reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie kobitki! Wyjechałam do teściów i właśnie się dorwałam do kompika:-D Madzia ząbkuje i znowu całą noc gorączkowała:zawstydzona/y: Aż mam dość bo myślałam że już ok a tu ponad 38. Rano wstała wesolutka i zadowolona teraz trochę marudzi bo dużo ludzi. Za chwilkę zbieram się do mojej mamy położyć małe spać. Życzę miłej niedzieli. Jutro się odezwę!:-)

Dziewczyny, dzięki za pocieszenie :*

OlaK - fajnie macie plany, oby się Wam wszystko udało, powodzenia :)

Iwonka - aż strach czytać o tych kolejnych, wstrzymanych szczepionkach... :no:

Mada - witaj na wątku :-D

Witam.

My dziś praktycznie cały dzień spędziliśmy w plenerze. Pogoda cudna, szkoda w domu siedzieć. Przy okazji weszliśmy do supermarketu i kupiłam Jędrkowi taką ośmiornicę z ciastoliną. Ale to fajne. Cały wieczór siedział i się bawił, wyciskał stworki. Zakup trafiony :tak:

Leika szkoda, że z domkiem nie wyszło :-( życzę szybkiego znalezienia innego, który odpowiadałby Wam tak samo jak ten.

Olak ale macie super plan, z tymi domkami nad morzem :tak::tak::tak:oby sie powiodło. A kina zazdroszczę. Też dawno nie byłam.

sikoreczka buziolki dla Madzi, niech te zębiska wychodzą szybko i nie męczą.

Mada78 witaj!

Iwona brawo, że garaż cały ;-):tak::-D dzielna kobietka z Ciebie.

Pycha, Ewcia mam nadzieję, że bawicie się świetnie na weselach, a alkohol leje się strumieniami :tak:

Iwonka załamują mnie te szczepionki :szok::szok::szok::szok::szok: jak do tego można dopuścić :szok::szok::szok: straszne jest to, co się dzieje w firmach farmeceutycznych :wściekła/y:

No i nie wiem, czy wszystkim odpisałam :zawstydzona/y:

Zmykam już dziś. Dobranoc.

Dobry wieczorek.
U mnie przemiał gości :wściekła/y:, myślałam że dadzą odetchnąć mi do końca tygodnia ale nie :no:. Ale spokojnie zobaczymy jak za jakieś pół roku ja się zacznę ludzią zwalać na głowę z dwójką małych diabełków :-D;-).
A pogoda beznadziejna :wściekła/y:, nawet nie ma co nosa wyściubiać bo wieje i co chwilę pada, może jurto będzie lepiej i pójdziemy na malutki pierwszy spacerek.

Ania138 a mialas nacinane krocze????????
Miałam (dlatego tak rzadko zaglądam ) i teraz mam więcej szwów niż po pierwszym, ale nie wiem ile. A teraz zaczyna boleć bo trochę za dużo siedzę, ale kiedy mam leżeć jak co chwilę ktoś :wściekła/y:, ale jak teraz pozałatwiam wszystkich to później będzie spokój, mam nadzieję.

ania czekamy na fotki, a jak siostra przyjęła braciszka????
Rewelacyjnie, mówi że jest ładny i kochany, wszystkim go ładnie przedstawia "to jest mamy i taty synek a mój braciszek Dawidek, a ja jestem Maja bąbelek" :tak:

Aniu138 to dobrze że było szybciutko i bez wspomagaczy:tak: No ból trzeba wytrzymac, ale na szczęście szybko mija i nie powraca. ;-)Przykro że mały miał żółtaczkę, ale już domek więc super!:-D Rośnijcie zdrowo:-) A jak córcia? Zdrowa? Bo siostra pisała (listopad2006) że chorowała:-( Pozdrawiamy i buziaki zasyłamy:laugh2:
A wiem że się "znacie" z moją siostrą.
A Majka już ok, ucho wyleczone tylko jeszcze trochę ma katar z rana.

Hello,
mam dziś kiepski dzień, kiepsko się zaczął i ciekawe co będzie dalej... Pamiętacie, że znaleźliśmy dom, który chcieliśmy kupić? No więc własnie po 2 tygodniach załatwiania dokumentów gość się wycofał :wściekła/y: chyba miał coś do ukrycia...

:szok: a to ....!!! Ale może faktycznie dobrze bo jeszcze byście sobie problemów narobili.

A ja się jeszcze kręcę. Spać nie mogę ;-)

Ania138 ale cudo :tak::tak::tak: śliczny jest. Jeszcze raz Ci gratuluje :tak: wycałuj maluszka od cioteczki. Oczywiście Majeczkę też.
A Ty się trzymaj kochana i odpoczywaj kiedy tylko możesz.

Nie no..... nie mogę się napatrzeć, ale słoneczko z Dawidka:tak:

reklama
Hej dziewczyny:-)
Elmo lada moment więc można będzie odetchnąć.
Ania138 Dawidek prześłiczny Taki słodziutki że tylko brać i całować:-):happy2::tak:Maja to taka fajna starsza siostra :tak:
Iwonka i znowu zamieszanie ze szczepionkami:wściekła/y: Masakra:wściekła/y: Kto pozwala żeby wadliwy towar wogóle opuścił labolatorium?:wściekła/y::no:
Leika no to was facet zrobiłale z dwojga złego może lepiej teraz niż jakby chocki klocki miały wychodzić już po transakcji:no:
Ola K ty nam się nie zamęcz:no: Dbaj o siebie Pierwszy trymestr jest najgorszy Potem jakoś leci;-)
No i muszę uciekać Julka demoluje dom:sorry::wściekła/y: Do zaobaczenia

Do góry