reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wtam po weekendzie :)
W Krakowie było bardzo fajnie :) Naprawdę świetnie się bawiliśmy i szkoda, że to tylko na dwa dni udało nam sie oderwać od domu i pracy.
U nas dziś też pochmurnie i tak jakoś nijako...
Miłego dnia!

reklama
Cześć dziewczyny. U nas pogoda do bani a ja sie do miasta wybierałam może jeszcze się udapoczekamy Jeśli z tych czarnych chmur deszcz nie spadnie ...
Sewa jak tam Jędrek? Bidulek To teraz czeka cie przymusowe siiedzenie w domu aż pęcherz nie zejdzie ale pogoda nie sprzyja spacerom wiec nie bedzie tak źle
Agatka siwetme zdjęcia:tak:
Aniab trzymam kciuki zacórcie:tak:
Ciekawe jak tam Ewcia pierwszy dzień w pracy a Mati w przedszkolu Myśęże wieczorkiem będzie miała co opowiadać:tak:
Leika fajnie że wyjazd się udał:tak:
Ja narazie uciekam do zaobaczenia wieczorem pa pa

Witam! Synio w przedszkolu! Mam go odebrac po 14 więc mam troszkę spokoju!:-) Mała zasnęła a ja odpoczywam. Zastanawiam się czy dziś coś robic czy olac wszystko i sobie leniuchowac:confused:
Agatka super zdjęcia. Widac że zabawa była świetna!:tak:
Sewa buziaki dla Jędrusia!
Iwona c.28 to tak chyba zazwyczaj jest że jak potrzebujesz to śpią a jak chcesz odpocząc to wstają przed 6:szok:

Witajcie :-D
mimo pogody do bani humorek dopisuje
wyspałam sie i moja malutka tez jak nigdy:-)
a ona znów do łóżeczka fiknęła pospać w najlepsze a ja do Was poczytać
Z tymi plasterkami to tak chyba duzo dzieci ma - moja bratanica tez płacze jak trzeba jej założyć a ma juz ponad 4 latka - wydaje mi sie ze to przez to ze później przy zdejmowaniu to boli a i wtrakcie skóra czasem ciągnie a dzieci to taką pamięc super mają ze kojarzą w sekundzie jak cos im kiedys ból sprawiło:tak:
No i rok szkolny zaczęty:baffled:

Ewcia powodzenia w pracy.
Wszystkim uczniom powodzenia i miłego pierwszego dnia w szkole.

Ale się dzisiaj wyspałyśmy, Majka była taka padnięta że jak wczoraj w samochodzie zasnęła o 19:45 to spała do dzisiaj do 6:30 ale to była pobudka na "białe" ( mleczko, ona od jakiegoś czasu tak mówi :tak::-D ), zasnęła u mnie w łóżku i spałyśmy do 9:15 :szok:, ale byłam w szoku jak spojrzałam na zegarek.
Pogoda do d...:baffled:,a muszę iść po zakupy, tragedia :dry:.
No humorek dzisiaj git, stosunki z mężem git, zobaczymy na jak długo. Wczoraj jak u siostry zostaliśmy sami to chwilkę pogadaliśmy i może to pomogło, bo zapytałam się jak to będzie jak już mały się urodzi, wiadomo trzeba będzie przywyknąć do nowej sytuacji, jakoś się zorganizować żeby mieć czas na wszystko a to nie takie proste, na pewno będą nerw i co wtedy jak my już teraz nie możemy się dogadać, no i chyba trafiło :tak: gdzie miało.

Cloe jak się czujesz, masz jeszcze mdłości? Z kompem to u nas ja przesadzam, Mariusz tylko samochody co jakiś czas ogląda bo niedługo będziemy kupować nowy.
Sewa buźka w nuzię Jędrusia, nie obwiniaj się o to nie Twoja wina dzieci często zmyślają i nie wiadomo kiedy im wierzyć a kiedy nie.
Leika witaj ale fajnie że sobie wypoczęliście.

Majka to znowu uwielbia plasterki, wystarczy tylko jakaś kropka lub zadrapania i już leci do mnie żebym jej przykleiła i ból mija jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
Idę dziecku balony dmuchać, znowu ją wzięło. :-D

reklama
zdjęcia super.............muszę tez moja zabrac do zoo......
wczoraj byłysmy w stadninie koni na spacerze bo to niedaleko i ten mój łobuziak rży jak konik jak tylko je zobaczy az koniki robiły:szok:

Do góry