E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry...
dziękuje w imieniu mojego dzieciaczka za życzonka wszystkim cioteczkom BB-mowym. Serdecznie dziękujemy.
.
A wieczorem
...
Ja mojemu dziecku dzisiaj nei robi impezki,tak mi sie tylko wkleiło ta imprezka rysuni, Ja urodiznki synka wyprawie pozniej,tzn jak tatuś wróci,czyli 2,3 albo 4 październik,dwa tyg po terminie,ale cos słyszałam,ze rodzinka na łeb chce mi sie zwalic. A ja nic nie mam,bo ja dwa razy imprezy nie bede robiła dziecku....
ide kawe sobie wziąść,bo nei piąłmd zisiaj,usyiam...
dziękuje w imieniu mojego dzieciaczka za życzonka wszystkim cioteczkom BB-mowym. Serdecznie dziękujemy.
A wieczorem
Ja mojemu dziecku dzisiaj nei robi impezki,tak mi sie tylko wkleiło ta imprezka rysuni, Ja urodiznki synka wyprawie pozniej,tzn jak tatuś wróci,czyli 2,3 albo 4 październik,dwa tyg po terminie,ale cos słyszałam,ze rodzinka na łeb chce mi sie zwalic. A ja nic nie mam,bo ja dwa razy imprezy nie bede robiła dziecku....
ide kawe sobie wziąść,bo nei piąłmd zisiaj,usyiam...
ty palisz,tzn paliłaśjestem w sozku,,wogole bym ciebie o to nie podejrzewała....teraz bron cie pane boże,heheA ja rzucilam dwa tygodnie temu palilam od zawsze potem w ciazy rzucilam i jak skonczylam karmic po 14 miesiacach znow zaczelam i teraz znow juz nie i juz mam zamiar nie wracac do tego swinstwa