reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-)u nas tez szaro i ponuro ale nie pada za to w nocy lalo porzadnie:baffled:
Leika dziekuje :-)ja dobrze sie czuje:tak:jak narazie zro objawow;-)
Milej niedzieli kobitki wam zycze:-):-):-):-):-)

Witam z ranka

ale pogoda straszna od rana leje:wściekła/y:
moje dziecie wstało o 9.oo ale spacer to dzis bedzie przelotny bo strasznie wieje
chyba ze popołudniu troszke poprawi sie pogoda
spadam robic sniadanko bo mały woła am

A ja... hmmm dziś zrobiłam sobie teścik i jest POZYTYWNY!
Przyznam jednak że obleciał mnie strach okrutny jak ja sobie poradzę ze wszystkim i w ogóle :szok::baffled:

OLA, gratuluję...!!!!!!!:-):-):-):-):-) Poradzisz sobie... zobaczysz... No to nam się tu dzieci sypią... super...

A my wczoraj na parapetówie u wuja byliśmy... Fajnie sobie wyremontowli to mieszkanko, całkiem inaczej wygląda. Do tej pory było młodzieżowo, bo tam mieszkała córka wujka, ale wyemigrowała i raczej się na powrót nie zanosi, zgodzila sie, by wujek tam zamieszkał ze swoją kobietą (jest po rozwodzie z żoną)... a ta jego babka to całkowite przeciwieństwo ciotki... i chyba mu o to chodziło... Jest teraz szcześliwy i wie, że ma w domu kobietę... I życzę im, by juz tak zostało... Wiecie, ja byłam w szoku, bo ona wszystko potrafi zrobić w domu (pomijam czynności codzienne), remont to w zasadzie ona robiła, a wujek rzeczy ciężkie, np panele, czy murowanie, a ona malowała, gipsowała, zakładała narożniki, łatała dziury... dzielna dziewczyna... ale jak się wcześniej żyło z alkoholikeim to trzeba było wszystkiego się nauczyć. A i zawód miałą niezły, bo pracowała w szkolnej stołówce... to i gotuje i piecze i jak imprezę zrobi, to zawodowo... naprawdę wujek dobrze sobie wybrał... po tych wszystkich latach z ciotką zimną jak lód, to dla niego jak RAJ!

A pogoda dziś u nas... szkoda gadać... leje od rana, ciemno prawie jak w nocy, nic się nie chce i ogólnie do d... a mój mężulo dziś ma imprezkę plenerową i jak nic zmoknie... mam nadzieję, ze się nie rozłoży po tym wszystkim... Ciekawe kto im przyjdzie w taką pogodę... Wam by sie chciało wychodzić w taką pogodę na imprezę pod gołym niebem???

Dzien dobry. U nas tez pada od rana i jest ponuro. A na rynku jest imprezka,ale jak w taka pogode pojsc z dziecmi:baffled: Trzeba bedzie siedziec w domku:-(.

Hurrra Gratuluje,obie jestesmy majowkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale sie ciesze!!!!!

OLA K WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I DLA IWONKI JESZCZE RAZ GRATULACJE:-):-):-) Dziewczyny ciesze sie razem z wami teraz tylko musicie na siebie uwazac:tak::tak:. Fajnie ze obie w tym samym terminie bedziecie rodzic. Zycze wam duzo zdrowka i spokojnej ciazy bez rannych mdlosci i innych dolegliwosci:tak::tak::tak:

A pogoda dziś u nas... szkoda gadać... leje od rana, ciemno prawie jak w nocy, nic się nie chce i ogólnie do d... a mój mężulo dziś ma imprezkę plenerową i jak nic zmoknie... mam nadzieję, ze się nie rozłoży po tym wszystkim... Ciekawe kto im przyjdzie w taką pogodę... Wam by sie chciało wychodzić w taką pogodę na imprezę pod gołym niebem???

Novaczka u nas tez dzis imprezy pod chmurka w miescie, ale w taka pogode to nie chce sie wychodzic:no: tym bardziej z dziecmi.
Naprawde juz mam dosc tej pogody :wściekła/y::wściekła/y: a to dopiero poczatek jesieni:szok:. Ja chce ciepla!

Cześć dziewczyny. Widzę ze pogoda nam nie dopisuje i wszystkie w domku siedzimy:-D
Ola.K wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się że Ci się udało bo jeszcze nie tak dawno pisałyście razem z Iwonką ze spodziewacie się @ a tu proszę obie będziecie mieć dzidzie:tak:I jeszcze termin podobny. Będziecie się razem wspierać i pewnie zaczniecie pisać na wątku majówki 2008:tak:Dużo zdrówka i mało stresu życzę:-)
Ja dziś ciasto z rańca upiekłam bo spodziewam się gości- rodzice z siostrą i szwagrem wpadną. Ból głowy oczywiście minął i jestem dziś pełna życia bo wczoraj to na nic ochoty nie miałam:no:Ale mam to już za sobą:-)
Novaczka to faktycznie fajnie ma wujek teraz:tak:No ale i ta kobieta zasługuje na lepsze życie po takich przejściach:tak:

reklama
A ja wpadłam tylko na chwilkę, ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dwie nowe ciężarówki na horyzoncie:

Iwonka2006 i OlaK...
gratuluje Wam Mamuśki...
cieszę sie razem z Wami!!!
No i spadam bo mężus jeszcze w domku, ale wyjeżdża późnym wieczorkiem:-(
Do juterka!!!!

P.S. Tabelka mi się zgadza....

Do góry