reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia jeszcze nie wiem,ale pewnie po weekendzie sie wybiore tylko nie wiem gdzie mam ruszyc bo ostatni lekarze byli do d...y
No dokładnie jak sie nie znajdzie dobrego i godnego lekarza to kurcze xle,,a teraz to cięzko o takiego..ale na pewno jest w Wa-wie jakis dobry lekarz..pwoodzonka w szukaniu nowego godnego...:tak::-)

U mnie tez opinie o moim sa nie najlepsze teraz i nie wiem do jakeigo tu,,kazdy ma inne zdanie o innych,,,ale troszke tu mam do wyboru,,,tylko po co mi on,,,,hehe jak zajde sobie to pomysle...:tak:;-)

reklama
Ide kapanko....bo nie zdaze do 24 jak m wróci:-D:-D:-D

Iwonka ale bedziesz miala fajny termin bo na czerwca chyba tak albo maja???? ale ważne ze ciepłko będize ,lato....superrrrr

no ja juz kompika pyk myk i wyłączam sobie...a potem kapku i bede czeka la na mojeg o MMMM

stosunkowo(jak Iwonce) miłej nockiii kochani...

Iwonka tylko nie obbraz sie oki?? to dla nas,aby więcej nas takie krechy ujrzałow swoim czasie...:tak::tak::tak:

DOBRANOCCCCC

reklama
Do góry