reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To jest grzyb popularny Saccharomyces cerevisiae czytalam w necie ze to jest praktycznie wszedzie,dodawane do produktow zywnosciowych itd....sama nie wiem co i jak ,lekarz powie moze....

reklama
Kuzwa mac ja juz nic nie rozumiem,dzwonilam do mojej znajomej pediatry i ta powiedziala ze nie daje sie zadnych antybiotykow na grzyby i nadal mam dawac te leki ktore jej daje i nadal utrzymywac diete i znow zrobic posiew.Jak moje dziecko samo sie dopomona o jedzenie i wez i jej nie daj:-:)-:)-(jestem juz glupia z tego wszystkiego:wściekła/y:

IWONKA nie denerwuj sie moze sprobuj zapytac jeszcze innego pediatry.

A ode mnie wlasnie wyszla sasiadka poplotkowalysmy troche i humorek mi sie poprawil:tak:. Teraz ide Kube wykapac porozkladac lozka i zrobic kolacje i spac;-) tylko po M jak milosc:-). Dobranoc

EWCIA WSZYSTKIEGO NAJ... OD NASZE CZWÓRKI

Witajcie, ale się za wami stęskniłam :tak:, melduję się że już z Dawidkiem jesteśmy w domu :-D. Długo to trwało ale już wszystko ok.
Pozwólcie że jutro jak będę maiła chwilę, a raczej tak będzie bo synek jest bardzo grzeczny - narazie ;-), wszystko Wam napiszę i wlepię fotki.
Pozdrawiam

Cześc wam...
Ale mnie nie było....wczoraj miałam gości,,od 14 do 21..a prace o 14 skończyłam,takze zaatany dzionek...
Dzisiaj tez zalatany,,mąz juz jedzie do domu,,zatem porządki,gotowanie,sprzatanie,itp itd...
Ale jestem...
Rano koło 6 ma m byc,jeszcze przed praca ma trafic na nas,ale trasad ługa,,jakies korki i nie zdążymy sie przed praca zobaczyc...

Dzieki laseczki za życzoka rocznicowe,,,samotna rocznica,,,o matko,,ale jutro juz sobie z męzulem odbijemy to,,,hehe

Ide trosze poczytam,ale zaraz lulu,,,
A Ania z dawidkiem była??/ zaraz lukneee:tak:

EWCIA WSZYSTKIEGO NAJ... OD NASZE CZWÓRKI

Witajcie, ale się za wami stęskniłam :tak:, melduję się że już z Dawidkiem jesteśmy w domu :-D. Długo to trwało ale już wszystko ok.

Pozwólcie że jutro jak będę maiła chwilę, a raczej tak będzie bo synek jest bardzo grzeczny - narazie ;-), wszystko Wam napiszę i wlepię fotki.

Pozdrawiam
no dzięki Anulcia,,buziaki dla całej czwóreczki...
Witaj znowu,,a ja przed chwila sie o ciebie zapytałam,hehe
czekamy na foteczki....

Iwonka ło matko,bidna Vanesska,,oby szybko minęło i było oki...
Pyszka fajna fotka małej...ta jej mina,,ona tak fajnie na zdjeciach wychodzi:tak:

reklama
Do góry