reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka ja mialam poprzednio bez workowy a teraz zamowilam sobie workowy 2000wat .Wlacz go i odkurzaj a pozniej jak juz widzisz ze pojemnik jest pelny to go wyjmujesz i oprozniasz.Nic tam nie popsujesz.Ja jeszcze mialam ustawienia ssania jesli chodzi o dlugosc wlosia dywanu... To jeszcze go nie sprawdzalas czy chodzi?????

reklama
A jaki masz pojemnik na odpadki?możesz go napelniać woda czy nie i czy masz filrt hepa czy nie.Znam sie troszke na tym to może i ja ci pomogę z tym odkurzaczem:yes:

Wiecie co poniewaz sie na tym kompletnie nie znam to opisze wam co widze:zawstydzona/y: podnosze gorna czesc odkurzacza i wyjmuje taki jakis "dzbanuszek" ktory jest przykryty jakims takim materialem(wyglada to na filtr) caly ten material sie wyciaga i wyglada na to ze tam sie wode wlewa, ale nie wiem.
To jest link do tej aukcji....... ODKURZACZ CYKLON. BEZWOR.1500W SUPER PROMOCJA (242990274) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie to nie wiem tylko czy si etam wode wlewa? a moze bez wody?

Na bank bez wody:yes:nie wlewaj ani grama.Podłącz do gniazdka i odkurzaj a potem śmieci do śmietnika pojemnik wypłucz osusz i już po sprawie.Powodzenia:yes:

Vici baaaaaardzo ci dziekuje jestes bardzo kochana. Ja bym tam wode chyba wlala:zawstydzona/y:
Bradzo ci dizekuje

Ja lece i bede dopiero wieczorkiem
Buziaczki dla waszystkich

Vici jeszcze raz wielkie dzieki:happy:

Nie ma za co ja mam bardzo podobny odkurzacz ale firma inna :tak::tak:
Acha i filtr ten przy pojemniku radzę myć po każdym odkurzaniu i bardzo dobrze wysuczyć to przedłuża jego żywotność i nie zapycha się.

Dziewczynki dzięki za życzonka zdrowia dla Jędrzejka.
Już jest trochę lepiej. Byliśmy na spacerku, takim krótkim, aby się troszkę dotlenić bo pogoda piękna. Teraz siedzimy w domku i budujemy z kolcków zamek :-D:-D:-D Mały już gania jak wściekły, więc chyba wszystko wraca do normy. Najważniejsze, że temperatura poszła precz. Z kupkami sobie jakoś poradzimy.

Vici gratki dla Viktorka. Dobry jest :-D:-D:-D:-D:-D

Iwona ja ganiałabym tego gościa jak coś pokręcił to niech naprawia. Rety dlaczego u nas większość ludzi olewa swoją pracę :confused2: nie cierpię tego.

Agatka fajny odkurzacz.

Pycha zamiast sprzątać to ciesz się chwilową wolnością od Majki i odpoczywaj.

CZARNA to zagladaj do nas czesciej :tak::tak:
Iwonka nie mam czasu kochana zbytnio jak mam chwilkę to napiszę coś na grudniówkach i tylkę
A Czarna to pewnie zalatana bo niecałe 2 miechy do ślubu mają:yes:
Czarna jak tam przygotowania do ślubu?

Vici,Sewa przygotowania idą pełną parą do sukni brakuje mi tylko rękawiczek i biżuteri
ale to już na końcu
teraz jeszcze muszę nalepki na wódkę załatwiać i te kotylionki
i nie wiem co jeszcze???ale coś napewno:-)

teraz na dodatek mam Dawidka chorego-przeziębił mi się mój Skarbek kochany i byliśmy u lekarza dzisiaj
Buziam mocno

reklama
No hekja,to ja,,na chwileczkee
pozdrawiam i zmykam....

To jeszcze ja mąż Ani 138, niestety Ania dzisiaj nie wyszła ze szpitala ale jak wyjdzie wszystko Wam opowie. W domku będzie prawdopodobnie po jutrze. Pozdrawiam w imieniu żony jak i swoim i dziękujemy za gratulacje. Do zobaczenia.
dziekujemy bardzo z ainformacje, pozdrawiamy...

Vici no super mały zareagował,hehee

A moj mały pojechał z ciocią do niej,bo powiediząła,ze go popilnuje,ale u siebie,bo nie am czasu siedziec u mnie. NO to go zabrała,a ja zaraz zmykam na rade i potem mus po niego jechac,,znowu za miasto.

Pycha,ale ty masz tego sąsiada,makabra....:szok:

Do góry