reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
hej wpadam sie przywitac i lece do malego bo cos dzisiaj ma dzien na brojenie;-)
Zycze wszytskim slonka tak jak u nas :-);-)
Zycze wszytskim slonka tak jak u nas :-);-)
Witam z rana. U mnie komp od wczoraj non stop pracuje bo przerzucam zdjęcia do sieci żeby wywołać odbitki i jestem w szoku jak to długo trwaMam 569 zdjęć do wywołania i jeszcze 100 zostało do przerzucenia no ale dziś na pewno już złożę zamówienie - chyba za 2 godz już mi się uda ale kto wie skoro 469 zdjęć szło przaz całą nocNo i później jadę ze sobą do lekarza bo siadł mi głos:-(Nie mogę prawie nic powiedzieć co pewnie niektórym się podobaA i mojemu małemu muszę inną maść kupić bo ta co ma od lekarki wcale nie pomaga a nawet bardziej mu się zaostrzyło- on ma pieluszkowe zapalenie skóry.
Sikoreczka współczuję ale nie patrz na mamę bo chodzi o dobro Twojego synka. Moja też się obraża jak jej zwracam uwagę i potem głupimi tekstami przygaduje ale ja centralnie każdemu mówię co mi się nie podobai mam gdzieś ich fochy co zresztą zawsze też mówię że nie ma się co obrażać bo dla dziecka chce się dobrze a jako matka wiem co jest odpowiednie
Sikoreczka współczuję ale nie patrz na mamę bo chodzi o dobro Twojego synka. Moja też się obraża jak jej zwracam uwagę i potem głupimi tekstami przygaduje ale ja centralnie każdemu mówię co mi się nie podobai mam gdzieś ich fochy co zresztą zawsze też mówię że nie ma się co obrażać bo dla dziecka chce się dobrze a jako matka wiem co jest odpowiednie
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hej dziewczyny:-) Dzisiaj super pogoda wlasnie powiesilam pranieBylam juz Natalke zaprowadzic do szkoly i zrobilam zakupy. Wczoraj wrocilam bardzo pozno tzn. zawizlismy Natalke na impreze o 15 ale potem weszlismy tylko do domu zeby zostawic torby i pojechalismy na zakupy, a pozniej jak juz przywiezlismy mala (o 17.30)to musialam pokapac dzieci uprasowac ciuchy zrobic kolacje itd wiec juz bylo pozno i polozylam sie spac. U mamy troche sie rozerwalam, bo nie musialam nic robic tylko dziecmi sie zajac, ale przynajmniej odpoczelam od sprzatania i gotowania. Ide was teraz poczytac;-)
Pycha
mama Mai i Marty
cześć dziewczyny
zasiadłam sobie z kawką, ale chyba długo tu nie zabawię, bo mam dzis chyba zły dzien, a Maja mi broi niedawno zesikala sie wśród zabawek a teraz wysypała płatki i podeptała je
poradźcie jak reagować na to jak mała zrobi siku w majty??? bo juz nie mam pomysłów, a moje tłumaczenie ona ma głęboko gdzieś
a co do kotów to je lubię ale w domu? - w żadnym wypadku
a nasza noc tez dziś ciężka, bo Maja przez ten katar ciągle kaszlała :-(
zasiadłam sobie z kawką, ale chyba długo tu nie zabawię, bo mam dzis chyba zły dzien, a Maja mi broi niedawno zesikala sie wśród zabawek a teraz wysypała płatki i podeptała je
poradźcie jak reagować na to jak mała zrobi siku w majty??? bo juz nie mam pomysłów, a moje tłumaczenie ona ma głęboko gdzieś
a co do kotów to je lubię ale w domu? - w żadnym wypadku
a nasza noc tez dziś ciężka, bo Maja przez ten katar ciągle kaszlała :-(
Witam na chwilkę!
Ewcia, sukienka śliczna!!!!
Sewa, wszystkiego naj naj
Pycha, życzę cierpliwości ;-) A propos siusiania to Maks uczy się biegać bez pampa, ale sprawdza się to tylko wtedy gdy chodzi z gołą pupą, jak ma majtki to się zawsze zsiusia. Nie zmienia to faktu, że w sobotę biegał sobie na golaska, w miarę świeżo wysiusiany na nocniku, wszedł do swojego łózka i się zsikał jakąś gigantyczną ilością - WSZYSTKO do prania, kołderka, poduszka, prześcieradło, pokrowiec materaca.... podłoga do mycia, łóżeczko, materac do suszenia....
Ale i tak jestem dumna z niego bo to był jedyny wypadek w weekend, a pieluchy miał tylko na spacer.
A ja zbliżam się do KOŃCA pisania mojej mgr!! W środę pokażę ją promotorowi. Mega stres. Jutro wieczorem jedziemy w związku z tym do Wawy.
Miłego dnia dziewczyny!
Ewcia, sukienka śliczna!!!!
Sewa, wszystkiego naj naj
Pycha, życzę cierpliwości ;-) A propos siusiania to Maks uczy się biegać bez pampa, ale sprawdza się to tylko wtedy gdy chodzi z gołą pupą, jak ma majtki to się zawsze zsiusia. Nie zmienia to faktu, że w sobotę biegał sobie na golaska, w miarę świeżo wysiusiany na nocniku, wszedł do swojego łózka i się zsikał jakąś gigantyczną ilością - WSZYSTKO do prania, kołderka, poduszka, prześcieradło, pokrowiec materaca.... podłoga do mycia, łóżeczko, materac do suszenia....
Ale i tak jestem dumna z niego bo to był jedyny wypadek w weekend, a pieluchy miał tylko na spacer.
A ja zbliżam się do KOŃCA pisania mojej mgr!! W środę pokażę ją promotorowi. Mega stres. Jutro wieczorem jedziemy w związku z tym do Wawy.
Miłego dnia dziewczyny!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)u mnie tez slonko i zaraz pranie bede wieszac na ogrodku:-)
My znow spalismy do 8:30:-)
Zdrowka zycze chorowitkom:-):-):-):-):-):-):-):-)
My znow spalismy do 8:30:-)
Zdrowka zycze chorowitkom:-):-):-):-):-):-):-):-)
Pycha
mama Mai i Marty
Ola K. skad brać tej cierpliwości???? a u nas bilans weekendowy taki: w sobote 2 razy w majty i w niedzielę to samo, a dziś już 1 raz zaliczony ale trzeba za nią chodzic i pilnowac, a teraz jak Darek w pracy, to może być z tym problem
a łóżeczko wczoraj też zaliczyła, ale tylko prześcieradło i materac
a łóżeczko wczoraj też zaliczyła, ale tylko prześcieradło i materac
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nie wiem ale ja na razie odpuscilam z nocnikiem,bo wlasnie nie mam cierpliwoscitzn co dzien jest o nim mowa ale biega w pampkach,zreszta rano jest chlodno w domu i jej nie puszczam juz na golasa bo siada gola pupa czy nawet w majtkach na zimnej podlodze a nie chce zeby mi sie nie przeziebila.Wole meczyc sie z pampkiem niz z choroba
Podziel się: