reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześć dziewczyny. U nas pogoda do bani a ja sie do miasta wybierałam może jeszcze się udapoczekamy Jeśli z tych czarnych chmur deszcz nie spadnie ...
Sewa jak tam Jędrek? Bidulek To teraz czeka cie przymusowe siiedzenie w domu aż pęcherz nie zejdzie ale pogoda nie sprzyja spacerom wiec nie bedzie tak źle
Agatka siwetme zdjęcia
Aniab trzymam kciuki zacórcie
Ciekawe jak tam Ewcia pierwszy dzień w pracy a Mati w przedszkolu Myśęże wieczorkiem będzie miała co opowiadać
Leika fajnie że wyjazd się udał
Ja narazie uciekam do zaobaczenia wieczorem pa pa
Sewa jak tam Jędrek? Bidulek To teraz czeka cie przymusowe siiedzenie w domu aż pęcherz nie zejdzie ale pogoda nie sprzyja spacerom wiec nie bedzie tak źle
Agatka siwetme zdjęcia
Aniab trzymam kciuki zacórcie
Ciekawe jak tam Ewcia pierwszy dzień w pracy a Mati w przedszkolu Myśęże wieczorkiem będzie miała co opowiadać
Leika fajnie że wyjazd się udał
Ja narazie uciekam do zaobaczenia wieczorem pa pa
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam! Synio w przedszkolu! Mam go odebrac po 14 więc mam troszkę spokoju!:-) Mała zasnęła a ja odpoczywam. Zastanawiam się czy dziś coś robic czy olac wszystko i sobie leniuchowac
Agatka super zdjęcia. Widac że zabawa była świetna!
Sewa buziaki dla Jędrusia!
Iwona c.28 to tak chyba zazwyczaj jest że jak potrzebujesz to śpią a jak chcesz odpocząc to wstają przed 6
Agatka super zdjęcia. Widac że zabawa była świetna!
Sewa buziaki dla Jędrusia!
Iwona c.28 to tak chyba zazwyczaj jest że jak potrzebujesz to śpią a jak chcesz odpocząc to wstają przed 6
Wika30
Zaciekawiona BB
Witajcie
mimo pogody do bani humorek dopisuje
wyspałam sie i moja malutka tez jak nigdy:-)
a ona znów do łóżeczka fiknęła pospać w najlepsze a ja do Was poczytać
Z tymi plasterkami to tak chyba duzo dzieci ma - moja bratanica tez płacze jak trzeba jej założyć a ma juz ponad 4 latka - wydaje mi sie ze to przez to ze później przy zdejmowaniu to boli a i wtrakcie skóra czasem ciągnie a dzieci to taką pamięc super mają ze kojarzą w sekundzie jak cos im kiedys ból sprawiło
No i rok szkolny zaczęty
mimo pogody do bani humorek dopisuje
wyspałam sie i moja malutka tez jak nigdy:-)
a ona znów do łóżeczka fiknęła pospać w najlepsze a ja do Was poczytać
Z tymi plasterkami to tak chyba duzo dzieci ma - moja bratanica tez płacze jak trzeba jej założyć a ma juz ponad 4 latka - wydaje mi sie ze to przez to ze później przy zdejmowaniu to boli a i wtrakcie skóra czasem ciągnie a dzieci to taką pamięc super mają ze kojarzą w sekundzie jak cos im kiedys ból sprawiło
No i rok szkolny zaczęty
sikoreczka79
No przerobiłam zdjęcia z zoo więc wklejam!:-)
Ostatnia edycja:
sikoreczka79
bhgvffgxdf
Ostatnia edycja:
sikoreczka79
chyba najlepiej robiło się zdjęcia u dinozaurów bo tak to albo zwierze uciekało albo dziecię się odwracało
Ostatnia edycja:
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ewcia powodzenia w pracy.
Wszystkim uczniom powodzenia i miłego pierwszego dnia w szkole.
Ale się dzisiaj wyspałyśmy, Majka była taka padnięta że jak wczoraj w samochodzie zasnęła o 19:45 to spała do dzisiaj do 6:30 ale to była pobudka na "białe" ( mleczko, ona od jakiegoś czasu tak mówi ), zasnęła u mnie w łóżku i spałyśmy do 9:15 , ale byłam w szoku jak spojrzałam na zegarek.
Pogoda do d...,a muszę iść po zakupy, tragedia .
No humorek dzisiaj git, stosunki z mężem git, zobaczymy na jak długo. Wczoraj jak u siostry zostaliśmy sami to chwilkę pogadaliśmy i może to pomogło, bo zapytałam się jak to będzie jak już mały się urodzi, wiadomo trzeba będzie przywyknąć do nowej sytuacji, jakoś się zorganizować żeby mieć czas na wszystko a to nie takie proste, na pewno będą nerw i co wtedy jak my już teraz nie możemy się dogadać, no i chyba trafiło gdzie miało.
Cloe jak się czujesz, masz jeszcze mdłości? Z kompem to u nas ja przesadzam, Mariusz tylko samochody co jakiś czas ogląda bo niedługo będziemy kupować nowy.
Sewa buźka w nuzię Jędrusia, nie obwiniaj się o to nie Twoja wina dzieci często zmyślają i nie wiadomo kiedy im wierzyć a kiedy nie.
Leika witaj ale fajnie że sobie wypoczęliście.
Majka to znowu uwielbia plasterki, wystarczy tylko jakaś kropka lub zadrapania i już leci do mnie żebym jej przykleiła i ból mija jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
Idę dziecku balony dmuchać, znowu ją wzięło.
Wszystkim uczniom powodzenia i miłego pierwszego dnia w szkole.
Ale się dzisiaj wyspałyśmy, Majka była taka padnięta że jak wczoraj w samochodzie zasnęła o 19:45 to spała do dzisiaj do 6:30 ale to była pobudka na "białe" ( mleczko, ona od jakiegoś czasu tak mówi ), zasnęła u mnie w łóżku i spałyśmy do 9:15 , ale byłam w szoku jak spojrzałam na zegarek.
Pogoda do d...,a muszę iść po zakupy, tragedia .
No humorek dzisiaj git, stosunki z mężem git, zobaczymy na jak długo. Wczoraj jak u siostry zostaliśmy sami to chwilkę pogadaliśmy i może to pomogło, bo zapytałam się jak to będzie jak już mały się urodzi, wiadomo trzeba będzie przywyknąć do nowej sytuacji, jakoś się zorganizować żeby mieć czas na wszystko a to nie takie proste, na pewno będą nerw i co wtedy jak my już teraz nie możemy się dogadać, no i chyba trafiło gdzie miało.
Cloe jak się czujesz, masz jeszcze mdłości? Z kompem to u nas ja przesadzam, Mariusz tylko samochody co jakiś czas ogląda bo niedługo będziemy kupować nowy.
Sewa buźka w nuzię Jędrusia, nie obwiniaj się o to nie Twoja wina dzieci często zmyślają i nie wiadomo kiedy im wierzyć a kiedy nie.
Leika witaj ale fajnie że sobie wypoczęliście.
Majka to znowu uwielbia plasterki, wystarczy tylko jakaś kropka lub zadrapania i już leci do mnie żebym jej przykleiła i ból mija jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
Idę dziecku balony dmuchać, znowu ją wzięło.
ania138
miłość w trzech wymiarach
O WOW sikoreczka ale czaderskie zdjęcia!!!!
I te z nad morza też mi się bardzo podobały ( ale zapomniałam kogo one były )
I te z nad morza też mi się bardzo podobały ( ale zapomniałam kogo one były )
reklama
Podziel się: