reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka nie zamartwiaj się na zapas..... może to faktycznie tylko ząbki. Najlepiej idź jutro do lekarza i będziesz spokojna :tak:

Idę spać. Dobranoc!

Iwonka rob tak jak pisza dziewczyny,tylko spokojnie.Moja siostrzenica miala tydzien biegunke od zabkow wiec moze i Vanesska ma od zabulkow.

Mam nadzieje ze to zeby,wczesniej nie bylo problemu z zabkowaniem dlatego jest to dla mnie nowa sytuacja.
Ok zmykam do lozeczka bo jest mi zimno i kapiel mi nie pomogla.Dobranoc.A za oknem ciagle pada...................

Dobry wieczór! U mnie tabelka wyszła odwrotnie niż jest w rzeczywistości:huh: Chyba jestem jakoś na opak:rofl2:
Urodzinki zaliczone. Niestety solenizant był dziś w pracy i wrócił dośc póżno. Ale ogólnie było miło. Jeszcze tylko jeden problemik był: szwagierka z małym przyszła. Natanek miał przez trzy dni gorączkę i lekarka jej powiedziała że to od zębów, ale jak go przewijała to zauważyła wysypkę na brzuszku więc jak dla mnie to wyglądało na trzydniówkę:dry: Ma jutro iśc raz jeszcze do lekarza może dowie się czegoś więcej, a ja już się zastanawiam jak długo zaraża się tą chorobą i czy Madzia załapie. Ehh z tymi choróbskami:unsure: No ale narazie nie ma co się nad tym zastanawiac pożyjemy zobaczymy.:tak:
Zmykam spac. Dobrej nocki życzę!

Witam z rana. U nas znowu zimno i pada :wściekła/y::wściekła/y:. A ja dzis musze Natalke zaprowadzic do szkoly tylko jak na taka pogode wyjsc z malym:confused:.

IWONKA i jak Vanesska dzis sie czuje? Mam nadzieje ze to tylko zabki:tak: i ze juz jest ok:-)
CZARNA zdrowka zycze:tak:

SIKORECZKA nie zamartwiaj sie na zapas moze Madzi nic nie bedzie nawet jak siostrzeniec mial 3dniowke:tak:

Ja dzis musialam wstac przed 6 zeby malemu mocz pobrac:baffled:, ale nawet szybko poszlo;-)tylko ze jest troche marudny bo wstretna matka go obudzila:dry:. No nic narazie zmykam

reklama
Witam rankiem.U nas sie przejaśniło może będzie ładnie.
Zdróweczka dla chorowitków.
Wczoraj przyszedł sąsiad z flaszką i dzis mężuś wstał później przez co nie byłam z psem i czekam aż mały wstanie to pójdziemy i odrazu zakupki małe zrobię.

Do góry