reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry z rana! Ja bym jeszcze pospała ale synuś nie dał. Za to córka nadrabia tydzień szkoły i jeszcze śpi:-DIwonka2006 mi się sprawdziło w obu przypadkach, najpierw córka potem syn:tak:a tam pisze że sprawdza się u kobiet które nie mają problemów ginekologicznych a więc ja chyba nie mam;-):-DA wogóle Iwonko czy to Twój aktualny teścik i czy Vanesska będzie mieć rodzeństwo?:-)

reklama
IWONKA WIELKIE GRATKI DLA CIEBIE:tak::tak::tak::-):-)

Kochane powiedzcie mi czy wy tez nic nie widzicie w moim podpisie??? Czy tylko mi na oczy padlo:baffled::eek: W ogole to jakos mi net dzis szaleje:crazy:

Leika dzieki. Tylko nie wiem co sie u mnie dzieje bo ja nie widze i to nie tylko u siebie tylko u wielu osob:baffled:. Ponadto duzo stronek nie chce mi sie otworzyc:wściekła/y:. Teraz ide na zakupy sprawdze to po powrocie moze bedzie juz dobrze bo jak nie to chyba wyjde z siebie i stane obok:crazy::eek:

iwonka
wielgachne gratulacje,
ciesze sie razem z wami
:-):-):-):-):-)
15qv7.gif

Iwonka2006 moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach jakoś tak fasolkowato zaczyna sie robić na BB bo wiele dziewczyn z innych wątków też ma drugą fasolkę w drodze:-DStrasznie się cieszę:tak::-):-):-):-)To chyba szybka realizacja była nie bo niedawno wspominałaś o drugim bobasie:tak:Zdrówka Ci zyczę i teraz to się już nie denerwuj:-)

Iwonka 2006 GRATULACJE!!!!!
Witam serdecznie! Ciężką nockę mieliśmy!:crazy: Adrianek chodzi, spac nie może, płacze i ciągle coś wymyśla a to siusiu(skończyło się to ogromnym płaczem) a to pic ato bajkę słuchac. Obudził wszystkich, nawet Madzię.:no: Chyba odreagowuje przedszkole. Nie wyspaliśmy się!

reklama
Iwonka ale wiadomość z samego rana :tak::tak::tak: Moje gratulacje! Cieszę się razem z Wami :tak: Ale fajnie..... tylko oszczędzaj się teraz ......zero remontów ;-):tak:

A u mnie dziś słonko :tak::tak::tak: i net też mi wariuje :wściekła/y: zaraz się zbieram i idę do mamy, bo ma dziś urodziny i imieniny. Pojawię się pewnie wieczorkiem.

Miłej soboty życzę :tak:

Do góry