reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystko zależy od szpitala - w największym szpitalu położnioczym w Polsce - w którym rodziłam - nacinają wszystkie jak leci, bez względu na to, który to poród. Leżała ze mną babeczka, rodziła trzeciego syna - była wściekła, bo przy dwóch wczesniejszych jej nie nacieli ( w innym szpitalu) a przy trzecim tak... Inna - urodziła hipotroficzną dziewczynkę, mała ważyła tylko 2,5 kg, poród błyskawiczny, a też ją nacieli. Taka filozofia antyczna :dry:
A na zachodzie już się nie nacina rutynowo, wręcz przeciwnie, tylko przy specjalnych wskazaniach.

Dobrej nocki!

reklama
Hej dziewczyny!
Co za paskudna pogoda, juz tego deszczu mam serdecznie dośc. Dobrze że wczoraj było ładnie to cały dzień siedziałam z dziewczynami na działce u rodziców. Dzisiaj planuje wielkie sprzatanie domu a dzieci jada do dziadków.
Wyprawa po urzedach nie była taka najgorsza, nawet trafiłam na miłe i pomocne urzedniczki :-).
Pozdrowionka!

Dzień dobry sobotnio...
U mnie rno lało,padało,piźdizło,a teraz piekkne słoneczko zawitało,może będzie ładnie w dzień..
My mieliśmy pobudke o 6:30,,moje dziecko tak wstało i przyszło do mnie,ale jeszcze na godiznke przysnelismy,,wstaliśmy przed 8,hehe
Teraz snaidanie i kawa,,ide dac amłemu
i zaraz bede...
Wczorajpo wyjściu znajomych,jak usypiałam małego to usnęłam,hehe,a potem kompa wyłaczyłam...

Witam w słoneczny sobotni poranek!

U nie tak jak u Ewci, rano straszna bryndza na dworze, a teraz słonko. Zaraz przyjedzie po mnie mój tata i jedziemy na zakupy, bo wszystko mi się w domu pokończyło. Muszę jeszcze listę zakupów zrobić, aby potem nie kupić tony niepotrzebnych rzeczy ;-):tak::-D

Strasznie boli mnie dziś głowa :-:)-:)-( chyba muszę jakąś tabletkę łyknąć, ale powiem Wam, że tak nie znoszę się szprycować lekami przeciwbólowymi, że mała bania :no:

Nie wiem o której się pojawię, więc życzę miłej soboty.

Ewcia wypij nasze zdrówko........ kobitko z pijackiego zawodu ;-):-D:-D:-D:-D;-)

:baffled:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:spoko ale drugie piwo mi nie chciało wejśc jakos:dry::confused::shocked2:szok,,mi ie smakuje,uuuu..hehee

A cod o porodu to ja jak Sewa,cąła akcja 3,5h,a sam poród z wszystkim pół godiznki,....pełen luzik,,takcih porodow jak miałąm to moge mieć tysiąceee

Chciałam życzyc dobrej nocki! Ja to oczywiście zasnęłam z małymi i niedawno wstałam, ale idę zaraz dalej do łóżeczka.
no to ja tez ta,hehe

Strasznie boli mnie dziś głowa :-:)-:)-( chyba muszę jakąś tabletkę łyknąć, ale powiem Wam, że tak nie znoszę się szprycować lekami przeciwbólowymi, że mała bania :no:
Nie wiem o której się pojawię, więc życzę miłej soboty.
a mnie wczxoraj głowa nawalała,,a dzisiaj juz dobrze,takze bierz pylki i będzie dobrze.
miłej sobotki

Ania138 ciekawe czy urodzisz w terminie,mój synke jest z 20 wrzesnia..od razu ci zycze miłego,spokojnego i szybicutkiego porodu...

reklama
Dzień dobry! Wyszło słonko i robi się miło! Ja sie szykuję i jade do mamy. Mężo ma sie za centralne wiąśc więc wole sie zmyc z domku. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu! :laugh2::cool2:

Do góry