reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ale Ty ostatnio zalatana kobitka jesteś....... Miłego radowania.
no kurde jakoś ostatnio strasznie,,niby kończe szybko,ale kurcze brak czasu,,dzisiaj o 14 konczyłam,teraz rada,potem po małego i dzien zleci szybko...a ja jutro generalne porządki,słoiki,prania itp itd,,bo męzulo wraca w piątek,hehe

Dziewczyny! Gdzie Wy jesteście. Taka tu dziś cisza jak w piątek po południu :baffled::baffled::baffled: To pewnie przez piękną pogodę. A my w domu siedzimy :-(buuuuuuuuu

no ja spałam przed nocka sił nabierałam ale mały nie dostał juz dzis temperatury wiec mam nadzieje ze to koncówka choroby
Pogoda była piekna ale widać ze jesien u mnie pełno lisci z jabłonek spadło;-)
Chorowitym zdrówka
Pozdrawiam

hej ja dopiero teraz bo faktycznie coś wisi w powietrzu i mój mały dziś marudny, smarkaty i na dodatek biegunkę ma:no::szok:Więc nie mam za dużo czasu na BB ale staram się. Madzia miała dziś logopedię w szkole i nauczyła się k wymawiać bo do tej pory nie mówiła k co brzmiało np: ot zamiast kot:tak:Pani która ją uczy aż się popłakała ze jej się udało z Madzią to tak szybko:-DA wogóle siedzi u mnie siostra która ma 3 tyg urlopu i taj plotkujemy trochę;-)
Iwonac dobrze że w końcu ten robotnik dotarł ale z tą umywalką cieknącą to chyba się zemscił na tobie
Sewa zdrówka dla Jędrka a u nas chyba to samo:-:)tak:
Pycha ale noc mieliście:szok:
Cloe powodzenia za kółkiem i u lekarza
Ewcia ty normalnie już w biegu żyjesz:-D
Vici bystry twój synek:-D
Czarna zdrówka dla maleństwa:tak:
A u mnie dziś burze, deszcz i zimnica:-(

Oj widzę, ze wirusy w powietrzu się rozwijają jak dzikie i atakują nasze dzieci :-(
Ja przed chwilą wcisnęłam Jędrkowi smectę :confused2: nie bardzo chciał, ale przekupiłam go. Może nie było to zbyt pedagogiczne podejście, ale ....... wypił i to jest istotne.

Iwona ja ganiałabym tego gościa jak coś pokręcił to niech naprawia. Rety dlaczego u nas większość ludzi olewa swoją pracę :confused2: nie cierpię tego. .
Tak tez zrobilam i naprawil ale normalnie mialam na niego takiego nerwa ze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Najwazniejsze ze w koncu jest tak jak powinno byc tylko jakim kosztem:no: kupa nerwow

hej ja dopiero teraz bo faktycznie coś wisi w powietrzu i mój mały dziś marudny, smarkaty i na dodatek biegunkę ma:no::szok:Więc nie mam za dużo czasu na BB ale staram się. Madzia miała dziś logopedię w szkole i nauczyła się k wymawiać bo do tej pory nie mówiła k co brzmiało np: ot zamiast kot:tak:Pani która ją uczy aż się popłakała ze jej się udało z Madzią to tak szybko:-D

Aniab to zdrowka dla malego i gratulacje dla corci:tak:

Moj Kuba zaczyna znowu marudzic i to ciagle wieczorami:confused: od 3 dni ale to moze na zeby. To tez uciekam zajac sie malym. A tak w ogole to bylismy dzis duzo na dworku wiec moze szybko zasnie;-) - dobranoc:-)

reklama
Do góry