reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
OlaK w przyszlym tygodniu sie wybiore pewnie,choc nie wiem jeszcze.Nie wiem jeszcze jakie lekarza mam wybrac,pwenie prywatnie bede chodzic

Olak a brzuch cie boli bo mnie tak,ale zadnych innych dolegliwosci nie mam....
Sikoreczka no faktycznie nam sie udalo,fajnei ze razem,bedziemy sie wspierac:)

Witam
po długiej przerwie:-(

napewno nie nadrobie co naskrobałyscie

Iwonka wielki gratki za fasoleczke w brzuchu:-):-Dbede trzymac kciukaski za chłopczyka;-)
Sikoreczka tobie tez strasznie gratuluje:-):tak::-D

jeszcze cały czas pilnuje dzieciaczkow ale tylko do jutra bo od poniedz mały idzie do przeczkola a starszy juz do szkoły chodzi:-):-)i tylko popołudniu
bede z nimi, oczywiscie powrot ze szkoły, lekcje i te sprawy i młodszego odbierac z przeczkola bede musiała:rofl2:

Iwonka, dzis parę razy poczułam takie ciągnięcie w brzuchu, ale poza tym zero objawów, i dobrze ;-) Ja też do gina w przyszłym tyg.
Odezwę się w poniedziałek całuski!!

Hehe Trusia tak myślałam że to pomyłkowo nic nie szkodzi czasami można się pomylic!
Ja ostatnio zasypiam córcie i odpływam razem z nią:sorry2: Budzę się potem po godzinie i zupełnie nie chce mi się spac. Ale chyba pomału zacznę małą odstawiac od cyca, bo mnie ostatnio bardzo gryzie (zębole ją męczą) i do tego nauczyła się mnie rozbierac. Tylko ją na ręce wezmę to na mi myk bluzkę w górę i łapka do stanika. Jeszcze się trochę przemęczę, ale jak będzie tak dalej to chyba zrezygnuję! Idę się kąpac. Jutro rano jedziemy do teścia na urodziny. Dobrej nocki!
Ewcia a tobie owocnej nocki!;-)

reklama
Iwonka, serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!:-D:tak: Iwonka, kiedy miałaś ostatni @ i jak Ci wypada termin?

A ja... hmmm dziś zrobiłam sobie teścik i jest POZYTYWNY! Muszę się wybrać do gina i w ogóle, i wtedy wstawię sobie suwaczek. Ostatni @ miałam 11 sierpnia i wyliczyło mi termin na 18 maja.

Przyznam jednak że obleciał mnie strach okrutny jak ja sobie poradzę ze wszystkim i w ogóle :szok::baffled:

No to również GRATULACJE, ale nam tu poziom hormonów się podnosi ;-):-D
Ewcia OWOCNEJ nocki

Polska - Portugalia 2 - 2
U nas leje :baffled:.
Dobranoc.

Do góry