reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzieńdoberek!!!

No i wrzesień... teraz to jak siedzę w domku to w ogóle nie mam poczucia czasu (jaki dzien tygodnia czy jaki miesiąć) wszystko mi jedno...
Pogoda faktycznbie do bani, ale u nas nawet ciepełko...

Ewcia mam nadzieję, że klawiaturka już działa, bo nie zazdroszczę Ci pisac obrazkowymi literkami, bop przeciez musisz zdać nam relację z pierwszego dni9a w szkole...

Aniab jak córcia zareagwowała na szkołe... na pewno zadowolona... i da sobie dziewczyna radę, nie martw się na zapas...

Agatka- fajne zdjecia... na pewno wypoczeliście...

Sewa- oj biedny Jędrek... paluszek się szybko zagoi...a Ty nie miej poczucia winy, nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć...

Sikoreczka- fotki z zoo super... masz rację najłatwiej się robi zdjęcia z "nieruchomymi " zwierzątkami...

My w czerwcu tez byliśmy w Płockim ZOO, Kuba niby malutki ale na rybki w akwarium patrzył i cieszył się jak głupi... he he he...

Ania138- dobrze że z M już sobie co nieco wyjasniliście... trzeba dużo rozmawiać, choć wiem, że z niektórymi to nie jest łatwe... teraz musi być już tylko lepiej...

Wika30 a spróbuj tu poczytać:
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/adresy-suwaczkow-2669/index24.html

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/index3.html

Przejrzyj ten drugi link, poczytaj go całęgo tam dziewczyny wszystko wyjasniają... powodzenia... jakby co to pytaj... może coś zaradzimy choć ja tez nie jestem orłem w tych sprawach...

Zdjęcia świetne :)) My też planujemy wycieczkę do zoo z małym, ale nie wiem, czy jeszcze uda nam się w tym roku... oby jesień była ciepła :)

A ja od rana sprzątam, kupa roboty się nazbierała przez ten nasz wyjazd... :dry:
Nie dam rady doczytać weekendu, czy coś ważnego mnie ominęło?

Dzięki wycałuję :tak: A z dziećmi to tak jest. Jędrek zawsze jak ja miałam gdzieś iść to spał w najlepsze :baffled: To sie nazywa wyczucie czasu :tak: Może uda Ci się go jakos delikatnie wybudzć. Trzymam kciuki.

Udalo sie bez budzenia:tak: chyba wyczul ze czas wstac ;-):dry:

Iwona c.28 to tak chyba zazwyczaj jest że jak potrzebujesz to śpią a jak chcesz odpocząc to wstają przed 6:szok:

Sikoreczka - masz 100% racji swoja droga ciekawe czemu tak jest:confused::confused:
Zdjecia z ZOO fajowe:tak:
Witajcie mamuśki, a ja piszę, piszę, piszę i już mnie głowa boli :eek:

Ola piszesz prace mgr tak:confused: chyba tak to powodzenia kochana oby poszlo jak po masle:tak::tak:;-)

ANIA ciesze sie ze z mezem sobie wyjasnilas sytuacje teraz napewno bedzie ok:tak:

EWCIA a ty nam szybciutko musisz zdac relacje z pierwszego dnia pracy:cool2: i oczywiscie czekamy na wiesci jak Matiemu minal pierwszy dzien w przedszkolu:tak:

Dziewczyny a moja Natalka ma super plan codziennie ma na 8 i najpozniej o 12.25 konczy:tak::tak: wiec extra. Jutro np ma tylko do 10.30:szok::szok: i wf wreszcie beda mieli na sali a nie na korytarzu:cool2:. Dobra lece obiadek nastawic i kawke druga zrobic:-p

Cześc wam...
ja kupiłam sobie NOWA KLAWIATURKE!!!!! JEST ZAJEFAJNA,ma nowe przyciski,i sa płaskie,fajowa,podoba mi sie,a stara-chyba ja spale w piecu,bo tyle nerwow mi zzarła..Rano kupiłam nowe bateryjki,a ona dalej nic nie chciała mi napisać,alez mialam nerwa.Gadałam ze szwgaierka przez skype i ja nie mam wypłaty jeszcze(a nie wspomnie ze w piatek miala byc na koncie),,to ona pojechala ze mna i mi kupila,,,w sumie to pozyczyla mi 100zł i poszlo wsio,,karte ząładowała,papier do drukowaia,klawke i stówka pekla...a ja rozrzutna,jeszcze nie mam wypłaty a ja juz ja wydaje...:-D:-D:szok::szok::szok:
No to teraz moge wam poopisywac mój dizonek...
Zaprowadziłam matetka do przedszkola,umówiłam sie z kumpela i jej dziekciem przed wejściem,razem wesżłyśmy,dzieci maja szafke koło siebie,siedli na ławeczce,a ich pani wzięła ich oboje za rąckzi i poszli,to trwało 2 minuty i nic...buziaka mamie dął i poszedl...ja w sozku,kumpela tez,,ale te nasze szkraby to były takie w szoku,ze az strach,normlanie nie wiedizały co sie znimi dzieje,ale poszły. My potem pocichutku posżłyśmy patrzec tzn podglądac co robia,Matuś sie bawił zielona wywrotka,a mała stała i tylko oglądąła wszytskei d zieci.Ale Matuś zauwazył kumpele i od razus ie o mame zapytał,ale paniz przedszkola powiedizala,ze mamusia poszła i niedlugo przyjdzie po neigo.No i moje dziecie poszło dalej do zabawy. Oj ciekawe co oni tam robia,jak moj synio je i wogóle..już czekam na jego opowieśc,bo on zapewne mi angada duzo,hehehe
Ale żem sie rozpisała(nadrabiam od wwczoraj zaległościw pisaniu,bo tak to tylko obrazki mi były w głowie:-D:-D,a fajowo sie nia pisze,,dlatego non stop pisze i pisze,,haha).

Ewcia dobrej nocki i miłego dnia w pracy. Pismo obrazkowe super.
!
Super,ze ci sie podobało,hehe,ale ile to roboty,,kopiuj wklej kopiuj wklej,no makabra,,wole normlane pisanie...na klawce...

Ewcia rozbawiłaś mnie tymi gifami i emotikonkami... brawo za pomysłowość... w sumie to i tak możesz do nas pisać:-D

...
fajno ze cie rozbawilam,siebie tez jak potem spojrzalam,jak to wygląda,hehe,,aaaallle ile roboty przy tym pisaniu obrazkowym,,,

Witam wieczorową porą!
Ewcia ale miałas super pomysł z tymi rysunkami. Życzę Ci jutro powodzonka w nowej pracy i trzymam kciukasy za Mateuszka w przedszkolu :tak:
.
dzieki z apowodzonka sewcia i innym tez dzieki... No ja tez za synka trzymam kciuki,aby tam mu było dobrze is ie nie bał jutro iśc,,bo mówią ze drugi dzien to jest tragedia,bo juz dizeci wiedza co i jak i ze same tam zosatna bez mam...

Ciekawe jak tam Ewcia pierwszy dzień w pracy a Mati w przedszkolu Myśęże wieczorkiem będzie miała co opowiadać:tak:
Cloe ja super,plan troszke mi sie zmienił,dyzury spisałam,wziełam swoje ksiązki i nara,,jutro to sie dopiero zacznie chaossss..:szok::tak:

Witam! Synio w przedszkolu! Mam go odebrac po 14 więc mam troszkę spokoju!:-) Mała zasnęła a ja odpoczywam. Zastanawiam się czy dziś coś robic czy olac wszystko i sobie leniuchowac:confused:
:szok:
Moje tez do 14,potem id ego odebrac,bo nie bedzie dzisiaj do konca do 16,bo po co,,a drugi obiadek maja o 14,to ja tak z domuw yjde pwoolutku i akurat dojde,,,albo pozniej wyjde,bo mam bardzo blisko...ciekawe czy to moje dziecko cokolwiek zje...:baffled::confused:

No i rok szkolny zaczęty:baffled:
No właśnie,ja juz rozpoczęłam,a jutro juz lekcje,,,

Ewcia powodzenia w pracy.
Wszystkim uczniom powodzenia i miłego pierwszego dnia w szkole.
Ale się dzisiaj wyspałyśmy,
No dzieki...wszyscy sie dizsiaj wyspali,a ja nie,,i tak od jutra nie bede dalej sie wysypiała,hehe,ale sie człowiek przyzwyczaił do wstawania o 9-10,,nawet syn moj miał problem wstac,musialam go budzic,,spioch mały....

Witajcie mamuśki, a ja piszę, piszę, piszę i już mnie głowa boli :eek:
Super zdjątka, pozdrawiam Was wszystkie!!
NO powodoznka i wytrwałościw pisaniu Olciuuuu

Ewcia mam nadzieję, że klawiaturka już działa, bo nie zazdroszczę Ci pisac obrazkowymi literkami, bop przeciez musisz zdać nam relację z pierwszego dni9a w szkole...

...
nom mam nowa to dziala,a stara nie chce,,,,,
relacja zdana......jzu wczesniej,,,

Pozdrawiam,,ale zapewne długasnego posta walnęlam,a wyobraźcie sobie jakbym to samo miala wam napsiac obrazowym alfabetem,,,hahah sto razy dłuższe,,,,,:-D:-D

dziewczyny super zdjęcia,,,jednej z nad morza,a drugiej z Zoo...

reklama
Zdjęcia świetne :)) My też planujemy wycieczkę do zoo z małym, ale nie wiem, czy jeszcze uda nam się w tym roku... oby jesień była ciepła :)
kurcze ja tez z małym poszlabym do ZOO,ale u mnie nie ma,tylko najbliżej chyba Gdynia,Gdańsk albo cos w tym stylu,nawet nie wiem...

Nic mi nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od rana próbuję pisać i nic:angry::angry::angry::angry:
No ale może teraz się uda.
Witam w południe.
Sikoreczka fajowe foteczki
Vici znam ten ból,wczoraj flaki z siebie i z klawiatury wrywałam,,bo mi nie chciała pisac,,,,,,czyli obie wiemy co to znaczy nie pisac....

EWCIA a ty nam szybciutko musisz zdac relacje z pierwszego dnia pracy:cool2: i oczywiscie czekamy na wiesci jak Matiemu minal pierwszy dzien w przedszkolu:tak:
Dziewczyny a moja Natalka ma super plan codziennie ma na 8 i najpozniej o 12.25 konczy:tak::tak: wiec extra. Jutro np ma tylko do 10.30:szok::szok: i wf wreszcie beda mieli na sali a nie na korytarzu:cool2:. Dobra lece obiadek nastawic i kawke druga zrobic:-p
Zdałam z relacji rankowej,,a potem jaks ynke wróci to dalej wam zdam,,sama jestem ciekawe co i jak,,,,
A super,ze Natalka ma taki fajny plan,,to prawie jak ja rano i do koło 11-12,ja tez tak mam...,,,hehee

Do góry