reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny. Julka już śpoi a ja azaraz do niej dołączę Jestem wykończona na maksa Do lekarza dojechałyśmy bez problemu .luzik:cool2: Panikara jestem i tyle ale niby dlaczego miało miało się coś stać? Wizyta u gina przebiegła standardowo Wszystko u mnie ok. Za tydzień mam USG więc może już będę wiedzieć kogo mam w brzuszku:happy2:
Sewa mama zachowała się na medal:tak:. Bardzo podobają mi się ludzie którzy potrafią przyznac się do błędów:tak: Dobrze że Jędrusiowi już lepiej:tak:
Pycha i jak tam po pracowitym dniu?
Czarna ostatki zawsze najgorsze ale jak już będzie po wszystkim to zdaj nam relacje:tak:
Iwonka c 28 i co z kranem Też przyszło ci trafić na konowała:wściekła/y:
Vici ha ha ale się uśmiałąm z wiktorka:-D:-D:-D Mały spryciula :-D:-D:-D
Iwonka co za serial będziesz oglądać? Przyznam się że odkąd jest Julka nie pamiętam kiedy ostatnio obejrzałam jakiś film nie wspominając o serialach:crazy:

reklama
Cloe i dlatego moja mam jest taka kochana. Czasami potrafi mi cisnienie podnieść, ale jakoś to potem tak wszystko załagodzi, że szybko zapominam o co poszło. No i faktycznie potrafi przyznać się do błędu :tak:

Dobrze, że u lekarza wszystko ok.

Iwonka ja na początku ciąży też cały czas spałam. Koszmar.

Zmykam już dziś bo wtorek to jedyny wieczór kiedy zasiadam przed telewizorem.

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę i spokojnej nocy.

DOBRANOC!

Cloe to czekamy na Twoje usg i moze nam zdradzisz kto to w brzuszku mieszka?:tak::-D
Oj ja dziś też senna ale to przez pogodę która jest do d...:no:Ciągle pada...
Dobranoc

CLOE dobrze ze wszystko w porzadku. Jestem ciekawa kogo nosisz pod serduszkiem:tak::-). A umywalke to mi popsul " fachowiec" od zaworow bo ja zdemontowal zeby sie dostac do grzejnika, a potem zle zamontowal:no:, ale go dopadlam i musial naprawic:-p chyba dalam mu niezle popalic przez te dwa dni zapamieta ze nie warto mi podskakiwac:-D:-D.

U nas dzisiaj brzydko na dworze pochmurno i mgla:szok:, a ja mialam ciezka nocke Kubus sie budzil co chwila nie ma goraczki ale nosek tak zatkany:-(, a i Natalka zaczela kichac i kataru dostala - jednak pozarazalam dzieci:-:)no:. Ide dzis z nimi do lekarza. Ponadto o 4 pobudka bo M do Krakowa jechal:baffled:. Co prawda nie budzil mnie ale jak sie krecil po domu zeby sie ubrac i wypic kawe to sila rzeczy sie obudzilam:eek:. No a jak wyszedl to chwilke sie polozylam i nie moglam usnac a teraz juz nie spie bo dziecko do szkoly szykuje. W ogole czuje sie do d..... bo nie dosc ze mi samej nie przechodzi ( biore juz 2 antybiotyk) to jeszcze dzieci zalatwilam:zawstydzona/y::-(

Sorki ale sie rozpisalam:sorry2: ide Natalce wloski zwiazac

Witam.
Wczoraj nas sasiad odwiedzil i w koncu nie chcial isc to go delikatnie wyprosilismy hehe.Ja tam moge poogladac tv jak maly spi albo jedt bliski spania czyli tak od 20:-)
Iwona i tak tzymac a co bedzie ci psul bezkarnie.
Cloe no moze sie pochwalisz jak juz zobaczysz co tam masz pod serduszkiem.

Hej wszystkim

U nas dzis pogoda jest taka brzydka, ze jak sie rano obudzilam to myslalam ze jest srodek nocy tak ciemno:baffled: leje caly czas i zimno jest. A w domu mam tak ciemno ze musze miec swiatlo pozaswiecane:eek::dry:

U nas padalo w nocy a teraz jest w miare.Zimno ale nie pada a jak maly wstanie to do sklepu chce jechac po kurtke jesienna dla niego bo teraz sa promocje i widzialam fajniusia za 8 euro.

reklama
Dokldnie dlatego chce jechac i kupic:yes:A te kurtki w gazetce wygladaja calkiem fajnie bo z palaru i misia.Sklep tez fajny ale nie zawsze ceny ma przystepne a tu prosze:-)

Do góry