reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry...
dziękuje w imieniu mojego dzieciaczka za życzonka wszystkim cioteczkom BB-mowym. Serdecznie dziękujemy.
n130.gif
h080.gif
.
A wieczorem
p020.gif
...:-D:-D

Ja mojemu dziecku dzisiaj nei robi impezki,tak mi sie tylko wkleiło ta imprezka rysuni, Ja urodiznki synka wyprawie pozniej,tzn jak tatuś wróci,czyli 2,3 albo 4 październik,dwa tyg po terminie,ale cos słyszałam,ze rodzinka na łeb chce mi sie zwalic. A ja nic nie mam,bo ja dwa razy imprezy nie bede robiła dziecku....

ide kawe sobie wziąść,bo nei piąłmd zisiaj,usyiam...

A ja rzucilam dwa tygodnie temu:tak: palilam od zawsze potem w ciazy rzucilam i jak skonczylam karmic po 14 miesiacach znow zaczelam i teraz znow juz nie i juz mam zamiar nie wracac do tego swinstwa:baffled:
:szok::szok:ty palisz,tzn paliłaś:eek::shocked2:jestem w sozku,,wogole bym ciebie o to nie podejrzewała....:-p:sorry2::sorry2::dry::dry:teraz bron cie pane boże,hehe

reklama
Ania138 cot y tu robisz,tzn gdzie dawidek???
No on wogóle sie nie spieszy,hehe...Dawidku no wyłaź od mamusi...
ciekawe kiedy sie zdecyduje bobasek wyjsc,,,
Aniu jak tam ciężko...

Ewcia palilam niestety i w pierwszej ciazy ciezko mi bylo rzucic a teraz jakos poprostu nie pale i juz i nawet o tym nie mysle z czego sie bardzo ciesze.Ja i tak nie bylam takim nalogowym palaczem.Ja pierwszego papierosac zapalalam kolo godziny 14-15 nie wczesniej.Nie mogla bym rano wstac i pierwsze co zapalic fuuuu a tym bardziej na czczo.Na szczescie juz nie mam takich problemow:)
A dla forumowych cioteczek masz jakis poczestunek na wieczorowego?:):)

Ewcia palilam niestety i w pierwszej ciazy ciezko mi bylo rzucic a teraz jakos poprostu nie pale i juz i nawet o tym nie mysle z czego sie bardzo ciesze.Ja i tak nie bylam takim nalogowym palaczem.Ja pierwszego papierosac zapalalam kolo godziny 14-15 nie wczesniej.Nie mogla bym rano wstac i pierwsze co zapalic fuuuu a tym bardziej na czczo.Na szczescie juz nie mam takich problemow:)
A dla forumowych cioteczek masz jakis poczestunek na wieczorowego?:):)
no masz dobrze,ze juz nie palisz,,ja tez kiedys paliłam,ale tez tylko po sniadnaiu i kawie,no ale było to ok 8 z rana,,ale jedzenie pierwsze musialo być,bo an czczo bym padła...
A poczęstunek,,oczywiście ze bedzie dla was...ale wieczorkowo...

Jesli chodzi o te nieszczesne grzyby;-) to wlasnie uwazam tak jak ktoras napisala, ze skoro nie ma inic mojemu malemu to jak zje od czasu do czasu to nic sie nie stanie, a ze dowiedzialm sie przez przypadek ze niby dziecko nie powinno to trudno:laugh2::cool2: mojemu nic nie jest;-)

Wlasnie pije pierwsza kawke i musze troche popracowac u nas w sklepiku internetowym, bo zaczyna sie balagan tam robic:no:

Ja tez juz bede nawolywac do Dawidka...:-D WYCHODZ MALUTKI, BO CHCEMY CIE ZOBACZYC WRESZCIE:-D:-D
Jakos tez sie juz nie moge doczekac....;-)

Ja nigdy nie paliłam, na szczeście :tak:

Dziewczyny, mam prośbę, trzymajcie kciuki o 16-tej, jedziemy oglądać domek, z którym wiążę wielkie nadzieje...

Jesli chodzi o te nieszczesne grzyby;-) to wlasnie uwazam tak jak ktoras napisala, ze skoro nie ma inic mojemu malemu to jak zje od czasu do czasu to nic sie nie stanie, a ze dowiedzialm sie przez przypadek ze niby dziecko nie powinno to trudno:laugh2::cool2: mojemu nic nie jest;-)
Wlasnie pije pierwsza kawke i musze troche popracowac u nas w sklepiku internetowym, bo zaczyna sie balagan tam robic:no:
;-)
Agatko pewnie,ze jak mu nic nie było to nic mu nie bedzie,,ja tez małemu dawalam do spróbowania,ale moj to wypluł od razu,,a mojed ziecko ma dzisiaj bitki z kapusta w przedszkolu,he ciekawe czy toz je,,bo on nie lubi kapusty,,,no ale zapytam sie,,,bo potem w domu bedzie głodny....
No własnie jak tam sklepik Agatko,,,zamówienia masz przez neta,tzn poczta email czy telefonicznie zbierane i kto dostarcza towar do domu,,twój M??? Taka jakas jestem ciekawa czy ci to wypala,,ale ty tylko rozwozisz w swojej miejscowości...????

reklama
Leika trzymamy mocno kciukasy:)
A ja jestem glodna i spiaca a w domu mam balagan,normalnie nic mi sie nie chce robic.Na dywanie syf a ja czekam zawziecie na odkurzacz z Allegro. Zjem i ide spac razem z dzieckiem:)

Do góry