranoc.

Witam. U nas dzis piekna pogoda chyba bedzie cieplutko:-). Ja sie wyspalam M wstawal o 6 ale Kubus spal i nie musialam wstac i obudzil mnie o 7.30 wiec spalam 1,5 godz dluzej niz zwykle;-). Teraz wypije kawke i jade na zakupy. Wiecie co jezdzic sie nie boje, ale boje sie wjezdzac do garazu bo tam malo miejsca i zawsze to moj M samochod do garazu odprowadzal a dzis ja bede musiala:szok:. Dam rade pomalutku jakos wjade:baffled:.

PYCHA i EWCIA udanej zabawy na weselach - wypijcie za nas;-):laugh2::laugh2:.

U mnie dzis tez ladna pogoda i bez chmurne niebo:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:nie mam pomyslu na obiad,zreszta musze isc do sklepu tak czy tak:tak:Moje dziecko strasznie kaszle i nie wiem czy mam z nia wyjsc na dwor czy lepiej nie:confused:goraczki nie ma ale jest wiatr:dry::confused::confused::confused::confused::confused:
Milej niedzieli:-):-):-)

reklama
hej

a ja zasiadłam z kawką, ale zaraz musze Majkę odstawić do dziadków, bo na 11 do fryzjera mam,
a u nas pogoda do bani, pada, wieje i pochmurno :no::-( i wogóle nie chce mi sie iśc na to wesele, ale dzięki za życzenia dobrej zabawy, może coś pomogą :tak:

a mój pojechał po kawe, bo dla niego zabrakło i zginął

iwonka ja na wiatr bym z mała nie wychodziła, zdrówka dla Vanesski :-)

Do góry